- 7 Aralık 2014
- 1.252
- 1.353
- 158
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
zararını olmadığını hatta jelle gebe kalan arkadasım vardı...insallah sende de işe yarar...benim de aklımda var aslında kullanmak...Preseed in sitesinden aldım canım Online satışa tıklanınca fertilshop diye bi siteye yönlendiriyo ovulasyon testi krem bi de erken gebelik testi kampanyalı paketi 3 ünü 158 e aldım çok kararsızdım ama denicem bi zararı yokmuş en kötü ihtimalle
sat:30 kasımewet acemıce de olsa lıstemız hazır sımdıyazmak ısteyen sat bat ve kaçıncı deneme oldugunu yazsın
Bu ay benden geçtiği için satımı 10.12.2014 diyim biraz karışık oldu ama bat da 10.01.2015 bu durumda bi Kimyasalım bi kürtajım var deneyeli beri 13 ay oldu ama kürtajdan sonra ki denemelerde 7 ayewet acemıce de olsa lıstemız hazır sımdıyazmak ısteyen sat bat ve kaçıncı deneme oldugunu yazsın
Amin inş canım benim gelişmeleri mutlaka yazıcam buraya zaten senin şimdilerde yumurtlama zamanın galiba bu ay sipariş etsen de yetişmez ama bi daha ki aya denersin olmazsazararını olmadığını hatta jelle gebe kalan arkadasım vardı...insallah sende de işe yarar...benim de aklımda var aslında kullanmak...
aynı durumdayız canım ben de pko luyum kendimi bildim bileli adetim düzensizdir ve gerek bekarken gerek de evlendikten sonra kaç defa doktora gittim daha geçen ay pko teşhisi konuldu tamam şu ana kadar nasip değilmiş ama boşa geçen zaman üzüyor insanıYa beni hep doktorlar salladi resmen kac defa dr gittim kimse pko oldugumu anlayamadi esim gitti ona hic bisey demediler gitt koskoca 2 yilim beklemekle..ins tup bebek tutar artik ins..
kuzum ona bakarsan benım 42. deneme falan oluyo en son denemeye basladıgınız zamanı yazıcam oncekılerı bosverıyoruz :)Bu ay benden geçtiği için satımı 10.12.2014 diyim biraz karışık oldu ama bat da 10.01.2015 bu durumda bi Kimyasalım bi kürtajım var deneyeli beri 13 ay oldu ama kürtajdan sonra ki denemelerde 7 ay
Amin inş canım benim gelişmeleri mutlaka yazıcam buraya zaten senin şimdilerde yumurtlama zamanın galiba bu ay sipariş etsen de yetişmez ama bi daha ki aya denersin olmazsa
süreci yazarsın canım biz de bilgilenmiş oluruz...benim 8.günüm daha var yum günüme artık bir daha ki ay ben de düşünüyorum almayı...Amin inş canım benim gelişmeleri mutlaka yazıcam buraya zaten senin şimdilerde yumurtlama zamanın galiba bu ay sipariş etsen de yetişmez ama bi daha ki aya denersin olmazsa
aramıza hosgeldın ama sureklı bızı takıp et haberdar olalım bırbırımızden olarr mııMerhaba...rica etsem beni de ekler misin SAT :24.11.2014 BAT 18.11.2014 (Denemelere başlayınca 30 günden 26ya düştü periyodlar) deneme sayısı 4...hepimizin Allah yardımcısı olsun...
Hoşbuldum adrenalin takipteyim bu ay ilk defa bişeyler denemeye karar verdim ilişkiye girmek dışında bana da motivasyon olucak inş burası. Şimdiye kadar hep olacaksa olur olmayacaksa elden bişey gelmez diye düşünüyodum ama dediğim gibi bu ay elimden gelen herşeyi yapıcam bol bol dua da edicem rabbim nasip eder inş hepimize birbirimize destek oluruz damdan düşenin halinden damdan düşen anlar malum umutlarımızı da sevinçlerimizi de birlikte büyütürüz inşaramıza hosgeldın ama sureklı bızı takıp et haberdar olalım bırbırımızden olarr mıı
bol bol ya latıf cek canım lutfeder de verır rabbım bızeHoşbuldum adrenalin takipteyim bu ay ilk defa bişeyler denemeye karar verdim ilişkiye girmek dışında bana da motivasyon olucak inş burası. Şimdiye kadar hep olacaksa olur olmayacaksa elden bişey gelmez diye düşünüyodum ama dediğim gibi bu ay elimden gelen herşeyi yapıcam bol bol dua da edicem rabbim nasip eder inş hepimize birbirimize destek oluruz damdan düşenin halinden damdan düşen anlar malum umutlarımızı da sevinçlerimizi de birlikte büyütürüz inş
sız zaten tam bır aılesınız henuz meyve vermedınız o da mevsımı gelınce olucakk hıc tasalanmaElbette...
Artık tam bir aile olmak istiyorum...
iyi geceler canımkızlar iyi geceler...malum yarın iş var...hayırlı bir hafta geçirmemiz dileğiyle...
hoşgeldin canım..Selam kızlar ben de varım
iyi geceleer :)Bana da iyi geceler yarın görüşürüz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?