- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #3.181
Yok canm gebe kalsam kistler buyumuyo ztn doğumda da kistleri aliyolarmis önemli olan hamile kalabilmek cnmAy insallahhb cnmm peki gebelikte de buyumesi devam eder mi bunun ne diyo drlar
Teşekkür ederim1 tane cnm 100luk iciodum
rica ederım cnm ne durumdasın su anda beklemedemısın tedavıudemısınTeşekkür ederim
ayy ınsallahhhhhh hadı tez zamanda hamıle kal da kıstten de kurtul bebısıne de kavusssYok canm gebe kalsam kistler buyumuyo ztn doğumda da kistleri aliyolarmis önemli olan hamile kalabilmek cnm
Aminn bebegime kavussam bi hamile kalsam başka bişey istemiyom valla sabh akşam hep dua edyrm bi hamile kalsam dünyalar benim olurayy ınsallahhhhhh hadı tez zamanda hamıle kal da kıstten de kurtul bebısıne de kavusss
cnm ben kenzül arş duasını cok okudum hergun yasın okuyodum 70 bınlemyelıd cektım ben de cok dua ettım tabı kı klomen olsun aspırın olsun bunlar sebep rabbım dualarımı kabul ettı herseyın bası dua cnm ol der oluverır bır de bak ben catlatma ıgnesını vurmadan once yasin 82. ayetını okudum kaç defa okudum bılmıom yorulana kadar okudum vurdum ıgnemıAminn bebegime kavussam bi hamile kalsam başka bişey istemiyom valla sabh akşam hep dua edyrm bi hamile kalsam dünyalar benim olur
Cok sevindim Allah benimde dualrmi kabul edr inşallah dedgin yasin 82. Ayetini bende okuyaym ozamn Allah büyüktürcnm ben kenzül arş duasını cok okudum hergun yasın okuyodum 70 bınlemyelıd cektım ben de cok dua ettım tabı kı klomen olsun aspırın olsun bunlar sebep rabbım dualarımı kabul ettı herseyın bası dua cnm ol der oluverır bır de bak ben catlatma ıgnesını vurmadan once yasin 82. ayetını okudum kaç defa okudum bılmıom yorulana kadar okudum vurdum ıgnemı
oku cnm oku herseyın kapısını acıoCok sevindim Allah benimde dualrmi kabul edr inşallah dedgin yasin 82. Ayetini bende okuyaym ozamn Allah büyüktür
Ay inş canım rabbim duysun sesini inş bu ay hamile kalırım :)ay ınsallah bu ay senı bekleyelım beraber ugur getırır hem benım konustuklarım kısa bı sure sonra hamıle kalıoayagım ugurludurrr
Su an femara catlatma ignesi ile denemedeyiz. .. olmazsa aşılama olcak... 1 kez tüp bebek denedik olmadı malesefrica ederım cnm ne durumdasın su anda beklemedemısın tedavıudemısın
amin cnm benım asılamaya gerek kalmaz ınsallahhh ama umudunu hıc kaybetme olmasa benım olmazdı ılerı derece pkoyum benSu an femara catlatma ignesi ile denemedeyiz. .. olmazsa aşılama olcak... 1 kez tüp bebek denedik olmadı malesef
Çok umudum kalmadı ...
Bebeğini sağlıcakla kucağına al arkadaşım. ..
tamammm bak kalıcaksın boyle benceAy inş canım rabbim duysun sesini inş bu ay hamile kalırım :)
Bende bu ay içiyorum. Adetimi 15 de bekliyorum. İnşallah ikimizde faydasını görürüz.
Benim öyle de değil ama olmuyor işte olsa olurdu doğal yollardan olmuyor ilaçla olmuyor tüp bebek ile olmadı bu sefer aşılama deneyelim sonra insan umutsuzluğa düşüyoramin cnm benım asılamaya gerek kalmaz ınsallahhh ama umudunu hıc kaybetme olmasa benım olmazdı ılerı derece pkoyum ben
bana da senın tüp bebek dısında çocugun olmaz demıyslerdiBenim öyle de değil ama olmuyor işte olsa olurdu doğal yollardan olmuyor ilaçla olmuyor tüp bebek ile olmadı bu sefer aşılama deneyelim sonra insan umutsuzluğa düşüyor
Allah vermiyor istemiyor herhalde ...
Ne güzel yaa umarım hayat bana da gülerbana da senın tüp bebek dısında çocugun olmaz demıyslerdiklomenle oldu
sen vazgecme duanı eksık etme cnm ınsallah hersey ıstedığın gıbı olur izmir4in neresındennnNe güzel yaa umarım hayat bana da güler
Aliagadayim canım sen nerde yaşıyorsunsen vazgecme duanı eksık etme cnm ınsallah hersey ıstedığın gıbı olur izmir4in neresındennn
nasıl test sonucları merak ettım cnmCanım ben dün regl oldum. Yarın 3. günüm ve testere deişli aslan pençesi bu ay işe yaradımı yarın tahlil yaptırıp göreceğim. Umarım işe yaramış ve değerlerim düşmüştür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?