sırt üstü yat,yüz üstü yat,sağ veya sola yat...hepsi zaten söylenen şeyler...demek ki olacağı varsa nasıl yattığının bir ehemniyeti yok !..
ama sen denemiş ve iyi sonuşla karşılaşmışsın (maşaallah)bunu bizede bir ümit olarak sunmuşsun..allah razı olsun...iyi niyetin yeter..,
ben de aynı şekilde hamile kalmıştım ama sağ sol kısmını bilmiyorum
bu yolu deneyipde hamile kalanlar ya dadenicek olanlar sonucu paylaşsın arkadaşlar
bu yolu deneyipde hamile kalanlar ya dadenicek olanlar sonucu paylaşsın arkadaşlar
kesinlikle paylaşıcam...beni izleyin anacımmmm
darısı başımıza diyelim ve en kısa zamanda bu yöntemi deneyelim allah razı olsun senden canım bizide düşünmüşsün sağol
Kesinlikle paylaşıcam...Beni izleyin anacımmmm
ben eminim artıcak bu 4 kişilik onay
ben en çok cinsiyet olayını merak ediyorum cnm acaba oda doğrumu? Onuda deneyin kızlar
Allahım herkezin gönlüne göre versin ben istiyorum bebek ama korkuyorum
neden korkuyosun ki
daha yeni bi hamlelik yaşadım ama bebeğimin kalp atışları başlamadığı için aldırmak zorunda kaldım yine aynı şey olur diye korkuyorum
ne zamab oldu yakın zamanda mı ama korkmana gerek yok bence 1 kere oldu diye tekrar aynı şey olacak diye bişi yok peki şimdi düşünüyosun ya böyle ilerde çocuk istediğinde ne yapacaksın hayırlısı herşeyin...
evet yeni oldu nisanda aldırdım daha 1 ay olmadı biile cnm inş olmaz
geçmiş olsun canım yaa inşallah olmaz bi daha bi kaç bekle biraz moralini düzelt ilerde düşünürsünn o zman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?