- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.144
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
Insallah cnm ben insallh hamile ayaginla bize ugur getirirsin cnm benim daha gelmedi dimi lekeHoşbulduk canım yok perşembe inşallah kesemizi görücez :)
Bundan öncekiler kanamam olduğu halde banada yapmışlardı kürtaj sırf para için tabi ben bunu yaşadıkça anladım hem başlamak istiyorum tedaviye hem de çok korkuyorum bazen hiç anne olamicakmisim gibi geliyoCok sevindim cnm ben iki defa kurtaj oldum cok zor ve kotu yhaa kurtaj hem bebegini kaybeditorsun hem aci cekiyorsun insallah martta mujdeyi alicaz cnm senden
Insallah cnm ben insallh hamile ayaginla bize ugur getirirsin cnm benim daha gelmedi dimi leke
Canimcim dun birlikte olurken esimin ayagina kramp girdi bosalamadi bugunde nobetciyim artik hayirlisi yarina kaldik.zaten yarin 7.ci gunum.bu adetimde 21.ci gunu oldum.21-14#7 dedigin gibi belkide yarin catliyacak.folıkul kıstı olamaz cunku adetın yenı bıttı olsaydı o çatlayıp adetle sokulmus olurdu bence yumurta ve ıkı gun ıcınde catlar okulda hamıle arkadasım var yumurtası 7. gun çatlamıs ve dollenmıs daha adet gunune 4 gun varken kanda degerı 1500 lerde ıdı bence bu zamanı degerlendır canım
Mutlaka degerlendir cani. Bende bu aksam ovulsyon kiti siparis vericem insallh bu ay biseyleri basaririzCanimcim dun birlikte olurken esimin ayagina kramp girdi bosalamadi bugunde nobetciyim artik hayirlisi yarina kaldik.zaten yarin 7.ci gunum.bu adetimde 21.ci gunu oldum.21-14#7 dedigin gibi belkide yarin catliyacak.
Iyi iyi cnm aman gelmesindeAmin abla inşallah çok istiyorum herkez bu duyguyu tatsın..
yok abla sadece gecen carsamba gelmişti acile gittik 3 damladan sonra bişi gelmedi şükürler olsun
Canim sorun ne bulundu mu acaba benimkiler belli artik yum gununden sonra progestan icecegim 12. Hafta da dikis yapilacak yatacagim insallah aonuna kadr tasirim ama bilmiom artikBundan öncekiler kanamam olduğu halde banada yapmışlardı kürtaj sırf para için tabi ben bunu yaşadıkça anladım hem başlamak istiyorum tedaviye hem de çok korkuyorum bazen hiç anne olamicakmisim gibi geliyo
Adet gunun ne zaman canimMutlaka degerlendir cani. Bende bu aksam ovulsyon kiti siparis vericem insallh bu ay biseyleri basaririz
canim neden iciyorsun progesteron ve yatma durum nicin merak ettim....ben de 2 kez kurtaj oldum da...Canim sorun ne bulundu mu acaba benimkiler belli artik yum gununden sonra progestan icecegim 12. Hafta da dikis yapilacak yatacagim insallah aonuna kadr tasirim ama bilmiom artik
canim gecmis olsun....kurtaja gerek kalmamasi cok iyi olmus...kurtaj gercekten buyuk bir travma sebebi...Günaydın kızlar dün kontrole gittim doktorum kendin atıyorsun kürtaja gerek yok dedi en azından kürtaj olmucama sevindim embriyonun kromozom analizinin yapılmasına rağmen doktorum sorunun yinede embriyodaki başka bi sebepten kaynaklandığını düşündüğünü söyledi Şubat adetinden sonra gel biraz dinle inş bundan sonrası güzel olur
Canim eksik bende gecen ay kimyasal gebelik yasadim o yuzden rahim ahzi yetmezligi var 23 haftalik erken dogum yaptim onun icin de dikis atilacak yaticam oyle iste senin niye iki kurtajin varcanim neden iciyorsun progesteron ve yatma durum nicin merak ettim....ben de 2 kez kurtaj oldum da...
Bilmiom ki bugun 31. Gunum ne zaman gelirse artik insallah fzla bekletmez beniAdet gunun ne zaman canim
anladim canim gecmis olsun Rabbim cektiklerinin karsiligini verir insallah....benim ilki 7 haftalikti dustu....2.si bos gebelikti.....2 kurtajdan sonra bir suru arastirma yaptilar hafif duzeyde pihtilasma cikti....hormonlardan da prolaktinim fazla cikiyor ilaca basladim simdi....ama istanbulun en iyi proflarina gittim sebep yok diyorlar....simdi de alkan yildirim diye bi prof var dusuklerde uzman ona basladim....oyle canim iste....Canim eksik bende gecen ay kimyasal gebelik yasadim o yuzden rahim ahzi yetmezligi var 23 haftalik erken dogum yaptim onun icin de dikis atilacak yaticam oyle iste senin niye iki kurtajin var
Malesef canım neden olduğu belli degilCanim sorun ne bulundu mu acaba benimkiler belli artik yum gununden sonra progestan icecegim 12. Hafta da dikis yapilacak yatacagim insallah aonuna kadr tasirim ama bilmiom artik
Cok tesekkur ederim canım ewet kürtaj daha kötü daha önce 2 kez oldum bende böyle adet oluyormuş sun gibi en azındancanim gecmis olsun....kurtaja gerek kalmamasi cok iyi olmus...kurtaj gercekten buyuk bir travma sebebi...
pekı progestan belkı ıse yarar bı daha dene bence yum gununden sonra bı tane ıc gunde bakalım ne olacak bı kez daha dene canımMalesef canım neden olduğu belli degilkeşke belli olsada ona göre tedavisini olsak doktorum embriyo dan kaynaklandığını düşünüyo bebek benden beslenmeye başladığı an düşüyor o yüzden yeniden tedavi olsam mi olmasam mi bilemedim böyle şansa ne zamana denk gelirse gibi deneme tahtası gibi oldum
aynen adet gibi atarsin canim...kurtajdan sonra vucudun toparlanma asamasi da zor oluyor....Cok tesekkur ederim canım ewet kürtaj daha kötü daha önce 2 kez oldum bende böyle adet oluyormuş sun gibi en azından
Tüp yaptırdığım da doktor vajinal jel vermişti ilaçta kullanıyodum canım ama zamanı gelmeyince olmayınca olmuyo demek kipekı progestan belkı ıse yarar bı daha dene bence yum gununden sonra bı tane ıc gunde bakalım ne olacak bı kez daha dene canım
hımm demekkı oyle canım bende farklı sebeplerden aynı durummdayım benımkıler beslendı de ne oldu 23 haftalık oldu yıne dustu yoksa gunu olmuyor cnm sebepler perde oluyor bı yerdeTüp yaptırdığım da doktor vajinal jel vermişti ilaçta kullanıyodum canım ama zamanı gelmeyince olmayınca olmuyo demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?