- 24 Şubat 2014
- 12.534
- 23.227
- 348
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
hatta yanlış saymısım bugun 37. gunummus
Kurtajdan sonra benim de oyle oldu sacma sapan geldi ama duzelmisti yok adet olmadim carsamba yaptirmistim bende negatifti ama hala olmadim kadik agrim var ama adet olmadim artik dra gitmeyi dusunuyorumCanım ben de hala olmadım ayın 5 inde gebelik testi yapmıştım kanda negatif ti üstünden baya geçti hesapladığım ovulasyon zamanı falan hep yanlış kürtajdan sonra saçma sapan zamanlarda adet oluyorum nedense ya 15 gün bi oldu 45 gün bi oldu yumurtlama zamanı falan hesaplayamoyorum sen oldun mu bugün
Her ikisindede adetim bir hafta gecikti bhcg 30 oldu sonra 7 oldu sonra 0 oldu ole yani bebek rahime geliyo ama yerlesemioAllah Allah( ya nasil uzucu seyler bunlar kimyasal dedigin ne oluyor?
Sizlerin problemi neydi?Allah hepimizin yardımcısı olsun. Ben de yıllardır istiyorum ama maalesef olumlu sonuç alamadım.Bir doktorun dediği diğerini tutmuyor.ruhen de bedenen de yıprandım.Allaha dua ediyorum beni isyan ettirme Allahım diye.Tecrübelerimizi ve dertlerimizi paylaşarak belki biraz azaltırız.İzmirde tavsiye edebileceğiniz bir doktor varsa yardımcı olabiriseniz sevinirim.
hoşgeldın aramıza Allah yardımcın olsun senın de cnm hepimizin olsun olumlu sonuclar almak kucagımıza almak nasıp olsun ınsallahAllah hepimizin yardımcısı olsun. Ben de yıllardır istiyorum ama maalesef olumlu sonuç alamadım.Bir doktorun dediği diğerini tutmuyor.ruhen de bedenen de yıprandım.Allaha dua ediyorum beni isyan ettirme Allahım diye.Tecrübelerimizi ve dertlerimizi paylaşarak belki biraz azaltırız.İzmirde tavsiye edebileceğiniz bir doktor varsa yardımcı olabiriseniz sevinirim.
Klomen cok fazla yumurta urettirio. Ben kullandim. Cok yumurta uretti bi ay bende ve o ayki adetimde hepsini atamselam kızlar benim sizlere bi sorum olacaktı. doktorum bu ay hormon testi yaptı her şey normal fakat klomen verdi 5 gün kullanıcam bittikten 4 gün sonra gel ultrason ile bakalım dedi. fakat klomen kist yapıyor ve yan etkisi çok diyorlar açıkçası endişeliyim kullananlar yardımcı olabilir mi ne gibi süreçlerden geçtiniz
ben klomenın bı yan etkısını görmedım ama bu etkıler bunyeden bunyeye degısır kullanmadan bılemessınselam kızlar benim sizlere bi sorum olacaktı. doktorum bu ay hormon testi yaptı her şey normal fakat klomen verdi 5 gün kullanıcam bittikten 4 gün sonra gel ultrason ile bakalım dedi. fakat klomen kist yapıyor ve yan etkisi çok diyorlar açıkçası endişeliyim kullananlar yardımcı olabilir mi ne gibi süreçlerden geçtiniz
Yani dollenmeHer ikisindede adetim bir hafta gecikti bhcg 30 oldu sonra 7 oldu sonra 0 oldu ole yani bebek rahime geliyo ama yerlesemio
Amin canım amin.ben 6 yıllık evliyim 3 yıldır korunmuyorum geçen nisan ayında hamile kaldım ama maalesef 6 haftalıkken kanamam oldu kürtaj oldum. Sonrasındaki aylarda kürtajdan rahim zarar gördüğü için tedavi gördüm korunmak zorunda kaldık. Temmuz ayından beri korunmuyoruz. Olumlu sonuç alamadık. proferlere gidiyorum hemen aşılama tüp bebek diyorlar. Devlet hastanesinin doktoruna gidiyorum daha önce yapılması gereken tedaviler var onları denemelisin diyor. Profesor olan doktor bi da rahim filmi çekilmen lazım kürtajdan sonra hamile kalamadıysan bi daha bakıcaz diyor. Öbürü gerek yok diyor. Hangisine inanacağımı şaşırdım ne yapacağımızı bilemiyoruz. Kime inanmalıyız? Eminim benim gibi olan birçok kişi vardır.hoşgeldın aramıza Allah yardımcın olsun senın de cnm hepimizin olsun olumlu sonuclar almak kucagımıza almak nasıp olsun ınsallah
Canim normalde anlamassin ama ben takipte oldugum icin kan testi yaptirdim pozitif cikti sonra sifirlandi ve o gun adet oldum idrarda cok ince bi cizgi vardi yani varla yok arasi bi cizgi sonra adet oldum iki parca geldi tabi adetin normal olmuyo biraz agrili oluyoYani dollenme
Oluo ama
Devami gelmio oyle miallah allah ya. Bi sebebi varmi peki bole olmasinin? Bide bunu nasil anliosu hamile oldugunu ama sonra dustugunu?
Benimde gecen yilki kurtajdan sonra biri oyle biri boyle dedi bilmiyom banada tekrar cektirmeye gerek yok dediAmin canım amin.ben 6 yıllık evliyim 3 yıldır korunmuyorum geçen nisan ayında hamile kaldım ama maalesef 6 haftalıkken kanamam oldu kürtaj oldum. Sonrasındaki aylarda kürtajdan rahim zarar gördüğü için tedavi gördüm korunmak zorunda kaldık. Temmuz ayından beri korunmuyoruz. Olumlu sonuç alamadık. proferlere gidiyorum hemen aşılama tüp bebek diyorlar. Devlet hastanesinin doktoruna gidiyorum daha önce yapılması gereken tedaviler var onları denemelisin diyor. Profesor olan doktor bi da rahim filmi çekilmen lazım kürtajdan sonra hamile kalamadıysan bi daha bakıcaz diyor. Öbürü gerek yok diyor. Hangisine inanacağımı şaşırdım ne yapacağımızı bilemiyoruz. Kime inanmalıyız? Eminim benim gibi olan birçok kişi vardır.
çok sağol canım cevabın için adetle atılamadığı zaman mı kist oluşuyor acaba. salı başlayacağım ilaca hayırlısı olur inş hakkımızdaKlomen cok fazla yumurta urettirio. Ben kullandim. Cok yumurta uretti bi ay bende ve o ayki adetimde hepsini atam
sağol canım inşallah bende yan etkisini görmemben klomenın bı yan etkısını görmedım ama bu etkıler bunyeden bunyeye degısır kullanmadan bılemessın
Evet canim gecenki adetim yetmedi yumurtlarin atilmasina cunku cok yumurta uretmisim. Hatta catlayan yumurtam 20 mm lik biseydi.amaçok sağol canım cevabın için adetle atılamadığı zaman mı kist oluşuyor acaba. salı başlayacağım ilaca hayırlısı olur inş hakkımızda
Anladim canim. Ahh ya ne kadar zor biseymis. Benim etrafimdaki herkes o kdrCanim normalde anlamassin ama ben takipte oldugum icin kan testi yaptirdim pozitif cikti sonra sifirlandi ve o gun adet oldum idrarda cok ince bi cizgi vardi yani varla yok arasi bi cizgi sonra adet oldum iki parca geldi tabi adetin normal olmuyo biraz agrili oluyo
Kurtajdan sonra benim de oyle oldu sacma sapan geldi ama duzelmisti yok adet olmadim carsamba yaptirmistim bende negatifti ama hala olmadim kadik agrim var ama adet olmadim artik dra gitmeyi dusunuyorum
Canim normalde anlamassin ama ben takipte oldugum icin kan testi yaptirdim pozitif cikti sonra sifirlandi ve o gun adet oldum idrarda cok ince bi cizgi vardi yani varla yok arasi bi cizgi sonra adet oldum iki parca geldi tabi adetin normal olmuyo biraz agrili oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?