- Emoji Skoru
- 23.228
- Puanlar
- 348
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #2.601
inşallah bu ay gebe kalacağım için adet olmayacam zatenHAYIRLISI OLSUN O ZAMAN. AMA O İLACIN IÇINDEKİ İNOSİTOL (inozitol) MADDESİ KALSİYUMUN magnesyumun EMİLİMİNİ ENgelliyrmuş. hatta yemeklerden 1 saat önce içtim kalsiyumu magnezyumu bağlamasın diye, 1 ay kullandım sabah 1 akşam 2, yabancı sitelerde adetin uzadığına dair yorumlar da var, benimde o ilacı kullandıktan sonraki adetim çok koyu gelmişti. bilgin olsun canım.
bende doğumu nerde yapsam diye düşünüyorumEvet canım aynı düşüncedeyim hatta bugün ben mama önlüğü aldımsonra bıraktım hahaha abartmayalım dedim ama engel olamıyorum kendime ... Nasıl olsa üzülüyorum belki böyle yapmak işe yarar
bence evinde doğur canım onlar gelsinn.çocuğun düzenini bozmabende doğumu nerde yapsam diye düşünüyorummemlekete 1.5 saat uzakta bi şehirdeyiz benm ailemde kv gilde memlekette. ben burda yapsam da onlar mı gelse yoksa orda yapıp 1 ay sonra buraya mı dönsem karar veremedim
inşallah hayrlısıyla hepimiz sağlıklı gebelikler yaşarız :)inşallah bu ay gebe kalacağım için adet olmayacam zaten4 kutu aldım canım sabah akşam 2 şer tane içiyorum. bu ay deneyim de bi daha ki ay tekrarını düşünmüyorum zaten. hadi inşallah bu ay gelecek güzel haberlerimiz
evvveeettt bu ay gelsin güzel haberler dolsun göbişler!! senin son adet tarihin neydi canım? 12 mart benimkibence evinde doğur canım onlar gelsinn.çocuğun düzenini bozmaozaman bu ay 2 mizde hamileyiz
28 mart benim çatlatma iğnesi oldum ayın 12sinde önümüzdeki hafta inşallah hamile kalacammevvveeettt bu ay gelsin güzel haberler dolsun göbişler!! senin son adet tarihin neydi canım? 12 mart benimki
aman şubat yazacaktım mart yazmışımm hamile olabilirim yaa ondan dalgınım bacım alttan al
28 mart benim çatlatma iğnesi oldum ayın 12sinde önümüzdeki hafta inşallah hamile kalacamm
çatlatma iğnenizi kaçıncı gununuzde olacaksınız?aman şubat yazacaktım mart yazmışımm hamile olabilirim yaa ondan dalgınım bacım alttan al
oldum canım 12sinde yaptılarçatlatma iğnenizi kaçıncı gununuzde olacaksınız?
anladım ben şubat olduğunu zaten önce sen vercen güzel haberi demektir buaman şubat yazacaktım mart yazmışımm hamile olabilirim yaa ondan dalgınım bacım alttan al
inşallah tatlımm bu ay bi umut var içimde boşa çıkmaz umarımanladım ben şubat olduğunu zaten önce sen vercen güzel haberi demektir buhadi inşallah canım senin haberden iki hafta sonra da benim haber gelicek. bu ay herşey çok güzel olucak
yani adetinizin kaçıncı gunu?oldum canım 12sinde yaptılar
13. GÜNÜ yapıldı canım.yani adetinizin kaçıncı gunu?
hayrlı haberler bekliyrz o zaman :)13. GÜNÜ yapıldı canım.
İNŞALLAH CANIM BENİM.BU 3. DENEME ZATEN EĞER OLUMSUZ OLURSA Bİ SÜRE ARA VERECEM.iLAÇLAR DENGEMİ BOZDU ÇÜNKÜhayrlı haberler bekliyrz o zaman :)
bende bu ay ov. testlerini bıraktım, 2 günde bir deneme yapıyoruz. böyleleikle daha stressiz oluyor. hamile kalırsam ay sonunda foruma geri dönücem, yoksa bu gidişle daha da stres olacak. ay sonunda güzel hayrlı hamilelik haberleriyle buluşmak üzere hoşcakalın hanımlar :) her şey gönlümüzce olsun :)İNŞALLAH CANIM BENİM.BU 3. DENEME ZATEN EĞER OLUMSUZ OLURSA Bİ SÜRE ARA VERECEM.iLAÇLAR DENGEMİ BOZDU ÇÜNKÜ
kuzumm ovu testıme bakar mısınOvulasyon testinin bu ayki açılışını yaptım 4 te suyu bırakıcam 7 de testi yapıcam 3 damla fiks damlatıcam. Yakımı da yapıştırdım. Hazır bir şekilde bekliyorum yumurtayı
Canım benim hiç bu kadar koyu olmadı bence olmuş senin yumurta kaçıncı gün bugün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?