Hamile kalmanın en basit yolu :)

Bir arkadaştan çörek otu ve balı bir kavanozda karıştırıp her sabah akşam bir kaşık yemenin yumurtayı geliştirdiğini duymuştum.Bilmiyorum doğru mu ama bir yap istersen :26:

kızlar teşekkürler duyduklarınızı paylaştığınız için ben denemelere başlamıştım saten funda30 adlı kullanıcıdan duydum fundam tekrar sağol bakalım bu ay tutarsa hepinize dua etcem

kızlar geçmiş sayfalarda okudum döllenme tam ortada rahimde olmaz follop tüplerinde gerçekleşir. her ay olgunlaşan yumurta hücresi follop tüplerine iner ilerler ve ddöllenme burada gerçekleşir. yani sağa sola yatmak ever mantıklı bencede ama aklıma takılan birşey var ki bir ay sağ bir ayda sol yumurtalıklardan yumurtlama olur. hatta zaman zaman anlaşılır ne tarafınız ağrıyorsa o taraftan yumurtlama olmuştur ama bazen anlaşılmaz bu durumda ne tarafa yatıcamızı nerden bilicez ?? :)) artık orasıda kısmet neyse bende denicem eğer başarılı olursam gelip haber vericem sizlerede

yastık koyma işlemi kardeşimde de işe yaradı.
bir de ayakları karnına çekip, cenin pozisyonu iyi diyor,ama bazılarıda ayaklarını havaya biraz dikmek gerek diyor,ayağa kalakmamak doğruda sonraki yatış pozisyonunu dr.lardan öğrenmek gerek....

hatta burada hamile kalamayan bi arkadaşımız 'bu ay amuda kalkıcammmm..' demişti:) yani en önemlisi moral ve kısmet aslında.

ilşki öncesi vajinal duş önerilmiyor,sabahları sperm kalitesi dagha iyi olduğu için sabah öneriliyor ama ozamanda dinlenme kısa sürüyor ve ister istemez bayanlar kalkıyor. gece süre daha uzun daha iyi yine de sankimmmmm

Bir arkadaştan çörek otu ve balı bir kavanozda karıştırıp her sabah akşam bir kaşık yemenin yumurtayı geliştirdiğini duymuştum.Bilmiyorum doğru mu ama bir yap istersen :26:

çok tşk ederim..bu ay deneyeyim onu sadece çörek otu ve bal sabah akşam birer kaşık...

bencede iyi tahmin bu
kizima hamile kalmak icin duvara tirmaniyodum resmen ayaklarim nija gibi tavandaydi sirtustu uzanip kaldiriyodu bacaklari zorla tuttrmustuk
ama oglusumda bisey yapmadim iliskiden sonra saga yattim o ay tuttu

canımmmmmmmmmmmmmm Allahhh senden razı olsunnnn

tam 1 senedir bebeiş istiodukkk ama bi türlü olmuodu

bu ay senin söylediğini yaptım sağ tarafıma yattaım

eşime kuvvet macunu yedirdim arada bende yedim ondann

veeeeeee sonuç hamileyimm buugün öğrendimmmm

inş kesesinide doğumunuda görmeeyi nasip eder Rabbimmmmmm

bende senin gibi yana yatmayı şiddetle tavsiye ediyorum
belki bundan olmadı benşm bebeişim ama şunu farkettim bacaklarımı havaya dikince bile spermlerin bi kısmı haraket edince çıkıodu
ama hemen yana dönünce hepsi ama hepsi içeride kalıyo

lütfen bebiş isyetenler denesin ve akmadığını göreceklerrr

Son düzenleme:
okuduklarım hepsi aklıma yatmıştı ama mannak :) sen bana TAM UMUT VERDİN :) bu ay iyi çalıştım gün aşırı şimdiye kadar... 19. günümdeyim.. bu akşam denicem bende.. aslında bazen spermlerin dökülmediği oluyordu yada az döküldüğü... belki yatmışımdır sağıma soluma hatırlamıyorumm ama denicem bakım.. bu ay sol yumurtalığımda ağrım oldu sola yatıcam bugece.. bakalım nolcak :)))))))

ben polikistik overliyken tuttu bu canım inşallah sendede işe yarar

bende poliskitik overliyim ve bekarım
ilk geceden hamile kalmak istiyorum neredeyse okadar yani
bunun için önereceğin bişe varmı canım
yani evlenmeden önce falan tedavi olayımmı son 2-3 ay kala yada hiç bişekilde korunmayayımmı
her ilişkide ilk gece dahil hemen yana yatsam etki eder inş hemen

bayanlar bende bebiş istiyorum...ya eşime şu kuvvet macunlarından mı yapsam.hem bayanların yumurtaları için hemde erkekler için bitkisel bildiğiniz çözümler varmı....Çok istiyorum bebiş daha önce 2 defa kaybettim bebeğimi...şimdi korunma süresi bitti yeniden istiyorum ve çok istiyoaummmmmm ya

hamile kalmak isteyen ve ovulasyon testi yapanlar sadece ovulasyonun pozitif gösterdiği günlere bağlanmasınlar.
en güvenilir markalar bile yanlışlık veya kendi yumurtlama günümüzde kayma olabiliyor adet düzensizliğim olmadığı halde ben de öyle oldu.

medismarttayumurtlamam hiç gözükmemişti,ama daha dandik bir markada sonraki ay tahminimden 2 gün sonra ovulasyon gözüktü. aynı şekilde medismart hanmilelik testi aşırı silik çıktı, 8 liraık miratech markada belirgin çıktı,allaha şükürler olsun....

yani yumurtlama tarihizden sonraki günlerde de çalışmalara devam.

ayrıca eşlerinize eczaneden selenyum kapsül vitamin alabilirsiniz,spermleri güçlendiriyor.ve kullandığınız folik asitten onlara da verin. ( erkeklerin selenyuma ve folik asite kadınlar kadar ihtiyacı varmış) solgar gayet ii.
keçiboynuzu da gayet duyulmuş; doğal destek.

kızlarrrrrrrrr be bu ayy beraber olurken aynennn uyguladım.iliskideyken bile popomun altına yastık koydum ve esşim ilişki bitikten bi 5 dk sonra kalktı .spermler dısarı kaçamasın die sonrada yastığı almadan sağıma döndüm yattım en az yarım saat yastıkla yattım.basımın altına da yastık koydmadım.veeeeeeeeeeeeeeeeee mutlu son bu ay denedm ve suan hamileyim.yani idrar testinde 2 çizgi çıktı.ama yinede kan tahlili yaptırcammmmm

tebrikler cnm
bende bu ay denedim bakalım nasip inşallah bende hamileyimdir sol kasıgım agrıyor ara ara birde belim agrıyo bazen

oleeeeeeyyyyyyyyyyy
çok sevindim canım yaaa
ne zamandır deniyodun
söylediğiniz yöntemleri ben de denedim
25 inde belli olucak durumum
ay inşallah hamileyimdir
bu ay çok istiyorum
ilk denemem ama çoook istiyorum

yorum yapan herkese tekrar teşekkürler..
evet doktorada onaylattım çevremede onaylattım..

bende pkoluydum..
3 aşılama geçti başımdan..

tam tüp bebek derken o teyze söyledi ve bugün kucağımda 7 aylık bebeğim var...

DENEYİN NE KAYBEDERSİNİZ...
AMA BİR EVLAT KAZANABİLİRSİNİZ..

BANADA BİR DUA EDERSENİZ BU KARDEŞİNİZİ SEVİNDİRİRSİNİZ
[/QUOTE]

allah senden razı olsun. rabbim sonunda nasip rtti bende 2 senedir uğraşıodum :) hep sağıma yattım ben ve gerçekten spermler dışarı kaçamadı :) arada bi sağ kasığım ağrır gbi oluo geçio.şuan hamileyim allaha şükür.test pozitif :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…