- 28 Şubat 2011
- 14.165
- 17.379
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
Sağol canım teşekkür ederim İnşallah dediğin gibi olur :)Tedavin hayırlı olsun canım bu olmazsa donmuşları deneriz deme Allahın izniyle ilki olur diğerlerini bebeğine kardeş yapmak için gider koydurursun
Hep agzimi ariyo komsunun gelini benle ayni sene evlenmisiz ikinciye hamileymisde kadin demis ki sizinkilerde bi sorun olmasin demis...Geldi bana komsu bole diyo diye...Kendimi tuttum bise demedim kp kızıyomus isten cıktı bebek yapcaklar sandim napiyo bunlar ne bekliyo diyomus..Anca moral bozuyolar...ayyy benımkıdeee son kımyasalımı bılmıo bıde soylesem hepten kusurlu ılan edecek benı tutturmus torun da torun nıye yapmıosun bı sene oldu yıne yap yıne yap başka dedıgı yok
he yaaa kendılerınce sankı ıyı bısey dıolarmıs gıbı sanıyolarr boşver onları takma anne bız henuz dusunmuyoruz dusununce hemen yapıcaz de olunca da hoop çık karsısına bıde o lafları takıp stres yapma cnm bızım en buyuk dusmanımız oHep agzimi ariyo komsunun gelini benle ayni sene evlenmisiz ikinciye hamileymisde kadin demis ki sizinkilerde bi sorun olmasin demis...Geldi bana komsu bole diyo diye...Kendimi tuttum bise demedim kp kızıyomus isten cıktı bebek yapcaklar sandim napiyo bunlar ne bekliyo diyomus..Anca moral bozuyolar...
Benim sağolsun bakar bana herşeyimi yapar laf falanda söylemez ama sevinçten heralde çenesi durmuyo söyleme dediğim halde söylüyoewet ben 3 aylık olunca soyluycem dıkış atılırken odamecbur cunku ılk ıkı hafta cok onemlı kıpırdamadan yatıcam yardım eder bana o arada :) çıkarlarım olmasa doguma cagıracam da :)
benımkıde bakar eder ama ıste cene durmuyo sanıyokı korunuyoruz yapmıyoruz bebek ıkı tane oldu ya onlar ıkı tane bılıo :) olmadıını dusunmuyo Allah tan bıde ole olsa hocalara ufurukculere tasır benı :)Benim sağolsun bakar bana herşeyimi yapar laf falanda söylemez ama sevinçten heralde çenesi durmuyo söyleme dediğim halde söylüyo
Aynen insallah hamile kalirsam ilk aylar sölemicez esimin ailesi cok panik burnumdan getirirler..Esim sulalede tek erkekte soyadi bitiyo ben dogurmazsamAilelerin bi süre bilmemesi bence daha iyi canım sonra olumsuz bişey olduğunda kendi acını yaşayamadan onları toparlıcam diye uğraşıyosun
aynen canim insallah anne demiyorum kiz ben teyze diyorumhe yaaa kendılerınce sankı ıyı bısey dıolarmıs gıbı sanıyolarr boşver onları takma anne bız henuz dusunmuyoruz dusununce hemen yapıcaz de olunca da hoop çık karsısına bıde o lafları takıp stres yapma cnm bızım en buyuk dusmanımız o
İnşallah canım eskiden çok gelirdim buraya bazı pskolojik sorunlar yaşadım uzak kaldım bayaBeraber bekleyelim canim burda gun saymak cok guzel.guzel haberlerini alacagiz insallah
eneee kız teyzene mı gelın oldun yoksa anne dıyemedın mı :) demek velıahtı sen doguracan hemııııı yakındır yakındırr alıcaz guzel haberınıAynen insallah hamile kalirsam ilk aylar sölemicez esimin ailesi cok panik burnumdan getirirler..Esim sulalede tek erkekte soyadi bitiyo ben dogurmazsam
aynen canim insallah anne demiyorum kiz ben teyze diyorum
Canimcim ben adet oldumya bugun 3.cu gunum.5 gun erken geldi adetimin 13.cu gununden beri lekem vardi 21ci gunu sokuldum hayatimda ilk defa bu kadar erken adet oldumsen ne zaman adet olucan cnm
Canimcim ben adet oldumya bugun 3.cu gunum.5 gun erken geldi adetimin 13.cu gununden beri lekem vardi 21ci gunu sokuldum hayatimda ilk defa bu kadar erken adet oldumsen ne zaman adet olucan cnm
ayy karıstırdım sen oldun ya loyalı beklıyoruz pekı dra gıttın mı cnm ılaca falana başlaadınmıCanimcim ben adet oldumya bugun 3.cu gunum.5 gun erken geldi adetimin 13.cu gununden beri lekem vardi 21ci gunu sokuldum hayatimda ilk defa bu kadar erken adet oldum
hadı bu ısaret olsun bıze bu ay guzel haberını alalım cnmCanimcim ben adet oldumya bugun 3.cu gunum.5 gun erken geldi adetimin 13.cu gununden beri lekem vardi 21ci gunu sokuldum hayatimda ilk defa bu kadar erken adet oldum
Hep agzimi ariyo komsunun gelini benle ayni sene evlenmisiz ikinciye hamileymisde kadin demis ki sizinkilerde bi sorun olmasin demis...Geldi bana komsu bole diyo diye...Kendimi tuttum bise demedim kp kızıyomus isten cıktı bebek yapcaklar sandim napiyo bunlar ne bekliyo diyomus..Anca moral bozuyolar...
Anne diyemedim canim..Tohumluk olcak ben yaparsameneee kız teyzene mı gelın oldun yoksa anne dıyemedın mı :) demek velıahtı sen doguracan hemııııı yakındır yakındırr alıcaz guzel haberını
sen yasınlerını bırıne mı okutuyorsun cnmCanimcim ben adet oldumya bugun 3.cu gunum.5 gun erken geldi adetimin 13.cu gununden beri lekem vardi 21ci gunu sokuldum hayatimda ilk defa bu kadar erken adet oldum
ayyy ınsallahhhh surecıde beraber yasarız yazarız buraya esya sıydı odasıydısdı arabasıydı ayy ne heyecanlı o işler yhaaAnne diyemedim canim..Tohumluk olcak ben yaparsaminsallah seneye bu zaman kucamizda olurlar
Sorma canım benimkide sülalede tek erkek kv bide oğluna çok çok düşkün benim transferim olduğunda gülüyorum kv gülme sbry korkuyorum bişey olucak diye diyoduAynen insallah hamile kalirsam ilk aylar sölemicez esimin ailesi cok panik burnumdan getirirler..Esim sulalede tek erkekte soyadi bitiyo ben dogurmazsam
aynen canim insallah anne demiyorum kiz ben teyze diyorum
amannn yerım ben teyzeyıııı olsun korksun bısey olcak dıye el bebek gul bebek baksın sanaSorma canım benimkide sülalede tek erkek kv bide oğluna çok çok düşkün benim transferim olduğunda gülüyorum kv gülme sbry korkuyorum bişey olucak diye diyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?