hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

canım üzülmemek elde değil ama işte bunların hepsi Rabbimin emri boynumuz kıldan ince sabredip şükretmekten baska yolumuz yok...
Cok sukur tabi yunurta da var spermde ama insanlar ilk aydan hamile kalinca ister istemez icin parcalaniyor..o kadar cok dua edip birseyler okudumki olcagani saniyodum..umitlenip bosa cikmasi beni cok yipratti.

Cok sukur tabi yunurta da var spermde ama insanlar ilk aydan hamile kalinca ister istemez icin parcalaniyor..o kadar cok dua edip birseyler okudumki olcagani saniyodum..umitlenip bosa cikmasi beni cok yipratti.
hiç sorma hiç ugrasmadan nasıl hamile kaldıklarını anlamayan insanları görünce üzülmüyor değilim....ama sabırla gelen meyve daha bir kıymetlı oluyor bu da bir gerçek canım....

canım belirti arama insallah bu ay senin ayın olur baslangıcı yaparsın arkadan da biz geliriz...

Canım seni anlıyorum..Benim eşimede doktor gecen ay muayene etti çok umutlu değilim infernite olabilir varikosel falan dedi..Ben ne demek oldugunu bile anlamadım..Sperm testinin sonucu cıkmadan hemde..Ben o 2 saat neler cektin..Kendimi tüp bebeğe hazırladım..Hiç sperm olmayabilir dedi..Eşimi teselli ettim falan..Sonuclar cıktı 19 milyon ama morfoloji % 2 testesteron düşük bunada şükür dedim..Doktora kızdım.Üzülme tüp bebekse tüp bebek yıpranmak istemiyosan dene canım bizde dua edelim..

hiç sorma hiç ugrasmadan nasıl hamile kaldıklarını anlamayan insanları görünce üzülmüyor değilim....ama sabırla gelen meyve daha bir kıymetlı oluyor bu da bir gerçek canım....
Evet canım ya ben bikaç ay önce yine kan testi vermek için acile gitmiştim hamile miyim diye bi kadın daha vardı benle bekleyen ben sonucu aldım yine gebelik yoktu kadının pozitif çıktı ama kadın üzüntüden ağlayacaktı neredeyse ( keşke sonuçları değiştirebilsem diye düşündüm kadın ertesi gün hapı falan içmiş bi de ona rağmen gebe kalmış. Rabbim isterse her türlü oluyo diye düşündüm o zaman inş bizim kaderimizde de kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatların annesi olmak vardır

canım hamıle olunca bende de akıntı olmuyo sen bu aydan umıdını kesme yıne adet olaunca onumuze bakarız ama olmayı bekleme ınsallah hamılesındır cnm bı kan testı yaptırabılseydın keşke

Ben polikistik over oldugumu ogrendigim gunden beri kendi infertilitemi yenmeye calisirken esimin sonuclarinda ikinci hisranimi yasadim...ona belli etmek istemiyorum ama her gecen gun umudum azaliyo..artik tup bebege gececegim
pko tup bebekte en basarılı grup canım lutfen umıdını kaybetme aglama

merhaba arkadaşlar 18 aydır bende uğraş veriyorum ama hala tık yok
olucak ınsallah hersey vaktı zamanında oluyor yazın kar nasıl yağmaz kışı bekler o zaman yagar bebıs de vaktı ne zaman gelecekse o zamanı beklıor bu tesellı cumlesı degıl cnm gercek kesınlıkle gercek bak burası hepımıze ugurlu gelıcek ve bebıslerı beraber buyutcezz

canım hamıle olunca bende de akıntı olmuyo sen bu aydan umıdını kesme yıne adet olaunca onumuze bakarız ama olmayı bekleme ınsallah hamılesındır cnm bı kan testı yaptırabılseydın keşke
korkuyorum adrenalin hep negatiff..Evde gebelik testi vardı yaptım silik cıkar belki die ama yok buz gibi tek çizgi..Gerçi 12 veya 14 ü bat..

hosgeldın aramıza canım ınsallahhhh onumuzdekı ay verıceksın guzel haberı bıze uğurlu gelırsın hepımıze ınsallahh

korkuyorum adrenalin hep negatiff..Evde gebelik testi vardı yaptım silik cıkar belki die ama yok buz gibi tek çizgi..Gerçi 12 veya 14 ü bat..
valla varsa da cıkmaz kı kanda cıkar cıkarsa ama ılla akıntı bekleme ben kupkuru oluyom adet gecınce akıntım baslıo ovulasyon kıtın varsa onlarla da bakabılırsın hamılelıgı gosterebılıolarmıs onlarda adet zamanında

pko tup bebekte en basarılı grup canım lutfen umıdını kaybetme aglama
eşim haberleri izlemiş tüp bebek yöntemine basvuranlar arttı falan demişler.Strese girmek isstmeeyenler yaptırıyomus dedi 2 ay daha bekliyelim tüp deneyelim diyo klomen asılama falan denemeden mi dedim..Yıpranıcaz yok yere diyo eşimin doktoru arkadası da kızlar yakınlar..Aşılama çok iyi değil pozitif oranı düşük demiş falan..

Ne güzel yazmışsın canım inşallah ne kadarlık evlisin sebeb ne olmamasindaki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…