- 30 Haziran 2013
- 21.990
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.125
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #3.221
ayy bız de asılamaya karar vermıstık dr bır ay beklettı bızı semınerı vardı dıye o bır ayda hamıle kaldımAmin canim insallah pazartesi dr s gidicez aşılama için
Bugün 2gun gecikmeyle adet oldum malesef ve artık aşılama yapalım dedik o da olmayacak ama en azından denicez
Prolaktin cnmhangı degerın bu cnm
Can'ım bende seninle aynı durumdayım diğer değerlerim iyi fakat süt hormonun 41 di. Doktor 2 kapsül dotinex verdi ama ben Aslan pençesi çayı içtim şimdi 30 düşmüş bu ayda içeceğim 20 nin altında olması yumurta için daha iyi. Bu hormon yumurtanın büyümesine baskı yapıyor. Ya yumurtlama olmuyor yada sağlıklı olmuyor.Arkadaşlar hamile kalmaya çalışıyorum lakin süt hormonum yüksek sürekli 22 idi aralığın 1 de. Adetimin 21.günü yaptırdığım teste progesteronum 13.3 prolaktinim 32.68 süt hormonum yüzünden mi hamile kalamıyorumtsh değerlerim hepsi normal fsh lh hepsi güzel. Bana yardımcı olur muusnuz
cnm benım de bı ara yuksek çıkmıstı hayıt tohumu ıcmıstım ama prolaktın stresten asırı derecede etkılenen bır hormonProlaktin cnm
Umarim bizim de dr bi seminer yapar da ben de kalırım o kadar şanslı olsam daha ne isterimayy bız de asılamaya karar vermıstık dr bır ay beklettı bızı semınerı vardı dıye o bır ayda hamıle kaldımama olmaz demeee olur kusum
Ayy insallahh bi de aman nasil olsa olmaz hihh bosver havasinda oluyosun kafa rahat oluyiUmarim bizim de dr bi seminer yapar da ben de kalırım o kadar şanslı olsam daha ne isterim
amiiiinnn inşallahhhayırlı olsun ınnsallahh rabbım bu ay verır eylulde bebısın kucagında olurrrrr
HER ZAMAN UMUT VARDIR NOLUR TOPARLA KENDİNİ VE BÖYLE DÜŞÜNME..BİZİMDE BİR ZAMANIMIZ VAR DEMEKKİ ARKADAŞIM..BEKLEMESİ ÇOK ZOR AMA NAPALIM AHLLAH BU HAYAL KIRIKLIKLARINA DAYANACAK SABIR VERSİN BİZEAmin canim insallah pazartesi dr s gidicez aşılama için
Bugün 2gun gecikmeyle adet oldum malesef ve artık aşılama yapalım dedik o da olmayacak ama en azından denicez
Ben sizi etkilemeyim siz bana bakmayın kızlar ... umudunuzu kaybetmeyin...HER ZAMAN UMUT VARDIR NOLUR TOPARLA KENDİNİ VE BÖYLE DÜŞÜNME..BİZİMDE BİR ZAMANIMIZ VAR DEMEKKİ ARKADAŞIM..BEKLEMESİ ÇOK ZOR AMA NAPALIM AHLLAH BU HAYAL KIRIKLIKLARINA DAYANACAK SABIR VERSİN BİZE
Merhaba canim senin yazini okuyunca dedimki bende yazmaliyim bende iki buçuk yildir hamile kalmak için cabalayanlardanim. Daha üç hafta önce esimin abisini evlendirdik bir aylari dolmadi bugün eltim msj atti hamileyim diye. Sevindim onlar adina ama artık bir hamile haberi alinca kalbim acıyor sanki hele bu haber daha bir agir geldiOff bu hafta 2 tanıdığımın hamile olduğunu öğrendim.. Onlarda artık bebek istiyolardı.. Ne kadar güzel.. Ama ben kendime üzülmekten insanların hamileliğine bile sevinemiyorum yok böyle bişey yaa.. Allah a isyan etmiyorum tövbe ama bilmiyorum hamile haberi duydukça morallerim bozulmaya başladı artık
Evet benimde 2 sene olacak önümüzdeki ay.. Her ay bendeki stres katlanarak artıyor. Çevre baskısı artıyor.. Anneler her gördüklerinde soruyor.. Bunun üstüne birilerinin hamile olduğunu duymaya tahammülüm kalmadı ne kadar sevdiğim insanlar olsalarda. Doktora gidiyormusun sbir sorun varmıMerhaba canim senin yazini okuyunca dedimki bende yazmaliyim bende iki buçuk yildir hamile kalmak için cabalayanlardanim. Daha üç hafta önce esimin abisini evlendirdik bir aylari dolmadi bugün eltim msj atti hamileyim diye. Sevindim onlar adina ama artık bir hamile haberi alinca kalbim acıyor sanki hele bu haber daha bir agir geldi
Evet ilk hamileliğimde bebeğin kalbi durmuştu aldırmıştım.. Bekle diyorum kendimee sabıırr biraz daha sabır. Geç olsun ama sağlıklı olsun benim olsun.. Vardır elbet bir nedeniÜzülme canim.Allahın imtihanı vardir belki hayirli degil sizin icinn boyle güclen morallen :))
Neden korkuyorsun canım.. Normal muayene gibi aynı. Canın yanmıyor. En fazla 2 dakika bakıyor doktorKizlar buarada bende 1.5 yillik evliyim 3 aydir korunmuyoruz ama hic doktora gitmedim muayeneye.Korkuyorum nedense alttan muayeneden.Bi öneriniz var mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?