- 24 Şubat 2014
- 12.534
- 23.227
- 348
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #3.261
Canım ben prolaktin için tedavi gördüm benim 54 tü. Şimdi çok şükür 10-15 arası gidiyor. Progesteron ise 21 de bir ay 8.5 öbür ay 37 çıktı. Bu ay ölçtürmedim artıkCnm bende yazın senin gibi bir düşük yaşadım 5. Haftada daha yerleşmemişti bile tabi o Zaman Bebek düşünmediğim için sallamadım o yanlışlıkla olmuştu yumurtlama gününden sonra bende geç olsada döllenmişti şimdi düşünüyorum doktora gittim bi problem varmı diye prolaktin 40 çıktı. Prolaktin yumurtanın olgunlaşmasını yada verimli olmasını engelliyo , şimdi düşünüyorum belki o gebelikte o Zaman bu sebepten düştü, yumurta takibi yapıyomusun mesela ayın 21 de progestoron hormonu 10 nun üzerinde çıkarsa sağlıklı yumurtladığının kanıtıymış benim bu ay prolaktin 30 a düştü . 21 de 10 U geçmeyebilir belki prolaktin yüzünden ama ben yinede ölçtürmeyi düşünüyorum.
Aynı stres bende de var canım.32 yasımdayım. 2 yıldır olmuyor benimde. Rahim filmi çekildim temiz çıktı hic bir sorun yok ama olmuyor işte. Her ay yumurtlama dönemi bir heves bir umut uğraşıyorsun ama adet olunca bütün hersey yerle bir oluyor ümidini kesiyorsun ama yumurtlama günü yaklaşınca yine bir umut başlıyorsun kısır döngü gibi hep aynı seyler..Allahtan ümit kesmemek lazim tabi hersey Allahtan. O "ol" derse olacak hayırlısıyla ikimizde bu topikte hamileyimmm diye yazıcaz en kısa zamanda :)merhaba arkadaşlar bende son 5 aydır deniyorum, olmuyor. Doktora gittim her şey normal dedi. yaşım 33.. çocuğum olmayacak diye çok korkuyorum. Her ay yumurtlama günü takip et, o günler birlikte olmaya çalış, ezkaza o gün eve misafir gelirse başka bi stress, çalışıyorum bide kafayı kırmak üzereyim. bu ayda adetime 3 gün var karın ağrısından ölüyorum, ayaklarım buz gibi anlayacağınız bu ay da fossss.. Allahım sen yardım et ya..
Canim ben evlendigim ilk ay hamile kaldimkese gorunmeden düştü sonra bir yil kendimizce ve klomenle catlatma igneleriyle ugrastik hiç hamile kalamadim. Doktor asilama yapalım dedi aşılamaya geçtik ilk aşamada kaldim sonra düştü genetik testler yapildi pıhtılaşma cikti. Sonra İkinci asilamayi yaptik yine tuttu ve yine düştü. Üç dört doktor gezdim hiç kimse bir neden soylemediler. Kalitesiz yumurtadan olabilir dediler. Bende artık yediklerime dikkat ediyorum vitamin içiyorum folik asit hamile kalinca kullanirdim ama artık folik asiti de içiyorum. İnşallah sagliklica hamile kaliriz da canim bu zorlu günleri unuturuz.Canım benimde 3 kaybım var. İkisi 5 hafta olmadan kese görünmeden düştü biri 7.5 haftalık kalbi durdu.
Yumurta yada sperm mi kalitesiz acaba?
Bende pco eşimde düşük morfoloji var. 8 ay bitti Son düşüğümün üstüne hala gebelik olmadı
Klomen falan hiç kullanmadım şimdiye kadar ama bu ay da olmazsa artık düşünüyorum...
canım benimde 9 haftalıkken kalbi durdu 2 yıl önce.. ve 1,5 yıldır istiyoruz olmuyor..en son 2 ay önce yumurtlama takibine başladık ilk ay kaliteli bir yumurtam oldu ama geçen ay hiç yumurtam yoktu..doktorum benim yumurtamın kalitesiz olduğunu söyledi.bu ay serophene ye başladım bakalım nasip..gene gebelik olmazsa eşime bakacak.. bence sende git bir doktora.beklemekte boşuna vakit kaybı.keşke bende bu kadar çok beklemeseydimCanım benimde 3 kaybım var. İkisi 5 hafta olmadan kese görünmeden düştü biri 7.5 haftalık kalbi durdu.
Yumurta yada sperm mi kalitesiz acaba?
Bende pco eşimde düşük morfoloji var. 8 ay bitti Son düşüğümün üstüne hala gebelik olmadı
Klomen falan hiç kullanmadım şimdiye kadar ama bu ay da olmazsa artık düşünüyorum...
8.5la 37 arasinda bi ucurum yok mu prolaktin mi etkilemis acaba?benimkide prl 36 cikti dr parlodel verdi tam kullaninca cok mide bulantisi yapiyor yarim icsem olur mu sizce?Canım ben prolaktin için tedavi gördüm benim 54 tü. Şimdi çok şükür 10-15 arası gidiyor. Progesteron ise 21 de bir ay 8.5 öbür ay 37 çıktı. Bu ay ölçtürmedim artık
Kaçlık parlodelin? Uçurum var benim ama prl alakalı değil pco alakalı. Yani ilkinde yumurtlama olmamış olabilir belki >10 yumurtlama anlamına geliyor.8.5la 37 arasinda bi ucurum yok mu prolaktin mi etkilemis acaba?benimkide prl 36 cikti dr parlodel verdi tam kullaninca cok mide bulantisi yapiyor yarim icsem olur mu sizce?
Benimde ilk ay 12,2.ay 11 cikti yani yakin cikti canim 2,5 mgKaçlık parlodelin? Uçurum var benim ama prl alakalı değil pco alakalı. Yani ilkinde yumurtlama olmamış olabilir belki >10 yumurtlama anlamına geliyor.
Ben 2.5 û yarım başlamıştım 1 hafta sonra tama çıkmıştım çok fena bulantı baş dönmesi tansiyon düşüklüğü yapmıştı bana daBenimde ilk ay 12,2.ay 11 cikti yani yakin cikti canim 2,5 mg
Doktora sordum yarim kullan dedi insaallah ise yarar sanki her ay umudum biraz daha azaliyorBen 2.5 û yarım başlamıştım 1 hafta sonra tama çıkmıştım çok fena bulantı baş dönmesi tansiyon düşüklüğü yapmıştı bana da
Tam beni anlatmissin ama ben artik herseyi takip etmeyi birakiyorum karar aldim http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/stres-gebe-kalmayi-etkiler-mi.895934/page-2Aynı stres bende de var canım.32 yasımdayım. 2 yıldır olmuyor benimde. Rahim filmi çekildim temiz çıktı hic bir sorun yok ama olmuyor işte. Her ay yumurtlama dönemi bir heves bir umut uğraşıyorsun ama adet olunca bütün hersey yerle bir oluyor ümidini kesiyorsun ama yumurtlama günü yaklaşınca yine bir umut başlıyorsun kısır döngü gibi hep aynı seyler..Allahtan ümit kesmemek lazim tabi hersey Allahtan. O "ol" derse olacak hayırlısıyla ikimizde bu topikte hamileyimmm diye yazıcaz en kısa zamanda :)
Cabim icini ferah tut ve dua et hersey olacagina varir benim de 4.5 aydan sonra kanamam oldu igneler serumlar ama cok sukur bise de olmadi allahin izniyle bise olmaz strese sokma kendinislm kızlar bugün rahmimin çift boynuzlu olduğunu öğrendim 5 haftalığım çok kötüyüm şuan düşük riskim daha fazla ve erken doğum riskim var böyle olup sağlıklı gebelik geçiren var mı moralim çok bozuk ellerim titriyor şuan
ben değilim ama bir taıdığım var ıkı tane saglklı bebeği var am sürec zor olmustu Allahın izniyle sıkıntın olmuycak korkma ama kendıne ıyı bır riskli gebelik uzmanı bulslm kızlar bugün rahmimin çift boynuzlu olduğunu öğrendim 5 haftalığım çok kötüyüm şuan düşük riskim daha fazla ve erken doğum riskim var böyle olup sağlıklı gebelik geçiren var mı moralim çok bozuk ellerim titriyor şuan
ben değilim ama bir taıdığım var ıkı tane saglklı bebeği var am sürec zor olmustu Allahın izniyle sıkıntın olmuycak korkma ama kendıne ıyı bır riskli gebelik uzmanı bul
yaptım lolita 4.5 aylık oldu kızım sen ne yaptınAdre dogum yaptin mi
yaptım lolita 4.5 aylık oldu kızım sen ne yaptın
yaaa hadiii kımettt ya Allahhh inşallah bu sefr tutar aşılaanın kaçıncı gunundesınAyy yerimm masallah kizina..tu tu tu :)
Ben naptim 2.asilamayi oldum sonuc bekliyorum cnm.pekte belirtim yok ya neyse nasip:)
yaaa hadiii kımettt ya Allahhh inşallah bu sefr tutar aşılaanın kaçıncı gunundesın
olmayabılır merak etme test yapmadan uzulme cnmBugun 10.gundeyim cnm.ama hic belirtim yok kiumudumda azaldi iyce.ne kasik agrim war ne akintim war
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?