hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

Canim dr um bitkisel biseler iciyosan ilac icme ilac iciyosan bitkisel bise kullanma sonra kist yapabiliyo demisti

Canim dr um bitkisel biseler iciyosan ilac icme ilac iciyosan bitkisel bise kullanma sonra kist yapabiliyo demisti
:) ewet bıtkısellerı ılaçla bırlıkte lkullanmamak lazım cnm ne zaman yazmısım bunu hamıle kaldıgımda bıtkılerı bırakmıstım sadece folık asıt aspirin ve klomen kullandım oldu sukurler olsun

Rabbim.kucagina almayi nasip etsin ins bizlerin de kucagini doldursun ins dua edin bize de

Rabbim.kucagina almayi nasip etsin ins bizlerin de kucagini doldursun ins dua edin bize de
amın cnm ısteyen herkese aratmadan versın cnm kımseye evlat hasretı ve evlat acısı çektırmesın dunyanın belkı de en zor ımtıhanlarından bırı rabbım hepimizin yuzune gulsun

Yat canim bak bizlere hala bekliuoruz gerekirse hic kalkma
Artik bi iki kalkiom ama yine de korkuom 32 de olsak daha kucuk 36 yi gecince isterse dogabilir rabbim size coook kolay hamilelik nasip etsin bir bucuk yil neler cektim olmadi hamileligim de cok zor oldu ama degecek insallah

canım agnucaston hapıyla mı hamıle kaldın
Yok cnm sadece folik aspirin klomen baska hicbiemrsey kullanmadim ama karbomhidrari kesmistim o ay pko oldugum icin tavsiye etmisledi zerre ekmek makarna hicbisey yememistim zor olmustu tabi ama sonucta ise yaradi mumkun oldugunca tuketmeyip spor yapmistim

Bi arkadasim kisti alindiktan sonra kalmisti cnm nasil birsey bu tedaviyle kuculmuyormu
Yok cnm kist yumurtalklrda benm kuculmeyi gec aksine büyüyo şikayetlere ve büyüklüğüne göre ameliyat yda tüp bebek yapiyolar hamilelige engel oluyo işte bende ameliyat olmadan once tüp bebek tedavisine başladım inş olur ya

Artik bi iki kalkiom ama yine de korkuom 32 de olsak daha kucuk 36 yi gecince isterse dogabilir rabbim size coook kolay hamilelik nasip etsin bir bucuk yil neler cektim olmadi hamileligim de cok zor oldu ama degecek insallah
Canim bende bi bucuk yildir ugrasiyorum rabbim kucagimizi bos birakmaz ins

Canim bende bi bucuk yildir ugrasiyorum rabbim kucagimizi bos birakmaz ins
Birakcak olsa dua etmesini nasip etmezdi cnm icini ferah tut olumsuzu hic dusunme hatta hic bisey düşünme bak ben hic beklemedigim ay bamile kaldim o kadar yuksek doz gonal f ler vurundum bi yumurta gelismedi klomenle mi geliscek dedim ama ictim yine de nasil olsa olmuycak diye cunku tüp bebek merkezi arıyodum bi baktim yumurta da gelismis hamile de kalmisum ama ilk defa bebek fikri olmadan bi ay gecirmistim

Ay insallahhb cnmm peki gebelikte de buyumesi devam eder mi bunun ne diyo drlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…