- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.145
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
insallah tutmustur canim nasip hersey tabi hayirlisiyla olcak insallah yhaa ben yine tedavi olmaya karar verdim 5. Ay olcak ama bu ay igne olcak olmassa kesin ara vercem deBende dun nobet cikisi eve geldim aksami beklemiyelim ne olur ne olmaz belki nobette catlamustir diye din sabah degerlendirdik.bugun 8.ci gunum 5.ci gununde 19mm olan yumurta dun yada ondan onceki gun catlamis olabilir zaten 24 saat yasiyor yumurta.ama herseyde bi hayir vardir o gun ben ultrasona oylesine girdim.dedim yumurta varsa bile 5-6 mm falandir.19mm duyunca sok oldum.bakalim Allahim hayirlisini nasip etsin
Bende ayniyim adetim gecikti baya hamile de degilimkızlar ya hala adet olmadım gebe de değilim adet olacak gibiyim 4-5 gündür olmadı gitti olsa da yeni çalışmalara başlasam pfff
tedavi ol canim igne daha iyi olur tabikide.sen bana bakma.benim yasim ilerledi tedavi olursam tup bebek icin olaym diyorum.bi asilamam var asilama istemiyorum.sende bi asilama ol bakalim.bakarsin gerek kalmaz bu ay hamile oldugumuzu ogrenirizU
insallah tutmustur canim nasip hersey tabi hayirlisiyla olcak insallah yhaa ben yine tedavi olmaya karar verdim 5. Ay olcak ama bu ay igne olcak olmassa kesin ara vercem de
ınsallah canım dua edıcem sana bu akşam ınsallah tutar bu ay bebısın sana gelır olcam yha asılama ben 29 um caNIM BENIM YAS DA GECIOtedavi ol canim igne daha iyi olur tabikide.sen bana bakma.benim yasim ilerledi tedavi olursam tup bebek icin olaym diyorum.bi asilamam var asilama istemiyorum.sende bi asilama ol bakalim.bakarsin gerek kalmaz bu ay hamile oldugumuzu ogreniriz
MERHABA CANIM hossgeldın aramıza ugurlu gelırsın ınsallah ben 4 yıla yaklasıo ama durumum bıraz farklı hamıle kalıom ama dusuyo bebekleırm 4 tane oldu su ana kadar sen ne zamandır ugrasıyorsunMerhaba arkadaşlar bende hamile kalamadım nezamandır uğraşıyorsunuz bebek için
Tşk ederim arkadaşım allah tez zamanda versin inş meleklerimiziMERHABA CANIM hossgeldın aramıza ugurlu gelırsın ınsallah ben 4 yıla yaklasıo ama durumum bıraz farklı hamıle kalıom ama dusuyo bebekleırm 4 tane oldu su ana kadar sen ne zamandır ugrasıyorsun
yok benımkı rahım agzı yetmezlıgı dusuklerım baya buyuk bıda hamılelık oldugunda dıkıs atılacak rahımagzına oyle ıste rabbım ne zaman uygun gorurse senın de rahım fılmınden sonra olur muhtemelenTşk ederim arkadaşım allah tez zamanda versin inş meleklerimizibenim de 14 ay oldu bir yılı geçti yani ama kimyasal boş veya herhangi bir tür gebelik grçirmedim testlerimizi yaptırdık eşimle ama herşey normal dediler bu ay rahim filmi çekecek doktorum benim bir arkadaşım da senin gibiydi ona kan pıhtılaşması var demişlerdi kan sulandırıcı kullandı sonra bebeği oldu seninki öyle birşey mi acaba
Hmm anladım evet benim görümcemede öyle yapmışlardı ikizlere hamile kalmıştı altı aylıkken diktiler umarım cnm kanallar temiz çıkar da olur hepimizin yüzü gülsün inşyok benımkı rahım agzı yetmezlıgı dusuklerım baya buyuk bıda hamılelık oldugunda dıkıs atılacak rahımagzına oyle ıste rabbım ne zaman uygun gorurse senın de rahım fılmınden sonra olur muhtemelen
amin canım benımHmm anladım evet benim görümcemede öyle yapmışlardı ikizlere hamile kalmıştı altı aylıkken diktiler umarım cnm kanallar temiz çıkar da olur hepimizin yüzü gülsün inş
insallah adet duzenin yola girer hemencecik calismalara baslarsin canim...Dün bitti canım şükür bidahaki adetimi olayım normal yoldan denemeye devam doktora gidesiye kadar ben tedavi için işten çıkmıştim şimdi sıkıntıdan patlıyorum
Allah razi olsun.bu gun persembe aksami.Yüce Rabbim dualarimizi kabul etsinınsallah canım dua edıcem sana bu akşam ınsallah tutar bu ay bebısın sana gelır olcam yha asılama ben 29 um caNIM BENIM YAS DA GECIO
İnş canım artık hamile kaldığımda sevinemiyorum bile keşke hamile kalsak bikaç gün sonra doğursak bu kadar stresli geçirmesek bu süreciinsallah adet duzenin yola girer hemencecik calismalara baslarsin canim...
amin bu aakşam çok huzunluyum bebegım perşembe akşamı öldü cuma gunu gömduk hatırladım gercı hıc unutmuyorum da bı farklı hatırladım bu akşam nasıl gömdugumuzu hatırladımAllah razi olsun.bu gun persembe aksami.Yüce Rabbim dualarimizi kabul etsin
Bende ayniyim adetim gecikti baya hamile de degilim
amin bu aakşam çok huzunluyum bebegım perşembe akşamı öldü cuma gunu gömduk hatırladım gercı hıc unutmuyorum da bı farklı hatırladım bu akşam nasıl gömdugumuzu hatırladım
Tup bebek dusunmedinizmi bende bi asilama oldum tutmadi tup dusunuyorum artikBende aranıza yeni katıldım 6 yıllık evliyim 4 negatif aşılamam oldu evlendiğimizden beri çocuk duşunduğumuz için korunmadık hiç doktor sebebsiz infertilite diyo bu tabir beni çok uzuyo en azından belli bişey olsa onun tedavisini gorurum diyorum bazen şukrediyorum bi engel olmadığı için ysni bayağı karmakarışık psikolojim bide benm rahim ağzında darlık var aşılamalarım çok zor olmuştu gerçi doktor engel deil dedi sperm çok kuçuk olduğu için geçememesi imkansızmış aranızda böyle bişey duyan ve normal hamile kalan varmı lütfen bişey yazın çok ihtiyacım var
Bugun cuma hepimize dua ettim insallah en kisa zamanda bebeklerimize kavusacagizamin bu aakşam çok huzunluyum bebegım perşembe akşamı öldü cuma gunu gömduk hatırladım gercı hıc unutmuyorum da bı farklı hatırladım bu akşam nasıl gömdugumuzu hatırladım
Tup bebek dusunmedinizmi bende bi asilama oldum tutmadi tup dusunuyorum artik[/QUO normal yollarrla olsun istiyorum zaten birazda ara verdim 2ay sonra falan tüp bebek için uğraşcam bakalım kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?