- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #2.521
Inşallah canım, napalım bizim de yazımızda bu varmış. Dediğin gibi Hayırlısı olsun Hakkımızda.Rabbim ruh sağlığı beden sağlığı yerinde hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.canım ya olsun aşılama tüp normal ne farkeder kavuşalım da sağlıkla hayırla bebişlerimize.. sıkma canını nasıl gelirse gelsin gelsin de bi yaramazlar..
Canım ya olmadıktan sonra yumurta gelişse nolur gelişmese.sen üzme Can'ını bak benim yumurtam gelişti de noldu sanki? Olmadı mı olmuyo işte. Yumurta gelişse çatlaması dert oluyo. Benim ikidir gelişiyor yumurta ama çatlamıyor kistleşiyor.Ama elbet bir gün olacak bebişlerimiz.inanıyorum ben olacak. Birbirimize güzel haberler vereceğiz. Kaderimizde yazılı ise olacak. Geceyi sabaha Çeviren Rabbim'e zor gelmez bizim yüreğimizi aydınlatmak. Hepimiz için sınav bunlar. Sabırla beklemekten başka elimizden birşey gelmez ki? Üzme sen kendini.Bosverdim de iste zaman gecse de bari
Var ya burada iki satır içimi dökmek bile nasıl iyi geliyor anlatamam. Çünkü etrafımda kimse yok beni anlayan , yaşadıklarımı paylaşabileceğim.Bazen eşimle bile onu üzmiyim diye belli etmiyorum hislerimi. Iyi ki varsınız kızlar ya.Seninle aynı duyguları paylaşıyoruz
Uzuluyo insan yaa ne umutla basliosun tedaviye daha en basinda kirmizi karti yiyosun kasim ayindan beri ayni o aydan beri yumurtlamadim benCanım ya olmadıktan sonra yumurta gelişse nolur gelişmese.sen üzme Can'ını bak benim yumurtam gelişti de noldu sanki? Olmadı mı olmuyo işte. Yumurta gelişse çatlaması dert oluyo. Benim ikidir gelişiyor yumurta ama çatlamıyor kistleşiyor.Ama elbet bir gün olacak bebişlerimiz.inanıyorum ben olacak. Birbirimize güzel haberler vereceğiz. Kaderimizde yazılı ise olacak. Geceyi sabaha Çeviren Rabbim'e zor gelmez bizim yüreğimizi aydınlatmak. Hepimiz için sınav bunlar. Sabırla beklemekten başka elimizden birşey gelmez ki? Üzme sen kendini.
Ne güzel yazmışsın yaCanım ya olmadıktan sonra yumurta gelişse nolur gelişmese.sen üzme Can'ını bak benim yumurtam gelişti de noldu sanki? Olmadı mı olmuyo işte. Yumurta gelişse çatlaması dert oluyo. Benim ikidir gelişiyor yumurta ama çatlamıyor kistleşiyor.Ama elbet bir gün olacak bebişlerimiz.inanıyorum ben olacak. Birbirimize güzel haberler vereceğiz. Kaderimizde yazılı ise olacak. Geceyi sabaha Çeviren Rabbim'e zor gelmez bizim yüreğimizi aydınlatmak. Hepimiz için sınav bunlar. Sabırla beklemekten başka elimizden birşey gelmez ki? Üzme sen kendini.
ŞişştUzuluyo insan yaa ne umutla basliosun tedaviye daha en basinda kirmizi karti yiyosun kasim ayindan beri ayni o aydan beri yumurtlamadim benartik kendimi kadin gibi hissrtmiyorum uzulmemeye calisiyorum ama olmuyo aylardir hic mi gelismez ilaclara ragmen gelismio
Kuzum yaa 6 aydir yumurta olmuyo varmi boyle bisey yaaaŞişşto nasıl cümle öyle kendimi kadin gibi hissetmiyorum falan. Kadınlar değil, Tavuklar sürekli yumurtlar bikerem tamam mı sapına kadar kadınız biz tamam mı
Canım üzülme herseyde bir hayır olduğuna Inanmak insanı rahatlatır.benimde 1 yumurtam gelişti ama tutmadı. Yani hayırlısı deyip kabul ediyoruz. Doktor yumurta rezervin çok ama dirençli dedi. Dozuda 100 den 125 e çıkardı.Doz cok dusuk gelmis yumurtaliklar cevap vermedi igneye devam edelim dedim dr bunu iptal edelim bidahaki ay yeniden yuksek dozla baslayalim dedi
Acaba bitkisel birşeyler yokmu cnm bende araştıracağım benimde gelişmesinde sorun var. Sıkma Canını arkadaşım . Mevlam neyler, meylerde güzel eyler.Kuzum yaa 6 aydir yumurta olmuyo varmi boyle bisey yaaa
Hayit suyu icecegim bakalim ne ise yarayacakAcaba bitkisel birşeyler yokmu cnm bende araştıracağım benimde gelişmesinde sorun var. Sıkma Canını arkadaşım . Mevlam neyler, meylerde güzel eyler.
Aynen benimde rezerv cok ama direnc gosteriyoCanım üzülme herseyde bir hayır olduğuna Inanmak insanı rahatlatır.benimde 1 yumurtam gelişti ama tutmadı. Yani hayırlısı deyip kabul ediyoruz. Doktor yumurta rezervin çok ama dirençli dedi. Dozuda 100 den 125 e çıkardı.
hiç gülceğim yoktu güldürdün allah da hepimizi güldürsün bizde öyleyızzz:))adet olmadan önce eşim geldi ağlıyoken yakalandım dedim ya noldu dedi kim üzdü seni falan "kim olacak senin çocuğun" dedim. "anan bitiyo danan başlıyo nedir benim senden çektiğim" diye ağlıyorum ciddi ciddi. eşim de" tamam gelsin de bi soracam ben ona bunun hesabını merak etme" diyoçok şizofren bi çekirdek aile olduk aile boyu huni paklar bizi artık
Regloldunmu kigününm yaklastıkca benmkı oturuurken bıle duzgun otur karnına bşe olmasın dyor vs vs eksik hisedyiyorum kendımı o bendne cok istyor regl oldugumu diyemiyorum ağlayark uyandım erkenden
Hayit suyu icecegim bakalim ne ise yarayacak
Aynen benimde rezerv cok ama direnc gosteriyo
gününm yaklastıkca benmkı oturuurken bıle duzgun otur karnına bşe olmasın dyor vs vs eksik hisedyiyorum kendımı o bendne cok istyor regl oldugumu diyemiyorum ağlayark uyandım erkenden
Yaa olur yaa burda bi bayanla konusuyordum fsh 9.8 sinirda kocasinda sperm cok az kendiliginden hamile kaldi yumurta gelisse bi sekilde oluyo cnmHım hayit suyu Neymiş ki acaba işe yarar mı bi araştırayım bende... Canım en azından yumurta var Arkadaşımın yumurta rezervi düşükmüş erken menopoza girme riski var kızacağız çok üzgün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?