bendede pko o var değil sağa sola yatmak amuda kalkıp tepe aşağı dursam sabaha kadar gene işe yaramıyor çünki yumrtam döllenecek kadar büyümüyor klomenler bilmem neler fayda etmiyor artık o yüzden bana başka çözüm lazım yumurtamın büyümesi için ne yapmam lazımhep küçük kalıyor benden 2 ay sonra tedaviye başlayanın iilk ay yumrutası büyüyor bende tık yok delireceğim ya.... artık bunalıma girdim
kızlar geçmiş sayfalarda okudum döllenme tam ortada rahimde olmaz follop tüplerinde gerçekleşir. her ay olgunlaşan yumurta hücresi follop tüplerine iner ilerler ve ddöllenme burada gerçekleşir. yani sağa sola yatmak ever mantıklı bencede ama aklıma takılan birşey var ki bir ay sağ bir ayda sol yumurtalıklardan yumurtlama olur. hatta zaman zaman anlaşılır ne tarafınız ağrıyorsa o taraftan yumurtlama olmuştur ama bazen anlaşılmaz bu durumda ne tarafa yatıcamızı nerden bilicez ?? :)) artık orasıda kısmet neyse bende denicem eğer başarılı olursam gelip haber vericem sizlerede
yaa bişey sorucam.ya sağa ya sola dönün demişsin ya.e yumurtalar yumurtalıktan yumurtlayıp rahime kadar iniyo ve yumurta sipermle orda buluşup dölleniyooo :) yani rahimde tam ortadaaa.yani girişteşimdi ben sağıma yattım diyelim misal.ya siperm yumurtayla,daha geride buluşursaa.yani yumurtalıklardan rahime gelen ince bi yol var ya.patika yol hani orda döllenirse yumurta.yan gebelik yada dış gebelik olmazmıı.ben ondan çok korkuyorum :/ gerçi öle bişi olsa doktorun onaylamazdı heralde ama... off nebilim yaa.1.5 yıldır korunmuorum.8 ay önce bi düşük yaptm.okadar denioruz olmuo.gerçi nasip tabi de.doktor beni muayene ettiğinde herşey çok güzel çok yolunda,hamile kalmaman için sorun yok demişti.ama korunmadığım halde nedden olmuo bilmiorum :/ eşimide doktora götüremiorum.kesssnlkle kabul etck biri deil.gerçi eşimde problem olsa bikere hamile kalmazdım heralde dimii :/ ayy kızlarrr yaa çok istiorum bian önce anne olmakk.hayırlısıyla tabi.bildklernz varsa paylaşn ltfen yaa.ne bilim varmı bi püf noktası filann :) hani doğru pozisyon filan diolarrr :26: dua edelim birbirimize nolur.müminin mümine ettiği dua makbuldür.içten birbirimize dua edersek rabbim kabul eder inşallah.burdan duyan duymayan,gören görmeyen herkese ,içimden gelerek ''rabbim innnşallah bebek isteyenlere ve bekleyenlere,hayırlısıyla istedikleri kadar evlatlar versin innnnşallah.rabbim büyük...'' inşallah banada tabi...
Ben bunu denedim ve inanın doğru .....
hamile kalamayan çok arkadaşımada söyledim ve doktorumada onaylattım doğru çıktı....
bundan önce açtığım konuyu okuyanlar bilir 3 aşılama yaşadım ve tüp bebeğe hazırlanıyordum tatile çıkmıştık
tüp bebek daha yaptırmadık stresi azaltmak için ve bir teyze bana şöyle dedi
EŞİNLE BERABER OLDUKTAN SONRA YA SAĞ TARAFA DÖN YADA SOL TARAFA YARIM SAAT KALKMA POPONUDA AZ YÜKSELT....
TATİLDE DENEDİK...
TÜP BEBEĞE GEREK KALMADAN HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM.....
SİZLERDE DENEYİN LÜTFEN SAĞ VE SOLDA YUMURTALIKLAR VAR VE SİZDE SAĞA VE SOLA DÖNÜN AYRICA LÜTFEN AZ KALÇANIZI YÜKSELTİN VE YARIM SAAT BEKLEYİN...
SONUÇLAR İYİ OLURSA BİR DUANIZ YETER BANA...[/Q
deneyeceğim bende bugün 10.günüm kadın doğumcuya gittiğimde 11. 17. günler arası ihtimal %25 artıyor demişti hadi hayırlısı bakalım...
Denicem :78:Kız erkek farketmez eli ayağı düzgün sağlıklı olsun da..Allah tüm isteyenlere hayırlısını versin.
valla cnm bilemicem ben deneyenlerden duyduğumu söylüyorum o sağa yatmış ve oğlu olmuş bende bi kızım olsun istiyorum bakalım çalışmalara başladığımda denicem bu yöntemi başka deneyen varsa ya da denicek olan varsa lütfen paylaşsın arkadaşlar
yatmak spermlerin içeride kalma süresini uzatıyor o yüzden yatıyorsun hatta ben yastık yardımıyla kalçamı biraz yükseltmiştim ihtimali arttırmak açısından iyi fikir yani
yorum yapan herkese tekrar teşekkürler..
evet doktorada onaylattım çevremede onaylattım..
bende pkoluydum..
3 aşılama geçti başımdan..
tam tüp bebek derken o teyze söyledi ve bugün kucağımda 7 aylık bebeğim var...
DENEYİN NE KAYBEDERSİNİZ...
AMA BİR EVLAT KAZANABİLİRSİNİZ..
BANADA BİR DUA EDERSENİZ BU KARDEŞİNİZİ SEVİNDİRİRSİNİZ
Bir arkadaştan çörek otu ve balı bir kavanozda karıştırıp her sabah akşam bir kaşık yemenin yumurtayı geliştirdiğini duymuştum.Bilmiyorum doğru mu ama bir yap istersen :26:
ben polikistik overliyken tuttu bu canım inşallah sendede işe yarar
kızlarrrrrrrrr be bu ayy beraber olurken aynennn uyguladım.iliskideyken bile popomun altına yastık koydum ve esşim ilişki bitikten bi 5 dk sonra kalktı .spermler dısarı kaçamasın diesonrada yastığı almadan sağıma döndüm yattım en az yarım saat yastıkla yattım.basımın altına da yastık koydmadım.veeeeeeeeeeeeeeeeee mutlu son bu ay denedm ve suan hamileyim.yani idrar testinde 2 çizgi çıktı.ama yinede kan tahlili yaptırcammmmm
tebrikler cnm
bende bu ay denedim bakalım nasip inşallah bende hamileyimdir sol kasıgım agrıyor ara ara birde belim agrıyo bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?