- Konu Sahibi teletabiyim
-
Ozaman hAmile kalamazsin kiteletabiyim .!.:Delik değil onu da kontrol ettik ya
Teşekkür ederim herkes çok tatlııOzaman hAmile kalamazsin ki
gebeligi bilmem ama sen cok pozitifsin
Teşekkür ederim herkes çok tatlııOzaman hAmile kalamazsin ki
gebeligi bilmem ama sen cok pozitifsin
Sen birde bu konuyu gůndüz acacaktin ozaman cok daha tatli olanlarla tanisirdinTeşekkür ederim herkes çok tatlıı
Ahhaahha kinaye mi yaptınız çok fazla ahlak bekçisi var ondan haberdarım daSen birde bu konuyu gůndüz acacaktin ozaman cok daha tatli olanlarla tanisirdin
Aa neden?bu üye atılır atılmalı atılacak
Yok estagrufurullah hayat sizin beden sizin saygi duyarizAhhaahha kinaye mi yaptınız çok fazla ahlak bekçisi var ondan haberdarım da
Bu gece yaşasın libido, yaşasın seks!
Kahverengi lekeler korkuttu zaten imkansız olduğunun farkındayım daYok estagrufurullah hayat sizin beden sizin saygi duyarizama bu sekilde korunupta bosalma da olmadan hamile olabilecek kimse cikmadi daha
Hahahahaha, yok bu gece herkesin libidosu tavan galibaOlan var olmayan var.
Prezervatifin ucu delikse olabilir:))):)):))Merhabalar.
Sevgilimle ilişkiye girdik ve ilkti. Biraz zorlanma olduğu için sonuca gelemedik zaten ve prezervatif kullandık. Yani açık anlatmam gerekirse boşalırken çekme gibi bir durum dahi olmadı. Daha sonra ben regl oldum rahatladım tabiki ancak reglimden sonra iki hafta geçti ve kahverengi leke gibi kanamam var kanam bile sayılmaz. Yerleşme kanaması olma ihtimali var mıdır sizce. İlk olduğu için biraz kafaya taktım haliyle. Ayrıca bulantı memelerde hassasiyet gibi belirtilerim yok. Şimdiden teşekkürler herkese.
Prezervatif delinecek de tam içeriye bile girmeyen penisten spermler uçup içeri kaçacak da bebek gelecek peee, uzun iş
Ya delikse? Ya aktivite esnasında delindiyse?Delik değil onu da kontrol ettik ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?