hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

yok canııımm benım lh ım 12 ıdı klomene basladıgımda 4 ay kullandım bı bu ay yumurtam olmadı hıc alakası yok oncekı 3 aylarda çok guzel de yumurtladım

Canim dile kolay 3,5 yil.Yüce Rabbim en kisa zamanda yuzunu guldursun

Tarlusal icin erken degilmi biraz daha bekleseydin gec yumurtladiysan gec hamile kalirsin bi 15 gun daha bekleseydin
bılmıyomkı canım yhaa sen bekle dıosan beklıycem bende de hep drun dedıgı gelıo aklıma bugune kadar o yuzden erteledım sımdı benım yumurtalıklar sacma sapan bı zamanda yumurta yapar bellı olmaz dıyorum bı de

yok canııımm benım lh ım 12 ıdı klomene basladıgımda 4 ay kullandım bı bu ay yumurtam olmadı hıc alakası yok oncekı 3 aylarda çok guzel de yumurtladım
bilmiyorum canım yaa bu kadar isterken birde doğum kontrol hapı kullanmak ve bebek olayını hepten ertelemek istemiyorum ama bir tarafta da doktorun uyguladığı tedavi var ne yapacağım bilemiyorum kafam allak bullak

bilmiyorum canım yaa bu kadar isterken birde doğum kontrol hapı kullanmak ve bebek olayını hepten ertelemek istemiyorum ama bir tarafta da doktorun uyguladığı tedavi var ne yapacağım bilemiyorum kafam allak bullak
yok yhaaa hıc gerek yok lh hormonu catlama sırasında pik yapmalı zaten yum donemınde catlatma ıgnesı verecek sana baska dra gıt her doktor lh ı dusurmeye calışmıo kı dpgum kontrol hapı da hemen dusurmuyo ben bır ay kullandım 16 dan 12 ye dustu drum hemen başladı klomene

doktor acaip övülen bir doktor ama ben ilk girdiğimde tiroid ve pko var deyince 'eyvah eyvah' dedi ve moralim fena halde bozuldu yumurtlamayı uyaran ilaç vereceğini zannederken doğum kontrol hapı verdi ama içimden acaip kuvvetli bir ses hayır kullanma hayıt al kullan diyo ilacı da aldım ama sanırım kullanmıcam canım sağol moral verdiğin için

Bundan bir iki gun once yumurtlama akintim var diyordun degerlendirdiysen ilac kullanma ama degerlendirmediysen ilac kullan bence

canım hayıt al kesınlıkle iç benım onunla da dustu baya

Canim benim istersen icebilursinde sonucta hamileysen tarlutal icsen bile bebisin dusmez hamile degilsen adet olursun zaten.bugun tam kacgun oldu adet olali

allah yardimcimiz
Olsun. Bende 10 aydir deniyorum.6 yillik evliim ama
Bu zamana kada hic denememeMistik. 2013 subat ayindan beri deniyoruz fakat olmuyor. Aslinda ilk 6 ayim yok yere gecti doktosa gittim hep sabret falan dedi hic tedavi yontemi uygulamadi. Daha sonra agustos sonu baska doktora gittim. Butun testlerimi yapti, hormon kan dusuge sebep olabilevek hersey. Fsh,tsh hersey yani hep normal
Cikti.ama benim sol yumurtaligimda adetliyken 3 adet bitiminde 2 cm olan bi kistim bar 3 yildir hic gecmedi. Doktor engel degil diyor. Hatta kist olan sol yumurtaligim yumurtada uretiyor. Ama baski. Olan sag yumurtaliggimis zaten ve o yumjrta uretiyor ve buyutuyor. Doktor eylulden beri yumurta takibine aldi 2 ay iyice buyudu ve xatladi ama
Gebe kalamadim. Klomen verdi doktor
Klomen gecen ay cok yumjrtlamaam sebep oldu ve sag yumurtaligimdada kist oldu ama o bu ay ki adetle atilacakmis.suan adetliyim sali da randevum var vakalim gittimi. Esimede test yaptik sorun yok. Aslinda bizde bilinen bi sorun yok, ama 10 aydir gebe kalamiyorum
İste. Her ay agliyorum cevremde o kdr hamile varki

Canım tüp bebek olayı ile ilgili benim pek bilgim yok benim gebelik oluyo ama düşüyo yani son 7 aya kadar böyleydi 7 aydır gebe de kalamıyorum senin bilgin var sanırım devlet tüp bebeğin ne kadarını karşılıyor? Kriterler neler? Tüp bebek ücreti ne kadar kısaca anlatsan canım

Bende tup bebek dusunuyorum ama para yok.insalah para biriktirene kadar bebeklerimiz kendiliginden gelir

Canim benim istersen icebilursinde sonucta hamileysen tarlutal icsen bile bebisin dusmez hamile degilsen adet olursun zaten.bugun tam kacgun oldu adet olali
Bugun 35 gun oldu cnm olmam lazim bugun alirim herhalde yaa gelecegi yok

slm kızlar aranıza bende yeni katıldım 3,5 yıllık evliyim eşimde sperm azlığı var geçen yıl varikosel ameliyatı oldu ama sayıda değişiklik yok aynı 2 tüp denemem oldu ikiside olumsuz tekrar denemek istiyorum dondurulmus embriyom var ama yine olumsuz sonuç almaktan cok korkuyorum artık psikolojim bozuldu (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…