hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

Ayy ne güzel inş tutmuştur cnm nezamandır istiyordun sen bebiş. Ay benimde olsa keşke bu ay ama artık kendiliğinden olmicak herhalde rahim filmi çekecekler kaç aydır hep doktor erteledi artık kaçış yok
saol canım inşllah :) hazirandan beri korunmuyorum.Benim doktorumda 2 ay daha bekliyelim olmazsa rahim filmi çekilirsin dedi.İnşallah gerek kalmaz korkuyorum çünkübana doktor bide inofolic verdi sabah 2 poşet akşam 2 poşet ondan içiyorum.Buda pcolulara iyi geliyormuş.İnşallah bi faydasını görürürüz.

İnşallah hastalanmassın ilaçlardan bıkkınlık geliyo insana ben bi senedir gitmiyorum doktra oluruna bıraktım şubata kadar gitmeyi de düşünmüyorum
aynen öyle hem bıkkınlık geliyo hem daha çok stres oluyor insan oldumu olacakmı diye.İster istemez ilaç içince daha çok umutlanıyor insan.Allah hepimize biranönce o eşsiz duyuguyu tadrırsın inşallah

K
inş cnm faydası vardır mutlaka hsg korkmana gerek yok bence ben üç aydır istiyorum da günü tutturamadık hep yumurtam oluyor dr çalışın diyor ama eli çok hafif ve bende ilk korkmuştum paylaştım kendisiyle ama Rahme fıs fıs sıkıyorum kalçadan iğne yapıyorum ve damardan da ağrı kesici veriyorum hiç birşey hissetmeyeceksin dedi okadar ağrı kesiciye kendimi bile hissetmek herhalde
sen bunu doktorunla paylaş o yardımcı olur cnm

Bakalımm artık inşallah gerek kalmazda gerek kalırsada dediğin gibi yaparım canım çok saol :)

Rabbim inş isteyen herkese nasip eder hep stres yapıyoruz canım senin klomen tedavisinde kaçıncı ayın inş bu ay bebeğin olur
Amin canim insallah bu oyle bi eksiklikli hicbiseyle kiyaslanamaz. Allah isteyen herkese ama herkese nasip etsin. Ben 3 aydir bu doktora gidiorum yeni doktoruma, 2 ayinda kullanabildim klomen bir ay kist olduu icin kullanamadim. İnsallah canim bu ay olsun bebegim cok istiyorum

Seni çok iyi anlıyorum canım insan kendini eksik hissediyor etrafima baktığım da herkesin var insan ister istemez kötü hissediyor ben de yarın başlamış olucam klomene. Ins güzel haberini alırız canım hayırlısıyla

Amin canim insallah tez zamanda evladimiz olsin insallah. Bende yarin sabah muayene ye gidiorim
Bakalim kist ne alemde

Kizlar insallah iyi haberlerle donersiniz doktorlardan.ben de en son cuma gunu gittigimde kist var dedi 4 cm mis.hastalaninca gecebilir dedi.dun hastalandim insallah gecer. Bu ay yumurta takibine basliyorum tekrardan insallah bu defa ise yarar.Allaha emanet olun

kızlar günaydın banada dualarınızı eksik etmeyin dün çatlatma iğnemi oldum kendiliğinden çatlamayacak belli dedi dr.Kadıköy florance gidiyorum 2 hafta sonra değerden belli olurmuş 15 ay oldu inşallah mevlam hayırlısıysa yüzümüzü güldür

İnşallah canımm Allah gönlüne göre versin yeni yıl hediyesi olsun hepimize rabbim herkezin dualarını kabul etsin

inşallah kıstim yoktur cnm yhaaa 5 de gidicem dra kötu bısey yoktur umarım
Hadi bakalim birde dr diyormuski 18mm yumurtan var catlatma ignesi yapalim yarinda asilama yapalim.kendini hazirla herseye.ben ultrasona girdigimde daha adetimin 5.ci gunuydu ve 19mm yumurtam vardi.buarada 3 aydir olan kasik agrim bu ay yok.belkide 3ay kullandigim klomen ve catlatma ignesinden sonra kist oldu ve gecen ay ictigim sogan suyuyla eridi ve erkenden adet oldum erkenden yumurtlama oldum.bu arada 3 gundur yumurtlama akintim kesildi.yumurtlama akintim 3 gun surdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…