hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

Kesinlikle ya yengem test yapmis pozitif cikmis sonra kanamasi olmus dr gittik susuk yapmis bi zil takip oyanamadigi kaldi inaninki..onun bu halini kendiminde bebek hasretiyle yanan halimi gordum ve yine aglamaya basladdim...;(
Ahh ahh cevremde o kadar cok hamile kalan varki kimi uzuluyo kimiyse mutlu olup beni teselliye basliyo..bu bi sinav bikiyorum ama cok zor bi sinav gercekten

Kesinlikle canim ya bilseydik esiminde benimde interfil oldugumuz coktan tup bebek yaptirirdik ve tutsaydida 1 yasinda olurdu bunca stres sikinti hic olmazdi..hem maddi hem manevi yipranmislik bebek olunca biter ins..

Kesinlikle canim ya bilseydik esiminde benimde interfil oldugumuz coktan tup bebek yaptirirdik ve tutsaydida 1 yasinda olurdu bunca stres sikinti hic olmazdi..hem maddi hem manevi yipranmislik bebek olunca biter ins..
cnm hoşgeldın üzülmek yok geçmişe bakmak yok tamam mı şekerım umutla onumuze bakıoruz lutfen keşke deme bıde bak benım ilk bebegım dusmeseydı sımdı ıkı yasında olacaktı ıkıncı dusmeseydı 10 aylık olacaktı geçen aykı dusmeseydı 9 haftalık hamıle olacaktım canım hepsı gecmıste kaldı burda destek oluyoruz bırbırımıze ve umutla ılerıye bakıyoruz

tutar canım dedım ya pko en basarılı grup sebepsız ınfertıllerın tutmayabılıo bızde tutar cnm merak etme ayrıca sen ınfertıl falan dıılsın bıssuru hamıle pko var arkadasım bızzat ben mesela hanı kendılıgınden olmadı ama sadece 6 ay denedım belkı bır yıl falan denesem kendılıgınden olacaktı benımkıler klomen çatlatma ıgnesıyle oldu hep aşılamaya bıle gerek kalmadı ben ınfertılım dusuncesını cıkar aklından ilk tup denemenızde de tutacak bak görursun

Umarim...biliyomusun en samimi arkDadaslrimla bile bu denli dertlesemiyorum...

Umarim...biliyomusun en samimi arkDadaslrimla bile bu denli dertlesemiyorum...
genelde oyle oluyor canım bende oyle gecen yıl dertlestıgım bı ark vardı çok içliyim bu konuda o da dusuk yapmıstı ortak yonumuz dıye konusuyorduk öyle samımı buldum ıcımdekılerı anlattım şimdi hamıle ve karsımda oyle kahkahaar atıyokı keske hıcbıseyımı anlatmasaydım dıorum en ıyısını yapıosun etrafındakılere gulucuk dagıt

inşallah bu liste uğurlu gelir hepimize Rabbim hepimizin gönlüne göre versin...bakalım ilk şanslı kim olacak gelsin bat günleri...

aynen canım ya kimseye zayıf yönünü göstermeye gelmio. annem de 6 sene olmamışız biz annemle bile konuşamıorum valla biraz da benim duruşumla alakalı tabi üzmemek adına onları yeniden çocuk düşündüğümüzü bile bilmiolar 6 aydır

Benim an
[QUOpreiaZ, post: 38191740, member: 564629"]aynen canım ya kimseye zayıf yönünü göstermeye gelmio. annem de 6 sene olmamışız biz annemle bile konuşamıorum valla biraz da benim duruşumla alakalı tabi üzmemek adına onları yeniden çocuk düşündüğümüzü bile bilmiolar 6 aydır[/QUOTE]
annEm bilio oda habire sikistiriyo baktim olmuyo yok simdikik biraktim dedim

Demekki yumurtlama duzenimiz bozuldu.bende bu ay 21.cu gunde oldum ustelik 13.cu gunden beri lekelenmem var.bir onceki adetimde gecikmisti.sen buyuk bi ihtimal kasimda gec yumurtladin.bosver bu zamana kadar duzenliydi hamile kalamadim bundan sonra belki kazara hamile kaliriz:)

annEm bilio oda habire sikistiriyo baktim olmuyo yok simdikik biraktim dedim[/QUOTE]
aynen canım ya aile neyse de gerisine dedikodu lazım valla şimdiki aklım olsa düşüklerin hiçbirini kimseye söylemezdim. her görenin sorması sinir bozucu. eski iş yerime giderken emindim soracaklarına bilerek dar bluz giydim karnımın olmadığı belli olsun da sormasınlar diye saçımı yeni boyatmışım falan yine de sordular varmı bişey diye sinir oldum. dedikoduya malzeme arıyolar resmen! ben bugüne kadar en yakınlarım dışında kimseye sormazdım ya nsanlar ne acaip. negatif çıkan gebelik testine ip takıp kolye gibi boynuma asıcam hamile değilim sormayın diye pek yakında

kızlar bu ay denemelerde ekstra bişey deneyecek olan varmı ovulasyon testi olsun ne bilim pozisyon olsun ilişki sıklığı olsun beslenme olsunfalan. ben daha önce hiçbirine dikkat etmiyodum bu ay bilgi bombardımanına tuttum kendimi elimden geldiğince deneyecem bişeyler ama bi taraftan da aklımın devamlı bunlarda olması stres anlamına mı gelir bilemedim

Dogru canm gecen ay gec yumurtladım sonradan anladim..Gecen ayin 28inde ovulasyon testi yaptm pozitif cikti,kendi kendime test bozuk dedim adetime 2 gun vardi..Ama o testten 14 gun sonra adet oldum.Dktorun dedigi aklima geldi..Yumurtlama adetten 14 gun önce en kesin demisti cidden öyle oldu...Ama adet gununu kestiremiyoz ki :)

Canm ben ovulasyon testi yapiyorum esimede kecibounuzu özü yediriyorum baska da bisi yapmiyorum..Ha incir aldm yapcaktim vazgectm normal yicem ya usandim..Esimle bende hormon skintisi olmasa hic biey yapmicam yaa okadar usandim..Bosver akisina birak..Benim ablam benim dugunumde 4 haftalik hamileymis motorla 17 saat gittiler tatile kocasiyla orda ögrendi bisurude ilac kullaniyodu hicbiey olmadi..Kismet bu isler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…