- 6 Nisan 2014
- 1.704
- 1.735
- 133
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #2.341
İşte İnsan hemen olsun istiyor :) korundugu halde hamile kalanlar var, bi de bize bak :) yok ovulasyon günüydü yok bilmemnehayırlısı olsun canım. denemeye devam zeynepcim :)
öyle deme. hayırlısı napalım. tekbiri bizden takdiri allahtan. vardır bi bildiği yaradanının. olacak inşallahİşte İnsan hemen olsun istiyor :) korundugu halde hamile kalanlar var, bi de bize bak :) yok ovulasyon günüydü yok bilmemne
farkettim :) adettendir. insan daha da duygusal oluyor :)Off dertliyim bugün
ben de ben de gelsınler de sabrederızinşallah canım inşallah:) geç olsunda güç olmasın ben beklemeye razıyım
bazılarına gıdıp kızıyorum benBi de bazen konu açıyorlar ya, hamileyim ama kendimi hazır hissetmiyorum vs vs.... offfff
sen ne kadardır evlisin ve ne zamandır uğraşıyorsun? bende evliliğin ilk 2,5 yılı istemedim. şimdi diyorum ne aptalmısım ne olacaktı diye. yine de vardır bir hayır...Bi de bazen konu açıyorlar ya, hamileyim ama kendimi hazır hissetmiyorum vs vs.... offfff
hımm çok uzuldum benım de kasım da aynısı olmustu kuzum o zaman soylmek ıstemedım sana benım de degerım adetım 6. gun gecıkmesınde 7 cıkmıstı meger dusuyomus saglık olsun kuzum sen saglıklı ol kendılıgınden hamıle kalabılıyorsun ınsallah bu ay olur hem bunlar dusukten sayılmaz yanı kese oluşmadıgı ıcın kurtaj da gerekmıo adetle atılıoBeni hatirladiniz mi? Beta hcg cuma günü 11,5 çıkmıştı. Bugün adet oldum
10 aylık evliyim ve şiddetle bebek istiyorumsen ne kadardır evlisin ve ne zamandır uğraşıyorsun? bende evliliğin ilk 2,5 yılı istemedim. şimdi diyorum ne aptalmısım ne olacaktı diye. yine de vardır bir hayır...
ewettt bız burda çırpınıoz onlar hamıle napsam kı hazır degılım dıolar gıdıomm kızıom gelıomçok alemsin yaa
hadi inşallah :) göbüşlerimiz dolacak bebişlerle :)10 aylık evliyim ve şiddetle bebek istiyorum
Ya sence bu gerçekten kendiliğinden hamile kalabildigimizin göstergesi mi? Buna sevineyim barihımm çok uzuldum benım de kasım da aynısı olmustu kuzum o zaman soylmek ıstemedım sana benım de degerım adetım 6. gun gecıkmesınde 7 cıkmıstı meger dusuyomus saglık olsun kuzum sen saglıklı ol kendılıgınden hamıle kalabılıyorsun ınsallah bu ay olur hem bunlar dusukten sayılmaz yanı kese oluşmadıgı ıcın kurtaj da gerekmıo adetle atılıo
ewettt bız burda çırpınıoz onlar hamıle napsam kı hazır degılım dıolar gıdıomm kızıom gelıom[/QUOTE iyi yapiyon, ohhhh
ewet cnm sevın bence ınan bıdahakı boyle olmayacak kan testı yapmasaydın bunu hıc farketmeyecektın dollenen embrıyolarım 3te 2 sı boyle dusuyo zaten doganın kanunu saglıklı bı dollenme olsaydı vucut atmazdı kuzumYa sence bu gerçekten kendiliğinden hamile kalabildigimizin göstergesi mi? Buna sevineyim bari
İyi yapiyon, ohhhewettt bız burda çırpınıoz onlar hamıle napsam kı hazır degılım dıolar gıdıomm kızıom gelıom
tabi ki her kadın neredeyse her ay hamile kalıyormuş ama düşüyormuş biz farkında bile olmadan. geçenlerde bir yerde okumuştum çok şaşırmıştım. bende geçen ay 3 gün ilk defa silik çizgiyi görmüştüm sonra adetime 3 gün kala tekrar yapmıştım tek çıkmıştıYa sence bu gerçekten kendiliğinden hamile kalabildigimizin göstergesi mi? Buna sevineyim bari
kendılerınce onlar da kızıo hatta bıtanesıne sımarıklık yapıosun dedım de sonra anladı hatasını yhaa hamıle hergun işio bı teste resmını koyuyo ama rahat 5 6 gun koymus cızgının koyulaşmasını takıp edıyolar nıye boyle yapıosun dedım bı dusugum var korkuom dedı yaptıgın tam sımarıklık madem korkuon gıt kan testı yaptır tum testlerı yaptır bı sorun varsa onlemını al ne burda hergun test koyuyosun dıye kızdım sonra bana hak berdı koymadı daha ama naptı bıulmıomİyi yapiyon, ohhh
:) inşallah biz de olururuz da bebeğin cinsiyeti bebeğin ismi fln onlarla uğraşırızkendılerınce onlar da kızıo hatta bıtanesıne sımarıklık yapıosun dedım de sonra anladı hatasını yhaa hamıle hergun işio bı teste resmını koyuyo ama rahat 5 6 gun koymus cızgının koyulaşmasını takıp edıyolar nıye boyle yapıosun dedım bı dusugum var korkuom dedı yaptıgın tam sımarıklık madem korkuon gıt kan testı yaptır tum testlerı yaptır bı sorun varsa onlemını al ne burda hergun test koyuyosun dıye kızdım sonra bana hak berdı koymadı daha ama naptı bıulmıom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?