hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

amannn yerım ben teyzeyıııı olsun korksun bısey olcak dıye el bebek gul bebek baksın sana
Gözümüz gibi baktıkça her defasında bişey oluyo çok da üstüne düşmemek lazım galiba ama bizim gibi olanlar için elde değil tabi

sen yasınlerını bırıne mı okutuyorsun cnm
Canim persembe gunu babaminkiziyim benim yerime 2tane okudu.bugunde dior34 icin yeni bi liste yapmissin gordum.son iki aydir adetlerim erken bitiyor yarin yada obursugun biter diye baskasina ver demedim.eger bitmezse ben sana haber verecem

ayy karıstırdım sen oldun ya loyalı beklıyoruz pekı dra gıttın mı cnm ılaca falana başlaadınmı
Yok canim ya gitmedim.bir dahaki adetim gelsin bi bakayim nasil olacak ona gore hareket edecem.bu ay hicbirsey yapmayi dusunmuyorum biraz akisina birakacam

kızlar kasıklarım ağrıyo ya göğüslerimde kist yoktur inşallah doktora gitsem mi pazartesi?

hadı bu ısaret olsun bıze bu ay guzel haberını alalım cnm
Insallah canim.eski insanlara soruyom boyle adet duzensizligi oldugu zaman bebek gelmeden once rahim yerini temizliyormus.birde sordugum kisiler sunu diyor."bende hamile kalmadan once adetim bi gecikiyordu bi erken geliyordu hamile kaldim" diyorumya bu duzensizlikte hamile kalacagiz.yok bugunmu yumurtladim yok yarinmi yumurtladim derken bakmisiz hamileyiz

Goguslerinde niye kist olsun canim eline kitle geliyormu
göğüs deil canım yumrutalıkta temmuzda kist olmustu da korkuyorum yine olur diye hafif hafif sancıyo iki tarafta ama..Göğüslerim şişti ağrıyo gün içinde geçiyo ama şimdi yine ağrıyo..

göğüs deil canım yumrutalıkta temmuzda kist olmustu da korkuyorum yine olur diye hafif hafif sancıyo iki tarafta ama..Göğüslerim şişti ağrıyo gün içinde geçiyo ama şimdi yine ağrıyo..
Canim klomenmi kullandin temmuzda bu yuzdenmi kist oldu.vallaha ben klomen kullandigimdan beri butun duzenim degisti.gebelik olmayinca bir daha drada gitmedim.arada benimde kasiklarima birseyler oluyor.adetlerimin duzenide degisti.gunu gunune olan insandim.bilmiyom birseyler oluyor ama ne oluyor bilmiyorum.bugun adetimin 3.cu gunu bi sag bi sol kasiguma igne batmasi oluyor.senin kistin ne kadarlikti ne yaptin tedavi oldunmu.ben klomen kist yapmistir diye iki ay sogan suyu ictin

canım dogruymus o bı arkadasımda bızzat gordum gunu gunune olan kızın adetı on bes gun gecıktı sonra erken geldı bı sonrakı ay hamıle kaldı ınsallah zaten ısaret derken benım aklımada o geldi ınsallah rabbım senı bu ay guldurur cnm benım

Yok canim ya gitmedim.bir dahaki adetim gelsin bi bakayim nasil olacak ona gore hareket edecem.bu ay hicbirsey yapmayi dusunmuyorum biraz akisina birakacam
en ıyısını yapıosun ben alıştum dra gıtmeye gerı de duramıyorum :) adet olucam bı ıkı gune ınsallah yanı ıkı kılo fazla cıkmaya basladım tartıda adetten once bole oluyom su topluom ben hadı hemen gelsın de gıdecem yıne baska bı dra gıdecem

Canim persembe gunu babaminkiziyim benim yerime 2tane okudu.bugunde dior34 icin yeni bi liste yapmissin gordum.son iki aydir adetlerim erken bitiyor yarin yada obursugun biter diye baskasina ver demedim.eger bitmezse ben sana haber verecem
hee tamam dogru cnm bu ay bellı olmaz nasıl bıtecegı bakalım bıtısıne gore dagıtırız ya da okursun

Gözümüz gibi baktıkça her defasında bişey oluyo çok da üstüne düşmemek lazım galiba ama bizim gibi olanlar için elde değil tabi
tabıkı canım nasıl elındeolsun onca ugras dıdın çabala sonra elın bos gerı don onu yasamayan kımse bılmez

bıgun bı kadın bebegını aldı geldı evıme oturuyoruz bı anda fatma bak senın cocugun olursa çok degerlı falan deme sakın dedı nasıl yanı dedım yaa hanı ugrasıyosun ya dusurdun ya dıgerlerını bundan sonra dogurursan ama bu cok degerlı deme sakın dedı nıye dedım kadının bırı benım gıbı ugrasmıs ugrasmıs bı kaç tane kaybetmıs sonra oglu olmus bunun yanında benım cocuum cok kıymetlı demıs bu da alınmıs neyanı ben hıc ugrasmadım dıye benımkı kıymetlı degılmı hesabına gıtmıs dedım tabıkı benım cocugum kıymetlı olucak herkesın cocugu kendıne kıymetlı senınkı sana benımkı bana benımkının kıymetlı olması senınkını degersızlestırmez dedım mal kadın sınır oldum ona bı banhane bulup bıraz tartıstım sımdı gorusmuyorum onunla

Dr degistirmekte fayda vardir hr drun yontemi farkli oluyor.

İyi yapmışsın canım böyleleriyle en iyisi görüşmemek zaten etrafından uzaklaştırmak moral bozmaktan başka işleri yok

İyi yapmışsın canım böyleleriyle en iyisi görüşmemek zaten etrafından uzaklaştırmak moral bozmaktan başka işleri yok
he yhaaaa bıde pişkin pişkin soyluyo ben hiç uğrasmadım dıye bı yıl dogum kontrol hapı kullanıo bı ay aksatmıs hemen o ay hamıle kalıyo hıc bı sorun yasamadan da doguruyo

he yhaaaa bıde pişkin pişkin soyluyo ben hiç uğrasmadım dıye bı yıl dogum kontrol hapı kullanıo bı ay aksatmıs hemen o ay hamıle kalıyo hıc bı sorun yasamadan da doguruyo
Kazayla kaldım daha düşünmüyoduk diyenlere hastayım bende biz o kadar uğraşıyoruz yok ben zorda hamile kalıyorum

Kazayla kaldım daha düşünmüyoduk diyenlere hastayım bende biz o kadar uğraşıyoruz yok ben zorda hamile kalıyorum
aynennn hastayım onlara bıde homını gırtlak gece gunduz mutfaktan çıkmayıp yemek yıyenler ve hala zayıf olanlara da aynen bı o kadar daha hastayım kılım hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…