- 30 Haziran 2013
- 21.990
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.125
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
ayy maşallahhh hayrılı olsun transferın 7 gun sonra test var dımı hadı ılk hayırlı haberımız senden gelır ınsalllahhhh kaç bebiş transfer edıldıSelamlar hayırlı akşamlar herkese :)
Herkes inşallah bebeğine kavuşur güzel haberler verir burda..
Herşeyin bir vakti var Allah dua bekliyor sevdiği kullarına sıkıntı vererek
Bende hala uğraşıyorum ilk tüp bebek denememizdi dün transfer oldum bakalım dua edip umut ediyorum nasip olursa olmazsa da yine umutla devam edicem
Allah yardımcımız olsun arkadaşlar İnşallah
Tşk ederim canımayy maşallahhh hayrılı olsun transferın 7 gun sonra test var dımı hadı ılk hayırlı haberımız senden gelır ınsalllahhhh kaç bebiş transfer edıldı
aayyy ne heyecanlı canım cok ıyı edıyolar çok fazla ılaç kullanıldıgı ıcın rahım problemlerı olusabılıyo çogul gebelık olusunca erken dogum rıskı cok yuksek oluyo bebek yada bebekler dusuyo maalesef 1 tane olsun temız olsun hem ıkı tane dondurmuslar artık ıkıncı bebısı yaparken dırek onlarla yapılırTşk ederim canım
10 yumurta toplandı 8 embriyo oluştu..
1 tanesi iyi kalitede diğerlerine göre 2 si donduruldu. Artık 1 tane transfer ediyorlarmış 1 embriyo transfer edildi :)
15 inde kan testi yaptırcam
Ozaman gecmis olsun calismalara ara vermistikaaaaa ıyı yaaa yumurtladın belkı de cnm benım hadı ınsallahhhh
insallah rabbim sevindirir bekletmez burda mujde verirsin....hosgeldin..Selamlar hayırlı akşamlar herkese :)
Bende hala uğraşıyorum ilk tüp bebek denememizdi dün transfer oldum bakalım dua edip umut ediyorum nasip olursa olmazsa da yine umutla devam edicem
Hamilede olabilirsin bu yuzden pozitife geciyordur25.günüm ovülasyon testi yaptim kac gundur negatifti bugun silik cikti yine bu test benle dalgageciyo...
olsun cnm hayırlısı onumuze bakacaz bunan sonra arkamıza bakmak yok yumurta takıbı en ıyısı benceOzaman gecmis olsun calismalara ara vermistik6 gun once test pozitifti amaan usandim ya..
.
ewet dımı kız hamılıkte de pozıtıfı goruomussunHamilede olabilirsin bu yuzden pozitife geciyordur
aayyy ne heyecanlı canım cok ıyı edıyolar çok fazla ılaç kullanıldıgı ıcın rahım problemlerı olusabılıyo çogul gebelık olusunca erken dogum rıskı cok yuksek oluyo bebek yada bebekler dusuyo maalesef 1 tane olsun temız olsun hem ıkı tane dondurmuslar artık ıkıncı bebısı yaparken dırek onlarla yapılır
Hoşbuldum Tşkler arkadasımOzaman gecmis olsun calismalara ara vermistik6 gun once test pozitifti amaan usandim ya..
insallah rabbim sevindirir bekletmez burda mujde verirsin....hosgeldin..
Oylemiydi boylemiydi derken bi bakmisiz hamileyizOzaman gecmis olsun calismalara ara vermistik6 gun once test pozitifti amaan usandim ya..
insallah rabbim sevindirir bekletmez burda mujde verirsin....hosgeldin..
Tedavin hayırlı olsun canım bu olmazsa donmuşları deneriz deme Allahın izniyle ilki olur diğerlerini bebeğine kardeş yapmak için gider koydurursunEvet haklısın çok fazla iğne kullandım ben 2 ay dinlendirici dk hapı verdi ilk denemede büyümemşti yumurtalar 2 ay aradan sonra büyüdüler bu olmazsa dondurulmuşu deneriz Allah herkese sabır versin.
Çok zor bir süreç gerçekten 2 senedir git gel eşimle de sorunlarım oldu Allah büyük ama ona sığınınca çözülmeyecek dert yok
Sen ne aşamadasın?
ben bılmıomkı ben hamıle kalıom ama dusuyo benım bebeklerım 3.yıl 8 aydır ugrasıyom daha kucagımıza almak nasip olmadı olucak ınsallah artık problemlerı az cok bılıyoruz onlemler zamanında alınacak olucak ınsallahEvet haklısın çok fazla iğne kullandım ben 2 ay dinlendirici dk hapı verdi ilk denemede büyümemşti yumurtalar 2 ay aradan sonra büyüdüler bu olmazsa dondurulmuşu deneriz Allah herkese sabır versin.
Çok zor bir süreç gerçekten 2 senedir git gel eşimle de sorunlarım oldu Allah büyük ama ona sığınınca çözülmeyecek dert yok
Sen ne aşamadasın?
Yok canim her ay bende bole umutlaniyodum ama sanmam insallah tabide..Neyse dunde dusundum incir falan almistim sonra dedim normal yedirim esimede kendimde kasmayalim..Kizlar her kafadan bi ses geliyo kimi doktoru dinle diyo kimi bosver diyo..Kv nin falan haberi yok bebek istedimizden ve sorunlardan..Torun diye basimizin etini yiyolar yoksa..Eger bilseki ugrasiyoruz ne bulsa getirir bunu yeyin falan die..Hamilede olabilirsin bu yuzden pozitife geciyordur
ayyy benımkıdeee son kımyasalımı bılmıo bıde soylesem hepten kusurlu ılan edecek benı tutturmus torun da torun nıye yapmıosun bı sene oldu yıne yap yıne yap başka dedıgı yokYok canim her ay bende bole umutlaniyodum ama sanmam insallah tabide..Neyse dunde dusundum incir falan almistim sonra dedim normal yedirim esimede kendimde kasmayalim..Kizlar her kafadan bi ses geliyo kimi doktoru dinle diyo kimi bosver diyo..Kv nin falan haberi yok bebek istedimizden ve sorunlardan..Torun diye basimizin etini yiyolar yoksa..Eger bilseki ugrasiyoruz ne bulsa getirir bunu yeyin falan die..
Beraber bekleyelim canim burda gun saymak cok guzel.guzel haberlerini alacagiz insallahSelamlar hayırlı akşamlar herkese :)
Ailelerin bi süre bilmemesi bence daha iyi canım sonra olumsuz bişey olduğunda kendi acını yaşayamadan onları toparlıcam diye uğraşıyosunYok canim her ay bende bole umutlaniyodum ama sanmam insallah tabide..Neyse dunde dusundum incir falan almistim sonra dedim normal yedirim esimede kendimde kasmayalim..Kizlar her kafadan bi ses geliyo kimi doktoru dinle diyo kimi bosver diyo..Kv nin falan haberi yok bebek istedimizden ve sorunlardan..Torun diye basimizin etini yiyolar yoksa..Eger bilseki ugrasiyoruz ne bulsa getirir bunu yeyin falan die..
sen ne zaman adet olucan cnmBeraber bekleyelim canim burda gun saymak cok guzel.guzel haberlerini alacagiz insallah
İnşallah olacak inanmak inanarak dua edip Allahtan ümidi kesmemek gerekir..ben bılmıomkı ben hamıle kalıom ama dusuyo benım bebeklerım 3.yıl 8 aydır ugrasıyom daha kucagımıza almak nasip olmadı olucak ınsallah artık problemlerı az cok bılıyoruz onlemler zamanında alınacak olucak ınsallah
ewet ben 3 aylık olunca soyluycem dıkış atılırken odamecbur cunku ılk ıkı hafta cok onemlı kıpırdamadan yatıcam yardım eder bana o arada :) çıkarlarım olmasa doguma cagıracam da :)Ailelerin bi süre bilmemesi bence daha iyi canım sonra olumsuz bişey olduğunda kendi acını yaşayamadan onları toparlıcam diye uğraşıyosun
ohhh ne güzel dedinnn Allah var dert yokkkkİnşallah olacak inanmak inanarak dua edip Allahtan ümidi kesmemek gerekir..
Çevrede hamile bayanları görünce pskolojim bozulur eskiden şimdi diyorum Rabbim bilir vermiyorsa vardır bi hikmeti
İnşallah sen de kucağına alırsın
Bebeğin olması bir mucize zaten düşündüğün zaman :)
Olmaması değil olması şaşırtıcı Spermin yumurtaya ulaşıp döllemesi ve bunu nereden bildiği :)
Allah var dert yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?