Hamile kalmaya adım adim

Esrabanu bende beklemedyim inş bu ay güzel hber alırım artık çocuk olmıcak mı dşünmüomusunuz korunmayın diyenleri duymak istemiyrum allahm nolur bizlere yardım kucaklarımızı doldur

bende beklemedeyim arkadaşlar..temmuzdan beri düşünüyoruz..ama sürekli düzenli şekilde deneyemedik..bu ay erken düşük gibi bişey yaşadımm:S yani ben öyle düşünüyorumm..ovulasyon dönemim 9-10u gibi..Allah hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah..

daha yumurtlama günümü bekliyorum ben:S sizde de yumurtlama döneminiz dışınız 2. çizgi pembemsi çıkıyormu..

Kızlar aranıza yeni katılıyorum bende çooook istiyorum prolaktin biraz yüksek çıktı 6 aylık evliyim dostınex ilacı kullanıyorum bakalım inş bu ay hayırlı haberler aliriz

Selam arkadaşlar ben 1 yıllık evliyim evlendigimin ilk ayimdan beri istiyorum ilaç da kullandım ama sonuç alamadım şimdi incir ve havuc kürü nu yapıp içiyorum ovu testi yle takip ediyorum. İncir ve havuc kurunun faydasını görenler var. Sizlerde deneyin isterseniz

Bende denedim ama devam sağlayamadım bıraktım onun yerine incir yedim. Faydasını görenler baya var insaalah sanada faydalı olur. Hoşgeldin bu arada :)

Klomen i ne için kullanıyorsunuz kızlar ben henüz ilaç tedavisine başlamadım kaçıncı ayda başladınız tedaviye

Yumurta oluştuyor cnm igne ilede çaatlatılıp ilişki günleri veriliyor bn bir yıl olmadı başladım ikinci yılımıza yklaştık hala devam ediyrum tedavilere cnm hkkında hyrlısı olsun

Yumurta oluştuyor cnm igne ilede çaatlatılıp ilişki günleri veriliyor bn bir yıl olmadı başladım ikinci yılımıza yklaştık hala devam ediyrum tedavilere cnm hkkında hyrlısı olsun
Anladım canım teşekkürler.Hepimizin insaalah anladım canım en kısa zamanda rabbim kucaklarımızı doldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…