amin cnm evet eşimde bende çok istioruz başlarda eşim erken dedi ama sonradan desik erkense erken anası belli babası brlli ne dicekler dedim sonra işte korunmadık aşırı derecede çok istiorum ama çok istemek yetmiocanım insallh bır bebegın olur senın cok ıstıyorsun anlasılan allh gonlune gore bır evlat verır ınsalk hayırlısı ıle bende cok ıstıyorum.
canım benımm insallah olur ya doktora fılan gıttınmıamin cnm evet eşimde bende çok istioruz başlarda eşim erken dedi ama sonradan desik erkense erken anası belli babası brlli ne dicekler dedim sonra işte korunmadık aşırı derecede çok istiorum ama çok istemek yetmio
Bende izmirin bi ilcesindeyimbalıkesirin bi ilçesinde cnm ssn?
gştrim ama doktorumu deiştircemcanım benımm insallah olur ya doktora fılan gıttınmı
aynen bır kac doktora daha gorun bır doktorla kalma sakıngştrim ama doktorumu deiştircem
hmm güzelBende izmirin bi ilcesindeyim
bilmem bakıcaZaynen bır kac doktora daha gorun bır doktorla kalma sakın
Hiç bilemiyorum canım doktora görün istersenkızlar benim bu ay hormonlarımda bi farklılık var sanki tüğlerim ağdayla almama rağmen bir haftada yeniden cıktı normalde bir ay sürerdi sonra yumurtlama zamanımda kasık ağrım olurdu ama gecerdi ama bu ay gecmedi sağ kasığıma sancı giriyo ara ara sızlıyo ve gögüslerim adetime 3 gün kala anca şişerdi sızlardı ama bu ay adetime daha 10 gün varken şişti sızlıyo adet olacakmışım gibi ağrılarım var sizce neden olabilir hamilemiyim acaba diye düsünmek istemiyorum ama yasayan varmı bu sekilde eğer adet olursam doktora gitcem hemen
Gidecem allah nasip ederse canimHiç bilemiyorum canım doktora görün istersen
İnşallah canım yaa inşallah Rabbim isteyen herkese versinİnsaalah hamilesindir :)
Amin canım hepimize insaalahİnşallah canım yaa inşallah Rabbim isteyen herkese versin
herseyin hayirlisi, onumuzdeki ay insallah bomba gibi yeniden denersiniz yeterki Allah saglik sihhat versin :)Kızlar bu gün adet oldum yine hayaller suya düştü ümidimiz önümüzdeki aya kaldı.
Canim acaba bu iliskide hamile kalirmiyim diye dusunme. Dusundugun zaman yumurtalar islevini gormuyomus doktor ole demisti. Kafani rahat tut Rabbim hayirlisiyla nasip etsin insallah isteyen herkeseKızlar bu gün adet oldum yine hayaller suya düştü ümidimiz önümüzdeki aya kaldı.
İnsaalah ama aklından çıkmıyor maalesefCanim acaba bu iliskide hamile kalirmiyim diye dusunme. Dusundugun zaman yumurtalar islevini gormuyomus doktor ole demisti. Kafani rahat tut Rabbim hayirlisiyla nasip etsin insallah isteyen herkese
Çok erken ama çıktı mı canım sonucunKizlar, adetime daha 11 gün var ama sabah pembemsi bir akinti geldiğinden sabredemeyip doktora gittim gebelik testi icin sonucunu bekliyorum, doktor cok erken gelmissin varsa da testte belli olmayabilir dedi. Daha once 2 kez kimyasal gebelik yaptigim icin erkenden ogrenmek istiyorum varsa ona gore dikkat ederim kendime. 5 yillik evliyiz ve cok istiyoruz.
1.20 cikti sonuc canim, yani negatifÇok erken ama çıktı mı canım sonucun
Erken olduğundan çıkmamıştır cnm1.20 cikti sonuc canim, yani negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?