Hamile kalmanın en basit yolu :)

doğru söylüyosun canım bende bişey ekleyeyim ozaman test edilip onaylanmıştır çevremde çoğu kişide ablam dahil ...sol tarafa yatarsanız erkek...sağ tarafa yatarsanız kız oluyor...tesadüf demiştik 3 kişi deneyince ama artık bizde inandık okadar istediğini tutturan olunca deneyin bakalım sizdede tutacakmı cinsiyet olayı Allah sağlıklısını versin tabi ama denemekten bişey olmaz

peki kızlar bişey sorucam ilişkiden sonra yatmak şart mı yatmadan hamile kalanlar var mı?ben yatamıyorum bir de 30-31 günde adet oluyorum 12. 14. 16. günler mi kritik bnm için de:78::78::78:

peki kızlar bişey sorucam ilişkiden sonra yatmak şart mı yatmadan hamile kalanlar var mı?ben yatamıyorum bir de 30-31 günde adet oluyorum 12. 14. 16. günler mi kritik bnm için de:78::78::78:

merhaba cnm bende yatmamıştım hamile kalmıştım

mrhb cnm bende sağ tarafa yatılırsa erkek sol tarafa yatılırsa kız olurmuş diye duydum hatta bi arkadaş sağ tarafa yatmış ve oğlu olmuş

selam, ben de mantık olarak böyle geçirmeye başlamıştım içimden ki burayı görünce allah allah dedim acaba içime mi doğdu
çünkü benim de tüplerim kapalı çıktı film sırasında, dr yeniden çekerken basınçlı ilaç verdi ve sol tüpü çok çok az belli belirsiz bir şekilde ilaç geçtiğini söyledi,
ben de bunu düşünerek bu ay ilişkiden sonra sol tarafıma yatmaya başladım bakalım ne olacak dr tüp dedi direk ama ben bikaç ay daha deneyip bırakıcam artık

yatmak spermlerin içeride kalma süresini uzatıyor o yüzden yatıyorsun hatta ben yastık yardımıyla kalçamı biraz yükseltmiştim ihtimali arttırmak açısından iyi fikir yani

kızlar benim arkadaşım hamile olduğunu öğrenmeden 1 hafta önce omzum tutuldu diye hamama gitmiş,havuzda oturmuş falan,ne düşük tehlikesi ne kanama vs hiç bişi olmadı.Allah korudu mu koruyor.Normalde hamam çok zararlıdır,ama hiç de bi şey olmadı.Hamamdan geldiği hafta benim reglim gecikti test mi yapsam acaba falan diye dolandı ortalıkta,hatta korunmayı eşi istediği için bırakmış kendi pek istemiyordu bebek,o hafta sonuna doğru test yaptı,öğrendiğinde bir 6-7 haftalık hamiledir kesin.Şu anda da 5.5 aylık hamile.Allah ın işine karışılmaz valla,ben şahsen artık kasmıyorum,benim ovulasyon tahminimce bu hafta olur da hangi gün bilmiyorum.BAT da 2 mayıs bakalım.gün aşırı denerim zamanım olursa,olmasa da bi dahaki aya denerim.Allah nasip etti mi bi şey vesile olur zaten.

Allah razı olsun canım
tecrübeni bizimle paylaştığın için
Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin tabiki banada inşallah

merhaba arkadaşlar bunu bende duymuştum sağ tarafa yatarsanız oğlunuz olurmuş sol tarafa yatarsanızda kızınız olurmuş arkadaşlar

iiideeee,sağ yada sol yumurtalıklarımızda neticede aynı yumurta var.zaten bizde hep x kromozomu (yani kız) erkekde ise y (yani erkek) var.yumurtamıza x girerse kız,y girerse erkek oluyo.bunun sağla solla alakası varmı.gerçi böle diorum ama,yinede kız istediğim için bi ümit sola yatasım geldi komiğim ben yaa

yaa bişey sorucam.ya sağa ya sola dönün demişsin ya.e yumurtalar yumurtalıktan yumurtlayıp rahime kadar iniyo ve yumurta sipermle orda buluşup dölleniyooo :) yani rahimde tam ortadaaa.yani girişte şimdi ben sağıma yattım diyelim misal.ya siperm yumurtayla,daha geride buluşursaa.yani yumurtalıklardan rahime gelen ince bi yol var ya.patika yol hani orda döllenirse yumurta.yan gebelik yada dış gebelik olmazmıı.ben ondan çok korkuyorum :/ gerçi öle bişi olsa doktorun onaylamazdı heralde ama... off nebilim yaa.1.5 yıldır korunmuorum.8 ay önce bi düşük yaptm.okadar denioruz olmuo.gerçi nasip tabi de.doktor beni muayene ettiğinde herşey çok güzel çok yolunda,hamile kalmaman için sorun yok demişti.ama korunmadığım halde nedden olmuo bilmiorum :/ eşimide doktora götüremiorum.kesssnlkle kabul etck biri deil.gerçi eşimde problem olsa bikere hamile kalmazdım heralde dimii :/ ayy kızlarrr yaa çok istiorum bian önce anne olmakk.hayırlısıyla tabi.bildklernz varsa paylaşn ltfen yaa.ne bilim varmı bi püf noktası filann :) hani doğru pozisyon filan diolarrr :26: dua edelim birbirimize nolur.müminin mümine ettiği dua makbuldür.içten birbirimize dua edersek rabbim kabul eder inşallah.burdan duyan duymayan,gören görmeyen herkese ,içimden gelerek ''rabbim innnşallah bebek isteyenlere ve bekleyenlere,hayırlısıyla istedikleri kadar evlatlar versin innnnşallah.rabbim büyük...'' inşallah banada tabi...

yaaa bi karar verin hangisi :/ biride tam tersini söylemiş. sağ kız sol erkek mi,yoksa sol kız sağ erkekmiiii

Denicem :78:Kız erkek farketmez eli ayağı düzgün sağlıklı olsun da..Allah tüm isteyenlere hayırlısını versin.

valla cnm bilemicem ben deneyenlerden duyduğumu söylüyorum o sağa yatmış ve oğlu olmuş bende bi kızım olsun istiyorum bakalım çalışmalara başladığımda denicem bu yöntemi başka deneyen varsa ya da denicek olan varsa lütfen paylaşsın arkadaşlar

bendede pko o var değil sağa sola yatmak amuda kalkıp tepe aşağı dursam sabaha kadar gene işe yaramıyor çünki yumrtam döllenecek kadar büyümüyor klomenler bilmem neler fayda etmiyor artık o yüzden bana başka çözüm lazım yumurtamın büyümesi için ne yapmam lazım hep küçük kalıyor benden 2 ay sonra tedaviye başlayanın iilk ay yumrutası büyüyor bende tık yok delireceğim ya.... artık bunalıma girdim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…