- 18 Nisan 2011
- 5.184
- 1.755
- 448
- Konu Sahibi teletabiyim
-
Aktiviteden sonra kontrol ettik deYa delikse? Ya aktivite esnasında delindiyse?
Ya utanıyorum ama penis içeri girdi sadece boşalma olayı falan hiç olmadı biraz sıkıntı yaşadık da yani ortada sperm yokk sadece varsa zevk suyu var o da prezervarif var. Peki adet dönemi dışında böyle bi kanama leke yaşayan var mı acaba neden olur ki böyle bişeyPrezervatif delinecek de tam içeriye bile girmeyen penisten spermler uçup içeri kaçacak da bebek gelecek peee, uzun iş
Aaa şatcım, deme öyle şeyler! Yaramızı deşmeOlan var olmayan var.
Ertesi günü hapı alsaydın, ya kendin korunsaydın. Şimdi paranoyaklaşmazdın işte!Aktiviteden sonra kontrol ettik de
Gebelik olayını bu kadar detaylı biliyorsun, haticeye değil neticeye de bakman gerektiğini de bilmen lazımdı.Merhabalar.
Sevgilimle ilişkiye girdik ve ilkti. Biraz zorlanma olduğu için sonuca gelemedik zaten ve prezervatif kullandık. Yani açık anlatmam gerekirse boşalırken çekme gibi bir durum dahi olmadı. Daha sonra ben regl oldum rahatladım tabiki ancak reglimden sonra iki hafta geçti ve kahverengi leke gibi kanamam var kanam bile sayılmaz. Yerleşme kanaması olma ihtimali var mıdır sizce. İlk olduğu için biraz kafaya taktım haliyle. Ayrıca bulantı memelerde hassasiyet gibi belirtilerim yok. Şimdiden teşekkürler herkese.
Teşekkür ederim cevabınız içinHamile kalman mümkün değil geyikçilere aldırma
Baya eğlendiniz sanırımAllah analı babalı büyütsün :)
böyle konuları gördükçe bende bunu düşünüyorum keşke evlenmeden önce deneseymişiz bu kadar uğraşmazdık şimdiye kocaman çocuğumuz olurduAcaba bu hamile kalma olayı evlilikten önce oluyordu da biz mi yanlış yaptık.Evlendikten sonra deniyoruz deniyoruz olmuyor yahu bu işte bir yanlışlık var sanırım böyle konuları gördükçe benim devreler yanıyor
Herkesin anlayışı farklı. Ben sevgilimi seviyorum güveniyorum o yüzden yaşadım. Ayrılsak da ağlamayacağım o özel özel diye yaşamadığımız şeyi karşı taraf yaşamış olunca pek de bir özellği kalmıyor. En önemlisi sevgi bir imza değil.Ben anlamıyorum evlenmeden ilişkiye girenleri.bu aralar çokça da duyuyorum.benimde kızım var.düşünüyorum.bu çok oözel olmalı.kocanla olmalı.yaptın ayrıldın.hoop başkasını bul onla da yap.yap yap evlen.bozuldu tüm saflık.sonrada hamile kalirmiyim ttelaşı.hamile kalınca da günahsız bebeği aldırma telaşı.aldiramayanda bebeği nasıl yok ederim telaşı.Rabbim kimseyi doğru yoldan ayırmasını.
Ah be canım öyle olmayacak işte inşallah ayrılmazsın ömür boyu güzel bi evliliğin olurdaHerkesin anlayışı farklı. Ben sevgilimi seviyorum güveniyorum o yüzden yaşadım. Ayrılsak da ağlamayacağım o özel özel diye yaşamadığımız şeyi karşı taraf yaşamış olunca pek de bir özellği kalmıyor. En önemlisi sevgi bir imza değil.
yüz kez söylemiş zaten,buraya gelip alakasız yorumlar yazıp konuyu sabote etmeyin.Bir kez yazılmış, o da sorun etmediğini söylemiş,sen yazınca mı değişecek,konu içeriği ile ilgili yazmıyorsun.konu sahibi rahatsız olursa kendisi söyler zaten avukatlığı neden yapıyorlar anlamadım,anlamıyorum,anlayamayacağım.
Bakire değilsin diye beni istemiyorsa o adamla inanın hiç işim yok. Ben ilişkiyi yaşamadan önce de tampon kullanıyordum o zarın benim için ufacık bir anlamı yok. Diktirme gibi bir şeyi asla asla yapmayacağım. Yorumunuz için teşekkürler.Ah be canım öyle olmayacak işte inşallah ayrılmazsın ömür boyu güzel bi evliliğin olurda
varsayalım olmadı bitti gitti
başka biriyle tanışacan çok sevecen
oda gidecek bekarete önem veren biri olacak
hooop napcam ben anlatayımmı anlatmayımmı ameliyatmı olayım
niye yapıyorsunuz bunu kendinize
herşey güzel olsun senin için
erkeklere sonsuz güven olmaz be canım olmazzzzz
Merhabalar.
Sevgilimle ilişkiye girdik ve ilkti. Biraz zorlanma olduğu için sonuca gelemedik zaten ve prezervatif kullandık. Yani açık anlatmam gerekirse boşalırken çekme gibi bir durum dahi olmadı. Daha sonra ben regl oldum rahatladım tabiki ancak reglimden sonra iki hafta geçti ve kahverengi leke gibi kanamam var kanam bile sayılmaz. Yerleşme kanaması olma ihtimali var mıdır sizce. İlk olduğu için biraz kafaya taktım haliyle. Ayrıca bulantı memelerde hassasiyet gibi belirtilerim yok. Şimdiden teşekkürler herkese.
yüz kez söylemiş zaten,buraya gelip alakasız yorumlar yazıp konuyu sabote etmeyin.Bir kez yazılmış, o da sorun etmediğini söylemiş,sen yazınca mı değişecek,konu içeriği ile ilgili yazmıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?