Hamile kalmam mümkün mü?

Prezervatif delinecek de tam içeriye bile girmeyen penisten spermler uçup içeri kaçacak da bebek gelecek peee, uzun iş
Ya utanıyorum ama penis içeri girdi sadece boşalma olayı falan hiç olmadı biraz sıkıntı yaşadık da yani ortada sperm yokk sadece varsa zevk suyu var o da prezervarif var. Peki adet dönemi dışında böyle bi kanama leke yaşayan var mı acaba neden olur ki böyle bişey

Gebelik olayını bu kadar detaylı biliyorsun, haticeye değil neticeye de bakman gerektiğini de bilmen lazımdı.

böyle konuları gördükçe bende bunu düşünüyorum keşke evlenmeden önce deneseymişiz bu kadar uğraşmazdık şimdiye kocaman çocuğumuz olurdu

Ben anlamıyorum evlenmeden ilişkiye girenleri.bu aralar çokça da duyuyorum.benimde kızım var.düşünüyorum.bu çok oözel olmalı.kocanla olmalı.yaptın ayrıldın.hoop başkasını bul onla da yap.yap yap evlen.bozuldu tüm saflık.sonrada hamile kalirmiyim ttelaşı.hamile kalınca da günahsız bebeği aldırma telaşı.aldiramayanda bebeği nasıl yok ederim telaşı.Rabbim kimseyi doğru yoldan ayırmasını.

Herkesin anlayışı farklı. Ben sevgilimi seviyorum güveniyorum o yüzden yaşadım. Ayrılsak da ağlamayacağım o özel özel diye yaşamadığımız şeyi karşı taraf yaşamış olunca pek de bir özellği kalmıyor. En önemlisi sevgi bir imza değil.

Ah be canım öyle olmayacak işte inşallah ayrılmazsın ömür boyu güzel bi evliliğin olurda

varsayalım olmadı bitti gitti

başka biriyle tanışacan çok sevecen

oda gidecek bekarete önem veren biri olacak

hooop napcam ben anlatayımmı anlatmayımmı ameliyatmı olayım

niye yapıyorsunuz bunu kendinize

herşey güzel olsun senin için

erkeklere sonsuz güven olmaz be canım olmazzzzz

konu sahibi rahatsız olursa kendisi söyler zaten avukatlığı neden yapıyorlar anlamadım,anlamıyorum,anlayamayacağım.

konu sahibi rahatsız olursa kendisi söyler zaten avukatlığı neden yapıyorlar anlamadım,anlamıyorum,anlayamayacağım.
yüz kez söylemiş zaten,buraya gelip alakasız yorumlar yazıp konuyu sabote etmeyin.Bir kez yazılmış, o da sorun etmediğini söylemiş,sen yazınca mı değişecek,konu içeriği ile ilgili yazmıyorsun.

Bakire değilsin diye beni istemiyorsa o adamla inanın hiç işim yok. Ben ilişkiyi yaşamadan önce de tampon kullanıyordum o zarın benim için ufacık bir anlamı yok. Diktirme gibi bir şeyi asla asla yapmayacağım. Yorumunuz için teşekkürler.

hamilesiniz..
9 ay sonra leylekler adrese teslim yapacaklar..

yüz kez söylemiş zaten,buraya gelip alakasız yorumlar yazıp konuyu sabote etmeyin.Bir kez yazılmış, o da sorun etmediğini söylemiş,sen yazınca mı değişecek,konu içeriği ile ilgili yazmıyorsun.

e sende bana yazma brek seni ilgilendiren bi durum yok
üzülüyorum gerçekten sorun etmiyorsada kendisi bilir
yorumumdan ben sorumluyum sen değil dimi ama

kendisi benim yorumumu görünce

ee yetti be kardeşim sana ne derse cevabım altta dahada yazmam :KK63:

konu sahibesi
kusura bakma diğer yorumları okumadım
yazmadım say
inşallah herşey gönlünce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…