- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.145
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
yok canııımm benım lh ım 12 ıdı klomene basladıgımda 4 ay kullandım bı bu ay yumurtam olmadı hıc alakası yok oncekı 3 aylarda çok guzel de yumurtladımhanımlar lütfen fikir verir misiniz çok kafam karışık
geçen ay tedaviye başlamış ve klomen kullanmıştım ama yumurtam büyümemişti
bugün de başka doktora gittim dedi ki lh ın yüksek (8 civarıydı geçen ay) 3 ay doğum kontrol hapı kullanmalısın yoksa lh düzelmezse klomenden sonuç alamayabiliriz önce onu düşürmeliyiz dedi ama ben artık zaman kaybetmek istemiyorum ama tedavi de olmam lazım ayrıca doğum kontrol hapının da çok zararlı olduğunu duydum yumurtlamayı baskılıyormuş ne yapacağımı bilemiyorum sizler nasıl tedavi oluyor sunuz
Canim dile kolay 3,5 yil.Yüce Rabbim en kisa zamanda yuzunu guldursunklomeen ve çatlatma iğnesıyle oldu gecen aykı de ama nıye kımyasal oldu yıne tekrar edermı acaba korkuyorum acıkcası rabbım sabır versın hepımıze yhaa zaten hamıle kalırsam tum gebelık stresle gecer hergun buda dusecekmı dıye
bılmıyomkı canım yhaa sen bekle dıosan beklıycem bende de hep drun dedıgı gelıo aklıma bugune kadar o yuzden erteledım sımdı benım yumurtalıklar sacma sapan bı zamanda yumurta yapar bellı olmaz dıyorum bı deTarlusal icin erken degilmi biraz daha bekleseydin gec yumurtladiysan gec hamile kalirsin bi 15 gun daha bekleseydin
amın canım ınsallah yha ıcımde bı hıs var hamıle kalabılırsem bu sefer dusmeyecek ama bı turlu nasıp olmadı 4 aydırCanim dile kolay 3,5 yil.Yüce Rabbim en kisa zamanda yuzunu guldursun
bilmiyorum canım yaa bu kadar isterken birde doğum kontrol hapı kullanmak ve bebek olayını hepten ertelemek istemiyorum ama bir tarafta da doktorun uyguladığı tedavi var ne yapacağım bilemiyorum kafam allak bullakyok canııımm benım lh ım 12 ıdı klomene basladıgımda 4 ay kullandım bı bu ay yumurtam olmadı hıc alakası yok oncekı 3 aylarda çok guzel de yumurtladım
yok yhaaa hıc gerek yok lh hormonu catlama sırasında pik yapmalı zaten yum donemınde catlatma ıgnesı verecek sana baska dra gıt her doktor lh ı dusurmeye calışmıo kı dpgum kontrol hapı da hemen dusurmuyo ben bır ay kullandım 16 dan 12 ye dustu drum hemen başladı klomenebilmiyorum canım yaa bu kadar isterken birde doğum kontrol hapı kullanmak ve bebek olayını hepten ertelemek istemiyorum ama bir tarafta da doktorun uyguladığı tedavi var ne yapacağım bilemiyorum kafam allak bullak
doktor acaip övülen bir doktor ama ben ilk girdiğimde tiroid ve pko var deyince 'eyvah eyvah' dedi ve moralim fena halde bozuldu yumurtlamayı uyaran ilaç vereceğini zannederken doğum kontrol hapı verdi ama içimden acaip kuvvetli bir ses hayır kullanma hayıt al kullan diyo ilacı da aldım ama sanırım kullanmıcam canım sağol moral verdiğin içinyok yhaaa hıc gerek yok lh hormonu catlama sırasında pik yapmalı zaten yum donemınde catlatma ıgnesı verecek sana baska dra gıt her doktor lh ı dusurmeye calışmıo kı dpgum kontrol hapı da hemen dusurmuyo ben bır ay kullandım 16 dan 12 ye dustu drum hemen başladı klomene
Bundan bir iki gun once yumurtlama akintim var diyordun degerlendirdiysen ilac kullanma ama degerlendirmediysen ilac kullan bencebılmıyomkı canım yhaa sen bekle dıosan beklıycem bende de hep drun dedıgı gelıo aklıma bugune kadar o yuzden erteledım sımdı benım yumurtalıklar sacma sapan bı zamanda yumurta yapar bellı olmaz dıyorum bı de
canım hayıt al kesınlıkle iç benım onunla da dustu bayadoktor acaip övülen bir doktor ama ben ilk girdiğimde tiroid ve pko var deyince 'eyvah eyvah' dedi ve moralim fena halde bozuldu yumurtlamayı uyaran ilaç vereceğini zannederken doğum kontrol hapı verdi ama içimden acaip kuvvetli bir ses hayır kullanma hayıt al kullan diyo ilacı da aldım ama sanırım kullanmıcam canım sağol moral verdiğin için
Canim benim istersen icebilursinde sonucta hamileysen tarlutal icsen bile bebisin dusmez hamile degilsen adet olursun zaten.bugun tam kacgun oldu adet olalibılmıyomkı canım yhaa sen bekle dıosan beklıycem bende de hep drun dedıgı gelıo aklıma bugune kadar o yuzden erteledım sımdı benım yumurtalıklar sacma sapan bı zamanda yumurta yapar bellı olmaz dıyorum bı de
hoşgeldin canım..İnşallah sana uğur getirsin..Merhaba arkadaslar
Bende yeni geldim araniza. Ayni acilari yasayan biriyim
Bende tup bebek dusunuyorum ama para yok.insalah para biriktirene kadar bebeklerimiz kendiliginden gelir
Bugun 35 gun oldu cnmCanim benim istersen icebilursinde sonucta hamileysen tarlutal icsen bile bebisin dusmez hamile degilsen adet olursun zaten.bugun tam kacgun oldu adet olali
Biz burdayizz :)kız burda mıydınız bende öbür konuya yazıyorum :) nasılsınız kızlar..
Ben kaciriyorum hep sizi yaBiz burdayizz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?