hamile kalmam için en uygun günler hangisi....

adet tarihlerim 25 mayıs-23 haziran-17 temmuz yumurtlama günümü ögrenmek istiyorum bora bey

Merhaba Bora bey belki hatırlarsınız 3 ay önce düşük yapmıştım üzerinden 3 adet geçti tekrar gebelik düşünebilir miyim 30 mayıs 26 haziran 24 temmuz adet tarihlerim

merhaba bora bey bı sorum olucak
adetim ayın 26 sında bıttı o gunden beri kasıklarımda ağrı var
yeni adet olcakmışım gibi adetim 5 gun sürdü normaldi yani
adetım başlarken ağrıda hissettmedim sancım falan olmadı adet boyunca bıttıkten sonra başladı dun gece aşırı derece rahatsız etti kasıklarımdaki ağrı
bu arada korunmuyoruz artık 3 aydır bebek istiyoruz bişe olmuşmudur ?
yada erkenmi yumurtladım ?
doktora gitmelımıyım
teşkkur ederim

Erken yumurtlama olmuş olabilir. Daha önce benzer bir ağrı hissetmediyseniz doktorunuza başvuröalısınız...

bora bey benim adetim 22 mayıs-22 haziran - 22 teemmuz yumurtlama zamanını öğrenebilirmiyim

çok tşk ederim cvplamadan gittiniz sandım korktum bi an iyi günler...

bişey daha sorucam bittiği gününmü yoksa başlangıç tarihinden itibarenmi :kedi:

teşekkur ederim doktor bey hala ağrım var yumurtlama bukadar uzun sürmez sanırım 4 gun oldu

ayşecim adetin ilkgününden sayıcaksın canım gunlerini bitiminde değil

arkadaşlar adetin 3.günü doktora gidin o size yumurtlama gününü sölesin ben yaptım :))
6,5 aylık hamileyimm tavsiye ediyorum

2 aylık evlisiniz. Eşinizle mutlu ve sağlıklı bir hayat yaşamanızı dilerim. Her ay sağlıklı 4 çiftten ancak 1 tanesi gebe kalabilmektedir. 1 yıl sonunda bu oran %85 e ulaşmaktadır. Sabrın sonu selamettir...

merhaba doktor bey .en iyisi sizin bilginizden yararlanmak...şu netteki gebe kalma günü hesaplayıcılarıyla başım dertte:-(biri farklı biri farklı hesaplıyor.hele bi de dr.ogino yöntemi var ki tümden kafam karıştı.zaten ben tam 28 günde bir de adet olmuyorum.ya 27 ya 26.bana yardım edebilir misiniz??

son adetlerim 3 ay önceden sırayla:16 mayıs 12 haziran 8 temmuz bu ay geçtİ TABİ AMA EN AZINDAN YÖNTEMİ ÖĞRENİRSEM AĞUSTOSTA UYGULARIM.

dr bey benim adet tarihlerim 23 haziran 22 temmuz
havalara göre 1-2 gün geriye geliyor düzenli olarak

hamile kalabileceğim dönem bu ay için hangi günler tesk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…