senin varmı cnm bebişin?
yok canım ben daha 3 aylık evliyim ama istiyoruz uğraşıyoruz bakalım hayırlısı
doğru söylüyosun canım bende bişey ekleyeyim ozaman test edilip onaylanmıştır çevremde çoğu kişide ablam dahil ...sol tarafa yatarsanız erkek...sağ tarafa yatarsanız kız oluyor...tesadüf demiştik 3 kişi deneyince ama artık bizde inandık okadar istediğini tutturan olunca deneyin bakalım sizdede tutacakmı cinsiyet olayı Allah sağlıklısını versin tabi ama denemekten bişey olmaz
peki kızlar bişey sorucam ilişkiden sonra yatmak şart mı yatmadan hamile kalanlar var mı?ben yatamıyorum bir de 30-31 günde adet oluyorum 12. 14. 16. günler mi kritik bnm için de:78::78::78:
doğru söylüyosun canım bende bişey ekleyeyim ozaman test edilip onaylanmıştır çevremde çoğu kişide ablam dahil ...sol tarafa yatarsanız erkek...sağ tarafa yatarsanız kız oluyor...tesadüf demiştik 3 kişi deneyince ama artık bizde inandık okadar istediğini tutturan olunca deneyin bakalım sizdede tutacakmı cinsiyet olayı Allah sağlıklısını versin tabi ama denemekten bişey olmaz
peki kızlar bişey sorucam ilişkiden sonra yatmak şart mı yatmadan hamile kalanlar var mı?ben yatamıyorum bir de 30-31 günde adet oluyorum 12. 14. 16. günler mi kritik bnm için de:78::78::78:
merhaba arkadaşlar bunu bende duymuştum sağ tarafa yatarsanız oğlunuz olurmuş sol tarafa yatarsanızda kızınız olurmuş arkadaşlar
Ben bunu denedim ve inanın doğru .....
hamile kalamayan çok arkadaşımada söyledim ve doktorumada onaylattım doğru çıktı....
bundan önce açtığım konuyu okuyanlar bilir 3 aşılama yaşadım ve tüp bebeğe hazırlanıyordum tatile çıkmıştık
tüp bebek daha yaptırmadık stresi azaltmak için ve bir teyze bana şöyle dedi
EŞİNLE BERABER OLDUKTAN SONRA YA SAĞ TARAFA DÖN YADA SOL TARAFA YARIM SAAT KALKMA POPONUDA AZ YÜKSELT....
TATİLDE DENEDİK...
TÜP BEBEĞE GEREK KALMADAN HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM.....
SİZLERDE DENEYİN LÜTFEN SAĞ VE SOLDA YUMURTALIKLAR VAR VE SİZDE SAĞA VE SOLA DÖNÜN AYRICA LÜTFEN AZ KALÇANIZI YÜKSELTİN VE YARIM SAAT BEKLEYİN...
SONUÇLAR İYİ OLURSA BİR DUANIZ YETER BANA...
Ben bunu denedim ve inanın doğru .....
hamile kalamayan çok arkadaşımada söyledim ve doktorumada onaylattım doğru çıktı....
bundan önce açtığım konuyu okuyanlar bilir 3 aşılama yaşadım ve tüp bebeğe hazırlanıyordum tatile çıkmıştık
tüp bebek daha yaptırmadık stresi azaltmak için ve bir teyze bana şöyle dedi
EŞİNLE BERABER OLDUKTAN SONRA YA SAĞ TARAFA DÖN YADA SOL TARAFA YARIM SAAT KALKMA POPONUDA AZ YÜKSELT....
TATİLDE DENEDİK...
TÜP BEBEĞE GEREK KALMADAN HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM.....
SİZLERDE DENEYİN LÜTFEN SAĞ VE SOLDA YUMURTALIKLAR VAR VE SİZDE SAĞA VE SOLA DÖNÜN AYRICA LÜTFEN AZ KALÇANIZI YÜKSELTİN VE YARIM SAAT BEKLEYİN...
SONUÇLAR İYİ OLURSA BİR DUANIZ YETER BANA...[/Q
deneyeceğim bende bugün 10.günüm kadın doğumcuya gittiğimde 11. 17. günler arası ihtimal %25 artıyor demişti hadi hayırlısı bakalım...
iiideeee,sağ yada sol yumurtalıklarımızda neticede aynı yumurta var.zaten bizde hep x kromozomu (yani kız) erkekde ise y (yani erkek) var.yumurtamıza x girerse kız,y girerse erkek oluyo.bunun sağla solla alakası varmı.gerçi böle diorum ama,yinede kız istediğim için bi ümit sola yatasım geldikomiğim ben yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?