- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #3.161
Canim dr um bitkisel biseler iciyosan ilac icme ilac iciyosan bitkisel bise kullanma sonra kist yapabiliyo demistiben ıncır yedım ya bu ay yumurtalarım ıkı tane gelısmeden catladı sonra dahada gelısmedıama ben klomen de kullandım ıkısı bı arada kotu etkı etmıs olabılır ıncır ıyı dıorlar esıne folık asıt ver gunde bı tane ben de baslıycam benım adama vermeye bı adet oluyum
Ben kullandim ilk ay klomen ikinci ve ucuncu ay serophene kullandim canim icerik ayni isim degisikligi sadecebanada serophene diye bi ilaç verdi kullanan varmı aranızda.. klomeni önermedi nedense..
Ben varimHer ay acaba bu ay hamişmiyim diye diye umutlarım bitti gitti..sağım solum önüm arkam herkes hamiş..bi yakınım var 40 yaşında hamile kaldı ..Okadar çok imreniyorumki.benle aynı duyguda olan var mı kızlar
:) ewet bıtkısellerı ılaçla bırlıkte lkullanmamak lazım cnm ne zaman yazmısım bunu hamıle kaldıgımda bıtkılerı bırakmıstım sadece folık asıt aspirin ve klomen kullandım oldu sukurler olsunCanim dr um bitkisel biseler iciyosan ilac icme ilac iciyosan bitkisel bise kullanma sonra kist yapabiliyo demisti
Rabbim.kucagina almayi nasip etsin ins bizlerin de kucagini doldursun ins dua edin bize de:) ewet bıtkısellerı ılaçla bırlıkte lkullanmamak lazım cnm ne zaman yazmısım bunu hamıle kaldıgımda bıtkılerı bırakmıstım sadece folık asıt aspirin ve klomen kullandım oldu sukurler olsun
amın cnm ısteyen herkese aratmadan versın cnm kımseye evlat hasretı ve evlat acısı çektırmesın dunyanın belkı de en zor ımtıhanlarından bırı rabbım hepimizin yuzune gulsunRabbim.kucagina almayi nasip etsin ins bizlerin de kucagini doldursun ins dua edin bize de
Amin canim allah razi olsun kacinci haftadasinamın cnm ısteyen herkese aratmadan versın cnm kımseye evlat hasretı ve evlat acısı çektırmesın dunyanın belkı de en zor ımtıhanlarından bırı rabbım hepimizin yuzune gulsun
32ye gırdık cnm hayırlısıyla az kaldı benım bebıs 40 hafta durmaz drum 34u gorebılsek yeter dıyo sonra cabası olucak yanı yatmaya devamAmin canim allah razi olsun kacinci haftadasin
Yat canim bak bizlere hala bekliuoruz gerekirse hic kalkma32ye gırdık cnm hayırlısıyla az kaldı benım bebıs 40 hafta durmaz drum 34u gorebılsek yeter dıyo sonra cabası olucak yanı yatmaya devam
canım agnucaston hapıyla mı hamıle kaldınCanim agnucaston piyasada yok sanirim bu bekleme surecinde onu iceyim dedim ama hayit tohumu alacagim sadece
Aspirini günde kaç tane ićiyodun acaba32ye gırdık cnm hayırlısıyla az kaldı benım bebıs 40 hafta durmaz drum 34u gorebılsek yeter dıyo sonra cabası olucak yanı yatmaya devam
1 tane cnm 100luk iciodumAspirini günde kaç tane ićiyodun acaba
Artik bi iki kalkiom ama yine de korkuom 32 de olsak daha kucuk 36 yi gecince isterse dogabilir rabbim size coook kolay hamilelik nasip etsin bir bucuk yil neler cektim olmadi hamileligim de cok zor oldu ama degecek insallahYat canim bak bizlere hala bekliuoruz gerekirse hic kalkma
Yok cnm sadece folik aspirin klomen baska hicbiemrsey kullanmadim ama karbomhidrari kesmistim o ay pko oldugum icin tavsiye etmisledi zerre ekmek makarna hicbisey yememistim zor olmustu tabi ama sonucta ise yaradi mumkun oldugunca tuketmeyip spor yapmistimcanım agnucaston hapıyla mı hamıle kaldın
Bi arkadasim kisti alindiktan sonra kalmisti cnm nasil birsey bu tedaviyle kuculmuyormuMerhaba arkadaşlar çikolata kisti ile hamile kalmya çalışan varmı
Yok cnm kist yumurtalklrda benm kuculmeyi gec aksine büyüyo şikayetlere ve büyüklüğüne göre ameliyat yda tüp bebek yapiyolar hamilelige engel oluyo işte bende ameliyat olmadan once tüp bebek tedavisine başladım inş olur yaBi arkadasim kisti alindiktan sonra kalmisti cnm nasil birsey bu tedaviyle kuculmuyormu
Canim bende bi bucuk yildir ugrasiyorum rabbim kucagimizi bos birakmaz insArtik bi iki kalkiom ama yine de korkuom 32 de olsak daha kucuk 36 yi gecince isterse dogabilir rabbim size coook kolay hamilelik nasip etsin bir bucuk yil neler cektim olmadi hamileligim de cok zor oldu ama degecek insallah
Birakcak olsa dua etmesini nasip etmezdi cnm icini ferah tut olumsuzu hic dusunme hatta hic bisey düşünme bak ben hic beklemedigim ay bamile kaldim o kadar yuksek doz gonal f ler vurundum bi yumurta gelismedi klomenle mi geliscek dedim ama ictim yine de nasil olsa olmuycak diye cunku tüp bebek merkezi arıyodum bi baktim yumurta da gelismis hamile de kalmisum ama ilk defa bebek fikri olmadan bi ay gecirmistimCanim bende bi bucuk yildir ugrasiyorum rabbim kucagimizi bos birakmaz ins
Ay insallahhb cnmm peki gebelikte de buyumesi devam eder mi bunun ne diyo drlarYok cnm kist yumurtalklrda benm kuculmeyi gec aksine büyüyo şikayetlere ve büyüklüğüne göre ameliyat yda tüp bebek yapiyolar hamilelige engel oluyo işte bende ameliyat olmadan once tüp bebek tedavisine başladım inş olur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?