hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

U
insallah tutmustur canim nasip hersey tabi hayirlisiyla olcak insallah yhaa ben yine tedavi olmaya karar verdim 5. Ay olcak ama bu ay igne olcak olmassa kesin ara vercem de

kızlar ya hala adet olmadım gebe de değilim adet olacak gibiyim 4-5 gündür olmadı gitti olsa da yeni çalışmalara başlasam pfff

U
insallah tutmustur canim nasip hersey tabi hayirlisiyla olcak insallah yhaa ben yine tedavi olmaya karar verdim 5. Ay olcak ama bu ay igne olcak olmassa kesin ara vercem de
tedavi ol canim igne daha iyi olur tabikide.sen bana bakma.benim yasim ilerledi tedavi olursam tup bebek icin olaym diyorum.bi asilamam var asilama istemiyorum.sende bi asilama ol bakalim.bakarsin gerek kalmaz bu ay hamile oldugumuzu ogreniriz

tedavi ol canim igne daha iyi olur tabikide.sen bana bakma.benim yasim ilerledi tedavi olursam tup bebek icin olaym diyorum.bi asilamam var asilama istemiyorum.sende bi asilama ol bakalim.bakarsin gerek kalmaz bu ay hamile oldugumuzu ogreniriz
ınsallah canım dua edıcem sana bu akşam ınsallah tutar bu ay bebısın sana gelır olcam yha asılama ben 29 um caNIM BENIM YAS DA GECIO

Merhaba arkadaşlar bende hamile kalamadım nezamandır uğraşıyorsunuz bebek için
MERHABA CANIM hossgeldın aramıza ugurlu gelırsın ınsallah ben 4 yıla yaklasıo ama durumum bıraz farklı hamıle kalıom ama dusuyo bebekleırm 4 tane oldu su ana kadar sen ne zamandır ugrasıyorsun

MERHABA CANIM hossgeldın aramıza ugurlu gelırsın ınsallah ben 4 yıla yaklasıo ama durumum bıraz farklı hamıle kalıom ama dusuyo bebekleırm 4 tane oldu su ana kadar sen ne zamandır ugrasıyorsun
Tşk ederim arkadaşım allah tez zamanda versin inş meleklerimizi benim de 14 ay oldu bir yılı geçti yani ama kimyasal boş veya herhangi bir tür gebelik grçirmedim testlerimizi yaptırdık eşimle ama herşey normal dediler bu ay rahim filmi çekecek doktorum benim bir arkadaşım da senin gibiydi ona kan pıhtılaşması var demişlerdi kan sulandırıcı kullandı sonra bebeği oldu seninki öyle birşey mi acaba

yok benımkı rahım agzı yetmezlıgı dusuklerım baya buyuk bıda hamılelık oldugunda dıkıs atılacak rahımagzına oyle ıste rabbım ne zaman uygun gorurse senın de rahım fılmınden sonra olur muhtemelen

Hmm anladım evet benim görümcemede öyle yapmışlardı ikizlere hamile kalmıştı altı aylıkken diktiler umarım cnm kanallar temiz çıkar da olur hepimizin yüzü gülsün inş

Allah razi olsun.bu gun persembe aksami.Yüce Rabbim dualarimizi kabul etsin
amin bu aakşam çok huzunluyum bebegım perşembe akşamı öldü cuma gunu gömduk hatırladım gercı hıc unutmuyorum da bı farklı hatırladım bu akşam nasıl gömdugumuzu hatırladım

Bende aranıza yeni katıldım 6 yıllık evliyim 4 negatif aşılamam oldu evlendiğimizden beri çocuk duşunduğumuz için korunmadık hiç doktor sebebsiz infertilite diyo bu tabir beni çok uzuyo en azından belli bişey olsa onun tedavisini gorurum diyorum bazen şukrediyorum bi engel olmadığı için ysni bayağı karmakarışık psikolojim bide benm rahim ağzında darlık var aşılamalarım çok zor olmuştu gerçi doktor engel deil dedi sperm çok kuçuk olduğu için geçememesi imkansızmış aranızda böyle bişey duyan ve normal hamile kalan varmı lütfen bişey yazın çok ihtiyacım var

Tup bebek dusunmedinizmi bende bi asilama oldum tutmadi tup dusunuyorum artik

amin bu aakşam çok huzunluyum bebegım perşembe akşamı öldü cuma gunu gömduk hatırladım gercı hıc unutmuyorum da bı farklı hatırladım bu akşam nasıl gömdugumuzu hatırladım
Bugun cuma hepimize dua ettim insallah en kisa zamanda bebeklerimize kavusacagiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…