- 7 Aralık 2014
- 1.252
- 1.353
- 158
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
yapalım canım insallah hayırlısı olur...sıra sıra hamiş haberleri alırız...yapıcam lıste aslında karısmadan yapayım ben gelenlerı eklerız
Gebelik testinde o silik çizgiyi görebilmek için 10 dakika boyu bekliyorum ben de sanki çay kaşığını bakışıyla eğenler gibi çok dikkatli bakarsam ikinci çizgi belirecek gibi sonra kızıp kendime çöpe atıyorum bi yarım saat sonra dayanamayıp çöpten çıkarıp tekrar bakıyorum belki çıkmıştır diye ama yok yok yokkorkuyorum adrenalinhep negatiff..Evde gebelik testi vardı yaptım silik cıkar belki die ama yok buz gibi tek çizgi..Gerçi 12 veya 14 ü bat..
Aminn inşallah kızlar hepimiz patır patır görürüz çift çizgileri bu Topicte inşallahyapalım canım insallah hayırlısı olur...sıra sıra hamiş haberleri alırız...
beni 5. sıraya ekle adrenaliinyapıcam lıste aslında karısmadan yapayım ben gelenlerı eklerız
aynısını bende yaptım dün..Ovülasyon tstide yaptım..Sonra bakmayı unutmusum arkadas gelmişti o ara o görmüş tuvalette gidip baktım silik çizgi ovülasyonda ama görki kaç dakka sonra oldu geçersizdir o..Gebelik testinde o silik çizgiyi görebilmek için 10 dakika boyu bekliyorum ben de sanki çay kaşığını bakışıyla eğenler gibi çok dikkatli bakarsam ikinci çizgi belirecek gibi sonra kızıp kendime çöpe atıyorum bi yarım saat sonra dayanamayıp çöpten çıkarıp tekrar bakıyorum belki çıkmıştır diye ama yok yok yok(
Ya beni hep doktorlar salladi resmen kac defa dr gittim kimse pko oldugumu anlayamadi esim gitti ona hic bisey demediler gitt koskoca 2 yilim beklemekle..ins tup bebek tutar artik ins..Canım seni anlıyorum..Benim eşimede doktor gecen ay muayene etti çok umutlu değilim infernite olabilir varikosel falan dedi..Ben ne demek oldugunu bile anlamadım..Sperm testinin sonucu cıkmadan hemde..Ben o 2 saat neler cektin..Kendimi tüp bebeğe hazırladım..Hiç sperm olmayabilir dedi..Eşimi teselli ettim falan..Sonuclar cıktı 19 milyon ama morfoloji % 2 testesteron düşük bunada şükür dedim..Doktora kızdım.Üzülme tüp bebekse tüp bebek yıpranmak istemiyosan dene canım bizde dua edelim..
inşallah canım..Ya beni hep doktorlar salladi resmen kac defa dr gittim kimse pko oldugumu anlayamadi esim gitti ona hic bisey demediler gitt koskoca 2 yilim beklemekle..ins tup bebek tutar artik ins..
sorma canım o beklemeleri ama olacak inşallah vakti zamanı var elbet...Gebelik testinde o silik çizgiyi görebilmek için 10 dakika boyu bekliyorum ben de sanki çay kaşığını bakışıyla eğenler gibi çok dikkatli bakarsam ikinci çizgi belirecek gibi sonra kızıp kendime çöpe atıyorum bi yarım saat sonra dayanamayıp çöpten çıkarıp tekrar bakıyorum belki çıkmıştır diye ama yok yok yok(
aa tamam 2. sırada olur evlilik günüm :) sat 12 kasım bat 14 aralıkselam kızlar hadi sohbete buradan devam edelim
AYLARDAN ARALIK
RUMUZ SAT BAT DENEME SONUÇ
- adrenalin85 ..................08/11/2014...............09/12/2014.......................5................
- loyalty............................
yalnız baslıkları hızalayamadım yhaa lıste nasıl yapılıor bı öğrenıyım hemen gelıomaa tamam 2. sırada olur evlilik günüm :) sat 12 kasım bat 14 aralık
Ovulasyon testini de ilk defa aldım bu ay denicem daha okumadım içini ama yumurtlama gününü kesin söylüyo mu preseed kremi o zaman kullanıcam da:)
aynısını bende yaptım dün..Ovülasyon tstide yaptım..Sonra bakmayı unutmusum arkadas gelmişti o ara o görmüş tuvalette gidip baktım silik çizgi ovülasyonda ama görki kaç dakka sonra oldu geçersizdir o..
tam bı ayarlıyım ıstedııgın yere yazarım canım benımbeni 5. sıryaa ekle adrenaliinuğurlu sayım..
Yazacağın bilgileri söylersen yazalım beni de ekle :)tam bı ayarlıyım ıstedııgın yere yazarım canım benım
adetin kaç gün sürüyo ona göre ayarlayıp yap düzensizse adetin bittikten sonra basla hergün aynı saatte sıvı seyler calmadan önce yap,gösteriyo..Hangi marka aldın..Bide preseed ne kremi canım :)Ovulasyon testini de ilk defa aldım bu ay denicem daha okumadım içini ama yumurtlama gününü kesin söylüyo mu preseed kremi o zaman kullanıcam da
Babystart marka canım preseedi de kadınlar klubunden okudum yine canım kayganlaştırıcı kremmiş ama spermlere zarar vermiyomuş hatta hızlandırıyomuş falan birçok insana vesile olmuş bana da olur inş diye bir umutla aldımadetin kaç gün sürüyo ona göre ayarlayıp yap düzensizse adetin bittikten sonra basla hergün aynı saatte sıvı seyler calmadan önce yap,gösteriyo..Hangi marka aldın..Bide preseed ne kremi canım :)
tam bı ayarlıyım ıstedııgın yere yazarım canım benım
canım presed jeli nerden aldın ve ücreti ne kadar ben de duydum bu jeli önceden ama hiç almak nasip olmadıBabystart marka canım preseedi de kadınlar klubunden okudum yine canım kayganlaştırıcı kremmiş ama spermlere zarar vermiyomuş hatta hızlandırıyomuş falan birçok insana vesile olmuş bana da olur inş diye bir umutla aldım
Preseed in sitesinden aldım canım Online satışa tıklanınca fertilshop diye bi siteye yönlendiriyo ovulasyon testi krem bi de erken gebelik testi kampanyalı paketi 3 ünü 158 e aldım çok kararsızdım ama denicem bi zararı yokmuş en kötü ihtimallecanım presed jeli nerden aldın ve ücreti ne kadar ben de duydum bu jeli önceden ama hiç almak nasip olmadı
ben ilk kez duydum canım..Ovülasyon testinide burda duydum zaten :) netten aldım bende 43 tlye 50 ovülasyon 10 gebelik tstiBabystart marka canım preseedi de kadınlar klubunden okudum yine canım kayganlaştırıcı kremmiş ama spermlere zarar vermiyomuş hatta hızlandırıyomuş falan birçok insana vesile olmuş bana da olur inş diye bir umutla aldım
Gebelik testine yatırdığımiz parayla bi eczane açılırdı heralde :) hele ilk aylar ayda 10 tane falan yapıyodum sabah akşam psikopata bağlamıştım :) artik erken alıp evde bekletmiyorum dayanabildiğim kadar dayanıyorum bata kadarben ilk kez duydum canım..Ovülasyon testinide burda duydum zaten :) netten aldım bende 43 tlye 50 ovülasyon 10 gebelik tsti 43 tlydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?