hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

bugun 16. gunum canım bu pozıtıf mı kı ılk defa yapıom bıraz daha koyuydu burda acık cıktı

ikisi de aynı koyulukta olması gerekmıor mu 7 de yaptım bunu

hiç mi yoktu yumurta, küçük müydü canım çünkü bildiğim bu pozitif olduktan 24-36 saat sonra yumurta çatlıyor olması lazım.

hiç mi yoktu yumurta, küçük müydü canım çünkü bildiğim bu pozitif olduktan 24-36 saat sonra yumurta çatlıyor olması lazım.
mınık mınık doluydu ama buyuyen gorunmuyodu pazartesı tekrar bakıcak ama dongum uzun bıraz ondan 21. gunu gel dedı

Google dan buldukların baya belirginmiş şüpheye yer kalmamış o koyulukta inş pazartesi kocaman olur yumurtan ve çatlayıp sağlıkla tüplerden ilerler canım.

Google dan buldukların baya belirginmiş şüpheye yer kalmamış o koyulukta inş pazartesi kocaman olur yumurtan ve çatlayıp sağlıkla tüplerden ilerler canım.
yum gelısıyor demek ama bu dı mı ınsalalh pazartesı gıttıgımde yumurta bulur bende

dememkkı aynı koyulukta olacak ıkısı de yum ıcın hadı bakalım yarın da 7 de yaparım bakalım koyulasır mı

dememkkı aynı koyulukta olacak ıkısı de yum ıcın hadı bakalım yarın da 7 de yaparım bakalım koyulasır mı
Evet canım inşallah büyür yumurta bakalım test ne kadar doğru doktor kontroluyle de doğrulamış oluruz testi :)

Evet canım inşallah büyür yumurta bakalım test ne kadar doğru doktor kontroluyle de doğrulamış oluruz testi :)
ewet testı test etmıs oluruz ama benım yum gelısmez yaaa bılıon her ay aynı sey oluyo benım hevesım yok zaten de ılla al dedı bana ıcımden bısey ılk defa sıparıs ettım ovu testını 20 tane de gebelık testı var işer dururum artıkın

mrb cnm ovu ve gebelik testini nereden temin ettin?

Bnnnnde istiyorum ama tabiki olmuyo o yuzden burdayımmm :)
Doktorun filanda ilgilendigi yok nedir niyedir diye..
Adetim bekliyorum klomen alip kullanicam kendim kendime. Sonra bekliycem bebisimi :)

Mrb kızlar, ben vazgeçtim baby istemekten ben çok rahatina düşkün biriyim ya, olmamasinda bir hayır vardır bence bizlerin bebeğimiz olmadığı için hırslaniyoruz bence... tmm bebek güzel şey de, mesela geçen akşam arkadaşlarımla alışverişe çıktım, tüm dengem bozuldu ya... bi alışveriş yani... o akşam kendime vakit ayiramadigim icin tüm işlerim kaldı, yorgunluğunu da ancak 2 günde uzerimden atabildim zaten çalışan bir bayanım, bi de akşamları kendime vakit ayiramazsam, tüm düzenin bozuluyor. Baby olursa epilasyonumu bile yapamam benhele eşim için süslenme filan hayal olur... yani 3-5 sene korunan insanlar var, varsayiyorum ki korunmuşum

Canım katılıyorum ben de olmadığı için hırs yapıyorum bikaç gün önce ben de akşam ayaklarımı uzatmış tv izliyoken eşime bugün bebeğimizin olmadığına üzülmediğim bi gün oldu dedim hafif baş ağrısı yorgunluk yani dinlenebilme olanağım olması çok huzur vericiydi. Ama bi taraftanda yaş geçiyor yani olacaksa bigün yaşım daha fazla İlerlemeden olsa yoksa kafam hiç kaldırmayacak gibi geliyor

aman olmazsa da olmasın biz de keyfimize bakarız yanikadınların yaşı sorulmaz da kuzum sen kaç yaşındasın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…