hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

evet canım kısmet gerçekten ama 6 aydır hiç aklıma takmadan deneme yapıyoruz adet günüme bile dikkat etmemeye çalışıodum falan ama olmuyo işte. bu sefer bi deneyim dedim ovulasyon testi hesaplaması bile yapmadım bugüne kadar zaten en az günaşırı ilişki oluyo mutlaka diye. ama bu ay deneyecem incir havuç suyu keçiboynuzu bi de ilişki sonrası yumurtlama döneminde yarım saat yatıcam bakalım

annEm bilio oda habire sikistiriyo baktim olmuyo yok simdikik biraktim dedim
aynen canım ya aile neyse de gerisine dedikodu lazım valla şimdiki aklım olsa düşüklerin hiçbirini kimseye söylemezdim. her görenin sorması sinir bozucu. eski iş yerime giderken emindim soracaklarına bilerek dar bluz giydim karnımın olmadığı belli olsun da sormasınlar diye saçımı yeni boyatmışım falan yine de sordular varmı bişey diye sinir oldum. dedikoduya malzeme arıyolar resmen! ben bugüne kadar en yakınlarım dışında kimseye sormazdım ya nsanlar ne acaip. negatif çıkan gebelik testine ip takıp kolye gibi boynuma asıcam hamile değilim sormayın diye pek yakında[/QUOTE]
Yhaaa bezdiriyolar insani bide insanin icinde bi burukluk oluyo eziklik hissediyosun

Yhaaa bezdiriyolar insani bide insanin icinde bi burukluk oluyo eziklik hissediyosun[/QUOTE]
Ben solemedim yinede soruyolar farketmiyo onlar icin...Bende kan testi yaptirsam mi die dusunuyorum.Hic belirtide yok ama beklemek canimi sikiyo:)

Yhaaa bezdiriyolar insani bide insanin icinde bi burukluk oluyo eziklik hissediyosun[/QUOTE]
Bir de yap yap bi tane yap demiyorum mı? Oldu da biz yapmadık sanki :)

selam kizlar nasil gecti gununuz keyifler nasil...yogun bir ilk is gununden sonra gunu bitirdik sukur...

Yhaaa bezdiriyolar insani bide insanin icinde bi burukluk oluyo eziklik hissediyosun
Bir de yap yap bi tane yap demiyorum mı? Oldu da biz yapmadık sanki :)[/QUOTE]
Ayyy ewet ayni bana yap bi tane hic olmassa zaman gecmeden sanki yapmadik tobe tobe

selam kizlar nasil gecti gununuz keyifler nasil...yogun bir ilk is gununden sonra gunu bitirdik sukur...
Selam ayısığı benim sakin bi iş günüydü gerçi ama hafta sonundan sonra erken kalkmış olmak herşekilde ohh bitti çok şükür dedirtti gün için keçiboynuzlarımı aldım geldim iş çıkışı

Ben solemedim yinede soruyolar farketmiyo onlar icin...Bende kan testi yaptirsam mi die dusunuyorum.Hic belirtide yok ama beklemek canimi sikiyo:)[/QUOTE]
İmkanın varsa yaptır canım bekleyiş daha zor oluyo gerçi artık acilde eşimin arkasına saklanıyorum ya geldi yine bu kadın diyecekler diye eşime önerim bhcg test cihazı alalım eve oldu :) ama inş Son bhcg ölçtürmelerimiz olur

Cok sukur anca yedik aksam yemegini 6 da ewe geldim bide yemek yaptim tum gun yorgunluk oldu yhaa pufff
anlasilan hepimiz yogunmusuz...olsun yogun olmak iyidir kafa dagiliyor...ben de gelip azicik dinlendikten sonra yemek falan zaman gecti iste....

Ben solemedim yinede soruyolar farketmiyo onlar icin...Bende kan testi yaptirsam mi die dusunuyorum.Hic belirtide yok ama beklemek canimi sikiyo:)
İmkanın varsa yaptır canım bekleyiş daha zor oluyo gerçi artık acilde eşimin arkasına saklanıyorum ya geldi yine bu kadın diyecekler diye eşime önerim bhcg test cihazı alalım eve oldu :) ama inş Son bhcg ölçtürmelerimiz olur[/QUOTE]
Normal devlet hastanesinde yapiyolar mi acile gidince öyle..Benim dünden beri midem kötü üsüttüm galiba..Böyle bulaniyo ama hafif hafif basim falan agriyo salgindan mi grip mi oluyorum anlamadim...

Normal devlet hastanesinde yapiyolar mi acile gidince öyle..Benim dünden beri midem kötü üsüttüm galiba..Böyle bulaniyo ama hafif hafif basim falan agriyo salgindan mi grip mi oluyorum anlamadim...[/QUOTE]

Yapıyorlar canım ama burda özel hastane yok mecburen mi yapıyorlar bilmiyorum ama bhcg baktırcam diyorum baktırılıyo. Geçmiş olsun ama inş bulantıların gripten değildir sen yine de ilaç içme tahlil baktırana kadar

Normal devlet hastanesinde yapiyolar mi acile gidince öyle..Benim dünden beri midem kötü üsüttüm galiba..Böyle bulaniyo ama hafif hafif basim falan agriyo salgindan mi grip mi oluyorum anlamadim...[/QUOTE]
bas agrısı hafıf bulantı belırtı olabılır canım acılde yaparlar ıyı dıılım fılan de gebe olabılırm de yapıolar 45 dakıkada da çıkıo :)

Ben yemeğimi dünden hazırlamıştım iki kişilik bi aile olmanın da güzel tarafları var :) bi yemek 2-3 gün gidiyor :)
ewet bı yemek yapıom 3 gun yatıp kalkıp onu yıyoruz bu akşamda ızmır köfte yaptım yarın aksam da yeter cars bos gunum sarma sarcam o gun bugunden planladım :)

Gobek atmaya az kaldi desene.kuz yoksa hamilemisin

Sarma da harika olur ramazanda bi sarma patlaması yaşadık ramazandan beri de yaptığım da yediğim de yok. Zaten gurbetteyiz anne kaynana falan da yok yapacak ben de heves ettim ama yaprağım yok yarın yaprak bakayım da bulursam ben de yapayım :)
ewet bı yemek yapıom 3 gun yatıp kalkıp onu yıyoruz bu akşamda ızmır köfte yaptım yarın aksam da yeter cars bos gunum sarma sarcam o gun bugunden planladım :)

ooo benım kayınvalıdecım bı kova kadar yaprak yapmış bana gecen getırdı carsamba yapcam kısmetse :)

Kizlar bugun bisey oldu kafam cok karisik.calistigim hastanede ultrasona girdim bugun kadi dogum uzmani degil ama radyoloji uzmani.cocuk hastanesindeyim.herneyse sol overde 19 mm folikul var dedi hatta solda oldumu cocuk erkek oluyormus dedi sonra diger organlarima bakti sol bobregimde 18mm kist varmis ama onemli degil dedi.bende doktor hanim benim aklim yumurtliklarimda kaldi folikul mu var kistmi var dedim folikil dedi.sonra ultrason kagidini aldim ciktim kagida bi baktim 19X14 folikul kisti yaziyor.buarada kagidi bigisayardan sekreter arkadas yazmisti.asil mesele bugun daha adetimin 5.ci gunu bugunu degerlendirmemiz gerekyor.tekrardan gidip dra soramadim zaten bir kere folikulmu kistmi diye sormustum.simdi adetleriminde duzeni bozuldu.kadin dogum uzmaniolmadigi icinde fazla soramadim.acaba kistmi yumurtami kafam allak bullak oldu.guya ultrasona gireyim kafam rahatlasin dedim iyice karisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…