- 25 Kasım 2014
- 2.881
- 2.227
- 448
- 33
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #2.561
Kızlar bence yakıyı bir deneyin.Benimde öyleydi çok geç büyüyordu.Bu ay yakı yapıştırdım hergünde 2 tane incir yedim.13. günde büyümüşlerdi çok şaşırdık.deneyin bakalım sizede faydası olur inşallah.Acaba bitkisel birşeyler yokmu cnm bende araştıracağım benimde gelişmesinde sorun var. Sıkma Canını arkadaşım . Mevlam neyler, meylerde güzel eyler.
denedim geçen ay bacım o da bi işe yaramadı malesefKızlar bence yakıyı bir deneyin.Benimde öyleydi çok geç büyüyordu.Bu ay yakı yapıştırdım hergünde 2 tane incir yedim.13. günde büyümüşlerdi çok şaşırdık.deneyin bakalım sizede faydası olur inşallah.
Hadi yaa bende faydası olmaz diye düşündüm ama şaşırdım yakıdanmı incirdenmi anlamadım ama ilk defa erken büyüdü.Bakalım ay sonu belli olacak .10 gün var hastalanmama.İnşallah olmazda bu ay güzel haber alırım.Hayt tohumunu dene bakalım inşallah şifasını verir Allah canım.Hayırlsıını versin Rabbim.denedim geçen ay bacım o da bi işe yaramadı malesef
Acı elma yağımı ?kızlar bide acı elma yağı diye bişey okudum topiklerde..bilen deneyen varmı aranızda..önümüzdeki ay yapcam ben..
inşallah alırız güzel haberini canım biz de veririz tabiHadi yaa bende faydası olmaz diye düşündüm ama şaşırdım yakıdanmı incirdenmi anlamadım ama ilk defa erken büyüdü.Bakalım ay sonu belli olacak .10 gün var hastalanmama.İnşallah olmazda bu ay güzel haber alırım.Hayt tohumunu dene bakalım inşallah şifasını verir Allah canım.Hayırlsıını versin Rabbim.
Acı elma yağımı ?hiç duymadım valla
Nerdesin hangi doktora gidiyorsun? Ben de doktorlardan cok cektim.bu konuda uzman bir doktor bulmak lazim.kaybedıyosun ıste ıster ıstemez yaa aylardır salak drların yuzunden oldu gecen ay ben kendım yumurtluycaktım hormonlara gore gerızekalı klomenı verdı 15 tane yumurta oldu hıcbırı buyumedı al sımdı de aynı oldu yaa hep su mal drların yuzunden haaa ayy yırtasım var onları
evet ben de... doktorları kötülemek istemiyorum ama gittiğim doktorlar neden bu kadar başlarından savmaya çalışıyo anlayabilmiş değilim. benim prolaktinim 54 çıktı ve hiç bi doktor 9 aydır gebelik olmadığı ve adetlerim 15 gün 60 gün 45 gün gibi saçma sapan olmasına ramen gel bi adet 2. gün rutin hormonlarına bakalım demedi. burdan arkadaşlar söyledi de ben öyle istedim. ve doktor hala bunun önemsiz olduğunu söylemeye devam etti ilacı da kendim söyledim parlodel kullanıcam diye. sen bilirsin kullanabilirsin dedi.Nerdesin hangi doktora gidiyorsun? Ben de doktorlardan cok cektim.bu konuda uzman bir doktor bulmak lazim.
Tokattayim cnm burdakilerin hepsine gittim sayilir bugun cakultede cigdem hanim var onu deniycem birdeNerdesin hangi doktora gidiyorsun? Ben de doktorlardan cok cektim.bu konuda uzman bir doktor bulmak lazim.
evet ben de... doktorları kötülemek istemiyorum ama gittiğim doktorlar neden bu kadar başlarından savmaya çalışıyo anlayabilmiş değilim. benim prolaktinim 54 çıktı ve hiç bi doktor 9 aydır gebelik olmadığı ve adetlerim 15 gün 60 gün 45 gün gibi saçma sapan olmasına ramen gel bi adet 2. gün rutin hormonlarına bakalım demedi. burdan arkadaşlar söyledi de ben öyle istedim. ve doktor hala bunun önemsiz olduğunu söylemeye devam etti ilacı da kendim söyledim parlodel kullanıcam diye. sen bilirsin kullanabilirsin dedi.
pco olduğumu söyledi ama kist yok tüylenme yok. tüylenme olmadan olur mu pco diyorum vardır vardır tüylenmen diyo? yani olsa neden gizleyeyim derman bulmaya gelmişim senden mi utanıcam.ne lazer ne ağda yüzüme yaptırdığım hiçbişi yok üst bacağıma hiç dokunmam bile tüy olmadığından. bıyık desen 2-3 ayda bi aldırıyorum.
pıhtılaşma testleri için 3 kere gittim ve bu özelde oldu. adam git 3 ay sonra gel diyo. 3 ay sonra ya gebe kalırsam diyorum ya yine düşük olursa diyorum korun o zaman 3 ay zaten biraz kendini topla falan diyo. evet biraz obsesif görünebilirim ama bunun sebebi ben miyim yoksa başlarından atmaya çalıştıkları için internetten ne bulsam okuyup anlamaya çalışan duruma getirdikleri için kendileri mi? ilk gebeliğimde kimyasalmış tamam deyip odadan çıkıp gitmeye kalktı doktor. kimyasal ne ben ne bileyim!! o kadar normal olağan bişey gibi davrandı ki bi an her gebelikte olan normal bişey heralde diye düşündüm.
zaten küçücük bi şehirdeyim alternatifim yok. artık herkes gibi benim izinim de sıkıntılı olmaya başladı. ha deyince gidemiyorum ama gidip hiçbi sonuç almadan dönmekten de bıktım. yumurtlama takibi yapsak mı dedim bi tanesine istersen direk tüp bebek yapalım diye dalga geçti!!!!!!!bi hastası 13 kere düşük yapmış 14. de doğmuş çocuğu bunları anlatıyo güya moral vericek!
Rabbim doktorsuz bırakmasın tabiki. ama birazda hassasiyetimizi anlasalar keşke. ağızlarından kerpetenle laf almak zorunda kalmasak...
Hadi hayırlısı cnm . Güzel haberlerini bekliyoruz .bu ay yine ümitliyim inş olur artık hayırla sağlıkla. ilaçlarımı aksatmadan alıyorum. yakıdan 1 tane daha vardı evde onu da yapıştırcam bugün, yumurtlama testine de suya dikkat ederek bakıcam, olur da yumurtlarsam preseedi de kullanıcam. hacdan gelen hurmayı da yiyorum. birinden biri vesile olsun da bu ay alalım güzel haberleri inşallah
evet klomene devm adet.3.günü baslıycam 3.ayımRegloldunmu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?