- 6 Kasım 2015
- 153
- 111
- 23
- 32
valla vnde belşrti varda ya yumurtlama dedim
psikolojik dedim
şimdide adete yoruyorum
geçen ay gögüslerim şişti uykum geldi yoruldum hatta adetim 3 gün gecikti ki hiç gecikmez heycanlandım test yaptım negatif hatta kan testide yaptırdım negatif ertesi gün adet oldum...kızlar belırtıler neler oluyo
en isi adet gecikmesi en az 5gün beklerim herhal tabi şimfilik öle düşünğomgeçen ay gögüslerim şişti uykum geldi yoruldum hatta adetim 3 gün gecikti ki hiç gecikmez heycanlandım test yaptım negatif hatta kan testide yaptırdım negatif ertesi gün adet oldum...
inşaalah iyi haberler alırız.en isi adet gecikmesi en az 5gün beklerim herhal tabi şimfilik öle düşünğom
bnde ilk defa geçen ay doğru düzgün belirti yaşadım oda kimyasal gebeliktigeçen ay gögüslerim şişti uykum geldi yoruldum hatta adetim 3 gün gecikti ki hiç gecikmez heycanlandım test yaptım negatif hatta kan testide yaptırdım negatif ertesi gün adet oldum...
kimyasal gebeliğin arkasından daha kolay hamile kalınıyormuş herhalde inşaalah en kısa sürede hamile kalırsın canımbnde ilk defa geçen ay doğru düzgün belirti yaşadım oda kimyasal gebelikti
öle dienler de çok ama olmayanlarda çok üstğne defalarca kimyasal geçiren çokkimyasal gebeliğin arkasından daha kolay hamile kalınıyormuş herhalde inşaalah en kısa sürede hamile kalırsın canım
konuya pek hakim değilim ama allah yardımcımız olsun...öle dienler de çok ama olmayanlarda çok üstğne defalarca kimyasal geçiren çok
hımmm ınsallh bır bebısım olur..valla çoğu kişi pek belirtim olmado yada olduda ben kendimi dinlemedim dio
genelde kasık batması kasıkta seğirme kokulu idrar akıntı
falan bel ağrısı göğüs ağrısı
şişkinlik
gaz
falan
işte cnm bişi sorcam coraspinin zararı vsrmı hamilelere benm kanım çok koyu ikinci düşükten sonra inceleme yapıolar gendekonuya pek hakim değilim ama allah yardımcımız olsun...
inş. cnm kaç yaşındasın ne kadrlık evlisin ne zmndır istiosun daha önce hamilr kaldın mıhımmm ınsallh bır bebısım olur..
bende genetik testi yaptırdım pıhtılaşma çıkmadı ama doktor yinede pıhtılaşma çok derin bi konu dedi ve coraspirin verdi folik asiti kullan coraspirini doktoruna danış olmazsaişte cnm bişi sorcam coraspinin zararı vsrmı hamilelere benm kanım çok koyu ikinci düşükten sonra inceleme yapıolar gende
bnm ilk düşüğüm ve korkuyorum
doktorum vermediği halde folik aside başladım ve iki gün coraspin içtim devam etsem mi acaba
7aylık evlıyım 23yasındayım ılk olacak olursa hayırlısı bu ay ıstıyoruminş. cnm kaç yaşındasın ne kadrlık evlisin ne zmndır istiosun daha önce hamilr kaldın mı
23 yaşındayım arka arkaya 2 kere hamile kaldım ilki içimde öldü 10 haftalık ikincisi boş gebelikti 1.5 yıldır korunuyorduk 2 yıllık evliyim şimdi düşünüyoruz 2 aydır olmuyor daha erken diye bekliyoruz bakalıminş. cnm kaç yaşındasın ne kadrlık evlisin ne zmndır istiosun daha önce hamilr kaldın mı
doktorumu değiştirmeys karar verdim bakalım yeni başlkıycam dojtoruma sorarımbende genetik testi yaptırdım pıhtılaşma çıkmadı ama doktor yinede pıhtılaşma çok derin bi konu dedi ve coraspirin verdi folik asiti kullan coraspirini doktoruna danış olmazsa
hmm yakınız 8aylık evliyim ama bebek isteyeli 6 ay bitecek bnmde bi kimyasal gebeliğim var 5haftallıkken düştü7aylık evlıyım 23yasındayım ılk olacak olursa hayırlısı bu ay ıstıyorum
tamam canım nerde oturuyorsundoktorumu değiştirmeys karar verdim bakalım yeni başlkıycam dojtoruma sorarım
oy kıyamam inş. allah nasip eder bebişini23 yaşındayım arka arkaya 2 kere hamile kaldım ilki içimde öldü 10 haftalık ikincisi boş gebelikti 1.5 yıldır korunuyorduk 2 yıllık evliyim şimdi düşünüyoruz 2 aydır olmuyor daha erken diye bekliyoruz bakalım
balıkesirin bi ilçesinde cnm ssn?tamam canım nerde oturuyorsun
canım insallh bır bebegın olur senın cok ıstıyorsun anlasılan allh gonlune gore bır evlat verır ınsalk hayırlısı ıle bende cok ıstıyorum.hmm yakınız 8aylık evliyim ama bebek isteyeli 6 ay bitecek bnmde bi kimyasal gebeliğim var 5haftallıkken düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?