Hamile kalmaya adım adim

geçen ay gögüslerim şişti uykum geldi yoruldum hatta adetim 3 gün gecikti ki hiç gecikmez heycanlandım test yaptım negatif hatta kan testide yaptırdım negatif ertesi gün adet oldum...
en isi adet gecikmesi en az 5gün beklerim herhal tabi şimfilik öle düşünğom

geçen ay gögüslerim şişti uykum geldi yoruldum hatta adetim 3 gün gecikti ki hiç gecikmez heycanlandım test yaptım negatif hatta kan testide yaptırdım negatif ertesi gün adet oldum...
bnde ilk defa geçen ay doğru düzgün belirti yaşadım oda kimyasal gebelikti

kimyasal gebeliğin arkasından daha kolay hamile kalınıyormuş herhalde inşaalah en kısa sürede hamile kalırsın canım
öle dienler de çok ama olmayanlarda çok üstğne defalarca kimyasal geçiren çok

konuya pek hakim değilim ama allah yardımcımız olsun...
işte cnm bişi sorcam coraspinin zararı vsrmı hamilelere benm kanım çok koyu ikinci düşükten sonra inceleme yapıolar gende
bnm ilk düşüğüm ve korkuyorum
doktorum vermediği halde folik aside başladım ve iki gün coraspin içtim devam etsem mi acaba

bende genetik testi yaptırdım pıhtılaşma çıkmadı ama doktor yinede pıhtılaşma çok derin bi konu dedi ve coraspirin verdi folik asiti kullan coraspirini doktoruna danış olmazsa

inş. cnm kaç yaşındasın ne kadrlık evlisin ne zmndır istiosun daha önce hamilr kaldın mı
23 yaşındayım arka arkaya 2 kere hamile kaldım ilki içimde öldü 10 haftalık ikincisi boş gebelikti 1.5 yıldır korunuyorduk 2 yıllık evliyim şimdi düşünüyoruz 2 aydır olmuyor daha erken diye bekliyoruz bakalım

bende genetik testi yaptırdım pıhtılaşma çıkmadı ama doktor yinede pıhtılaşma çok derin bi konu dedi ve coraspirin verdi folik asiti kullan coraspirini doktoruna danış olmazsa
doktorumu değiştirmeys karar verdim bakalım yeni başlkıycam dojtoruma sorarım

oy kıyamam inş. allah nasip eder bebişini
bnde 8aylık evliyim bi geçen ay kimyasal gebelik şeklinde düşüğüm oldu 5haftalıktı bilmiorum bidaha olurmu bilmiorum

hmm yakınız 8aylık evliyim ama bebek isteyeli 6 ay bitecek bnmde bi kimyasal gebeliğim var 5haftallıkken düştü
canım insallh bır bebegın olur senın cok ıstıyorsun anlasılan allh gonlune gore bır evlat verır ınsalk hayırlısı ıle bende cok ıstıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…