- 30 Haziran 2015
- 797
- 311
- 53
- 37
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #3.061
baya iyi düşmüş fhs değeri arkadaşının darsıs başımıza zaten fhs mız düşse yumurtamız büyüycek te işte :) hayırsılı ... çaba göstermek gerek biraz diyet yapmak lazım fhs düşürmek için ve spor hergün aksatmadan .. yaz canım merak ederim :) enazından 17 18 olmuş olsa iğne vurur dr bu aydanevet canım yarın mutlaka haber verrım sabah erkenden gıdıcem yumurtanın buyumesı içinde sabah ac karna bal tarcın karstrp yıyorum
bnm şu sekıldede bısey oldu yumurtam ılk gttıgımde büyümedi sonra büyüdü 11 mm 3 gün sonra yıne gttm sonra doktorum 21.gün testi yaptı 29,43 çıkmıstı yumurtlama olmustu bu ay nasıl olcak bakalım ben ınanıyorum fshmın düştügüne ya tamamen beyınle alakalı zatenbaya iyi düşmüş fhs değeri arkadaşının darsıs başımıza zaten fhs mız düşse yumurtamız büyüycek te işte :) hayırsılı ... çaba göstermek gerek biraz diyet yapmak lazım fhs düşürmek için ve spor hergün aksatmadan .. yaz canım merak ederim :) enazından 17 18 olmuş olsa iğne vurur dr bu aydan
aynen canım :)bnm şu sekıldede bısey oldu yumurtam ılk gttıgımde büyümedi sonra büyüdü 11 mm 3 gün sonra yıne gttm sonra doktorum 21.gün testi yaptı 29,43 çıkmıstı yumurtlama olmustu bu ay nasıl olcak bakalım ben ınanıyorum fshmın düştügüne ya tamamen beyınle alakalı zaten
gün aşırı ilşki önerio devamlı bnm dr yumurtayıda büyütüomuş ben gttm gideli ilşkii ilişki dıyıp duruo tek sorun fazla konusmaması bu ay da tırt cıkarsa baska dr larada gıdıcemaynen canım :)
dr ların hepsi öyle :) yumurtlama döneminde klomen bittikten sonra ilişki günaşırı olcak bizede hep öyle diyordu ..klomeni bu ayda bi içte sonuca göre dedğin gibi başka dr a gidersin belki ek bi tedavi daha uygular .gün aşırı ilşki önerio devamlı bnm dr yumurtayıda büyütüomuş ben gttm gideli ilşkii ilişki dıyıp duruo tek sorun fazla konusmaması bu ay da tırt cıkarsa baska dr larada gıdıcem
aynennn bnm dr. klomen bıter bıtmez gün aşırı dedi 21. gune kadar gecen ayda öle demıstı yarın ne olucak bakalım sorcam yanı bıseyler sekıllenmıstır heralde onunda kafasında hem benden rahım fılmıde ıstemedı fsh bıraz yuksek deı baskada bısey demedıdr ların hepsi öyle :) yumurtlama döneminde klomen bittikten sonra ilişki günaşırı olcak bizede hep öyle diyordu ..klomeni bu ayda bi içte sonuca göre dedğin gibi başka dr a gidersin belki ek bi tedavi daha uygular .
canım yaa ne dicem şöle yoğun yoğun bi kanamam olmadı nedense leke leke şeklinde yani..çok az hastalanıyorum niyeyse ?
Kizlaar
Ben sogan kuru gunumdeyim 5gun. Pko var adetlerim duzensiz. Ovulasyon testi aldim dun yapmaya basladim idrarimsa boyle beyaz ucusan seyler var. Sabahta dahada vardi sumuksu sekilde. Kasiklarim baya ağrio. Bu nedir aceba ? Luften yardim edin sogan kurunden mi aceba ?
var cnm bnm komsum takma kafana prolaktın dıgerlerıne göre daha kolay bnm de prolaktın 23,17 yüksek birde fsh var9,75Kizlar bende 1 yildir hamile kalmaya calisiyorum ama olmuyor.. Prolaktinim yuksek cikti .. Moralim çok bozuk.. Boyle olup hamile kalan var mi acaba..
8 ay once yaptirdigimda normal cikmisti bu ay yuksek cikti..var cnm bnm komsum takma kafana prolaktın dıgerlerıne göre daha kolay bnm de prolaktın 23,17 yüksek birde fsh var9,75
her ay degişio kımbılır bnmki ler suan ne alemde takma kafana yıyecegıne ıcecegıne dıkkat et gögüs ucunu uyarıcak temaslardan kacın sütyen vs duzeşl,r duzelmezse ztn 3 aylık bı ılac varmıs her ay bır tane bnm komsum dedgm onu ıkıncı içisinde hamıle kaldı8 ay once yaptirdigimda normal cikmisti bu ay yuksek cikti..
Evet doktorum bana ilaci kullan 3 ay sonra hamile kalmadiysan tekrar gel dedi.. Ben pazartesi persembe yarim kullaniyorum ilaci.. Ikinci ayda derken ilaci kullanmaya basladigi ikinci ayda mi..her ay degişio kımbılır bnmki ler suan ne alemde takma kafana yıyecegıne ıcecegıne dıkkat et gögüs ucunu uyarıcak temaslardan kacın sütyen vs duzeşl,r duzelmezse ztn 3 aylık bı ılac varmıs her ay bır tane bnm komsum dedgm onu ıkıncı içisinde hamıle kaldı
Him nAsıl ki kistin senin. Nerde oturuyon ben sana doktor onerebilirim.. Kistle hamile kalan cokk. Sogan kurude yapip kistinden kurtulup hamile kalanlar da varKistin gitmezse hamile kalamazsn ddi. Kist nedn okustu bilmiyorum yumurtalqmda sorun yktr insllh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?