- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.144
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
buyur gel bacım hoşgeldinSelam kızlar ben de varım
Kesinlikle ya yengem test yapmis pozitif cikmis sonra kanamasi olmus dr gittik susuk yapmis bi zil takip oyanamadigi kaldi inaninki..onun bu halini kendiminde bebek hasretiyle yanan halimi gordum ve yine aglamaya basladdim...;(Evet canım ya ben bikaç ay önce yine kan testi vermek için acile gitmiştim hamile miyim diye bi kadın daha vardı benle bekleyen ben sonucu aldım yine gebelik yoktu kadının pozitif çıktı ama kadın üzüntüden ağlayacaktı neredeyse( keşke sonuçları değiştirebilsem diye düşündüm kadın ertesi gün hapı falan içmiş bi de ona rağmen gebe kalmış. Rabbim isterse her türlü oluyo diye düşündüm o zaman inş bizim kaderimizde de kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatların annesi olmak vardır
Ahh ahh cevremde o kadar cok hamile kalan varki kimi uzuluyo kimiyse mutlu olup beni teselliye basliyo..bu bi sinav bikiyorum ama cok zor bi sinav gercektenEvet canım ya ben bikaç ay önce yine kan testi vermek için acile gitmiştim hamile miyim diye bi kadın daha vardı benle bekleyen ben sonucu aldım yine gebelik yoktu kadının pozitif çıktı ama kadın üzüntüden ağlayacaktı neredeyse( keşke sonuçları değiştirebilsem diye düşündüm kadın ertesi gün hapı falan içmiş bi de ona rağmen gebe kalmış. Rabbim isterse her türlü oluyo diye düşündüm o zaman inş bizim kaderimizde de kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatların annesi olmak vardır
Kesinlikle canim ya bilseydik esiminde benimde interfil oldugumuz coktan tup bebek yaptirirdik ve tutsaydida 1 yasinda olurdu bunca stres sikinti hic olmazdi..hem maddi hem manevi yipranmislik bebek olunca biter ins..aynı durumdayız canım ben de pko luyum kendimi bildim bileli adetim düzensizdir ve gerek bekarken gerek de evlendikten sonra kaç defa doktora gittim daha geçen ay pko teşhisi konuldu tamam şu ana kadar nasip değilmiş ama boşa geçen zaman üzüyor insanı
pko tup bebekte en basarılı grup canım lutfen umıdını kaybetme aglama[/QUOTE
ben pko esimin hareketli spermi yokumarim tutar..
cnm hoşgeldın üzülmek yok geçmişe bakmak yok tamam mı şekerım umutla onumuze bakıoruz lutfen keşke deme bıde bak benım ilk bebegım dusmeseydı sımdı ıkı yasında olacaktı ıkıncı dusmeseydı 10 aylık olacaktı geçen aykı dusmeseydı 9 haftalık hamıle olacaktım canım hepsı gecmıste kaldı burda destek oluyoruz bırbırımıze ve umutla ılerıye bakıyoruzKesinlikle canim ya bilseydik esiminde benimde interfil oldugumuz coktan tup bebek yaptirirdik ve tutsaydida 1 yasinda olurdu bunca stres sikinti hic olmazdi..hem maddi hem manevi yipranmislik bebek olunca biter ins..
Umarim...biliyomusun en samimi arkDadaslrimla bile bu denli dertlesemiyorum...tutar canım dedım ya pko en basarılı grup sebepsız ınfertıllerın tutmayabılıo bızde tutar cnm merak etme ayrıca sen ınfertıl falan dıılsın bıssuru hamıle pko var arkadasım bızzat ben mesela hanı kendılıgınden olmadı ama sadece 6 ay denedım belkı bır yıl falan denesem kendılıgınden olacaktı benımkıler klomen çatlatma ıgnesıyle oldu hep aşılamaya bıle gerek kalmadı ben ınfertılım dusuncesını cıkar aklından ilk tup denemenızde de tutacak bak görursun
genelde oyle oluyor canım bende oyle gecen yıl dertlestıgım bı ark vardı çok içliyim bu konuda o da dusuk yapmıstı ortak yonumuz dıye konusuyorduk öyle samımı buldum ıcımdekılerı anlattım şimdi hamıle ve karsımda oyle kahkahaar atıyokı keske hıcbıseyımı anlatmasaydım dıorum en ıyısını yapıosun etrafındakılere gulucuk dagıtUmarim...biliyomusun en samimi arkDadaslrimla bile bu denli dertlesemiyorum...
günaydınlar herkese
gunaydın canım sana ve herkese...günaydınlar herkese
inşallah bu liste uğurlu gelir hepimize Rabbim hepimizin gönlüne göre versin...bakalım ilk şanslı kim olacak gelsin bat günleri...selam kızlar hadi sohbete buradan devam edelim
AYLARDAN ARALIK
............RUMUZ..........................SAT...................................BAT.....................DENEME.................SONUÇ
- adrenalin85............08/11/2014................09/12/2014.....................5.........................
- loyalty88.................12/11/2014.................12/12/2014.......................3.........................
- oykucu......................24/11/2014................18/12/2014......................4........................
- ayisigi343.................30/11/2014................27/12/2014.....................12........................
- xperiaZ.....................10/12/2014................10/01/2015......................7..........................
amin canım inşallah patır patır alırız güzel pozitif sonuçları ve sağlıklı devamlarınıinşallah bu liste uğurlu gelir hepimize Rabbim hepimizin gönlüne göre versin...bakalım ilk şanslı kim olacak gelsin bat günleri...
aynen canım ya kimseye zayıf yönünü göstermeye gelmio. annem de 6 sene olmamışız biz annemle bile konuşamıorum valla biraz da benim duruşumla alakalı tabi üzmemek adına onları yeniden çocuk düşündüğümüzü bile bilmiolar 6 aydırgenelde oyle oluyor canım bende oyle gecen yıl dertlestıgım bı ark vardı çok içliyim bu konuda o da dusuk yapmıstı ortak yonumuz dıye konusuyorduk öyle samımı buldum ıcımdekılerı anlattım şimdi hamıle ve karsımda oyle kahkahaar atıyokı keske hıcbıseyımı anlatmasaydım dıorum en ıyısını yapıosun etrafındakılere gulucuk dagıt
Demekki yumurtlama duzenimiz bozuldu.bende bu ay 21.cu gunde oldum ustelik 13.cu gunden beri lekelenmem var.bir onceki adetimde gecikmisti.sen buyuk bi ihtimal kasimda gec yumurtladin.bosver bu zamana kadar duzenliydi hamile kalamadim bundan sonra belki kazara hamile kaliriz:)canım ben bi sancıyla gittim çok kötüydüm.5 cm kist cıktı klomen falan kullanmadım hiç ben daha o ay calısmalara baslamıstık yeni karar vermiştik yani...Bi ilaç verdi adını hatırlamıyorum..3 tane vardı içinde onu içtim..Sonraki adette çok yoğun oldu kanama..Kontrole gittim kist gitmiş..Ya biz temmuzdan beri uğrasıyoruz kist sonra enfeksiyon,sonra yara yaktırdım..Bu ay ilk kez düzenli normal yaptık..Ama gebelik olsa akıntı falan olurdu bnde hiç bişey yok kasıklarımda iyi bugün.Benim düzenim hep aynıydı..Ya 2 gün erken ya 2 gün geç..Ekimde saçmaladı 21. gün oldum..Kasımdada 37. gün oldum ama şiştim şiştim patladım yani..Şimdi 12 sini bekliyorum gecikmese ya sinir oluyorum..
annEm bilio oda habire sikistiriyo baktim olmuyo yok simdikik biraktim dedim[/QUOTE]Benim an
[QUOpreiaZ, post: 38191740, member: 564629"]aynen canım ya kimseye zayıf yönünü göstermeye gelmio. annem de 6 sene olmamışız biz annemle bile konuşamıorum valla biraz da benim duruşumla alakalı tabi üzmemek adına onları yeniden çocuk düşündüğümüzü bile bilmiolar 6 aydır
Dogru canm gecen ay gec yumurtladım sonradan anladim..Gecen ayin 28inde ovulasyon testi yaptm pozitif cikti,kendi kendime test bozuk dedim adetime 2 gun vardi..Ama o testten 14 gun sonra adet oldum.Dktorun dedigi aklima geldi..Yumurtlama adetten 14 gun önce en kesin demisti cidden öyle oldu...Ama adet gununu kestiremiyoz ki :)Demekki yumurtlama duzenimiz bozuldu.bende bu ay 21.cu gunde oldum ustelik 13.cu gunden beri lekelenmem var.bir onceki adetimde gecikmisti.sen buyuk bi ihtimal kasimda gec yumurtladin.bosver bu zamana kadar duzenliydi hamile kalamadim bundan sonra belki kazara hamile kaliriz:)
Canm ben ovulasyon testi yapiyorum esimede kecibounuzu özü yediriyorum baska da bisi yapmiyorum..Ha incir aldm yapcaktim vazgectm normal yicem ya usandim..Esimle bende hormon skintisi olmasa hic biey yapmicam yaa okadar usandim..Bosver akisina birak..Benim ablam benim dugunumde 4 haftalik hamileymis motorla 17 saat gittiler tatile kocasiyla orda ögrendi bisurude ilac kullaniyodu hicbiey olmadi..Kismet bu isler..kızlar bu ay denemelerde ekstra bişey deneyecek olan varmı ovulasyon testi olsun ne bilim pozisyon olsun ilişki sıklığı olsun beslenme olsunfalan. ben daha önce hiçbirine dikkat etmiyodum bu ay bilgi bombardımanına tuttum kendimi elimden geldiğince deneyecem bişeyler ama bi taraftan da aklımın devamlı bunlarda olması stres anlamına mı gelir bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?