hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

Ohhh iyice de degerlendirdiysen hicbi sorun yok bugune bakalim yer yok sanirim yarin muayene olucm heralde nasil olsa adet falan oldugum yok ayyy agzin bal damlio cnm hakkaten oluyomus oyle cok sasiririm ve cok sevinirim oyle bisey olursa

Ohhh iyice de degerlendirdiysen hicbi sorun yok bugune bakalim yer yok sanirim yarin muayene olucm heralde nasil olsa adet falan oldugum yok ayyy agzin bal damlio cnm hakkaten oluyomus oyle cok sasiririm ve cok sevinirim oyle bisey olursa
İnşallah canım hayırlı haberler alırsın bende perşembe gidecem doktora umarım güzel bir haber verir banada bende hastalanmadım daha test yapmadım perşembeyi bekliyorum hastalanmazsam gidince yaptıracam diye bi umut işte

Ayy bende umut da yok ama drum yine once test yapalim sonra kullan dedi bakalim esimle konusayim belki yarin sabah belki bu aksam giderim gidesim de yok acikcasi yhaa pek bi umutsuzum

Allah'tan umut kesilmez ne örnekler var kendiliğinden olan o istesin yeterki imkansızı oldurur.Herzaman bi umudumuz olacakki sonu mutlu olsun.Umudunu yitirme bence..

Allah'tan umut kesilmez ne örnekler var kendiliğinden olan o istesin yeterki imkansızı oldurur.Herzaman bi umudumuz olacakki sonu mutlu olsun.Umudunu yitirme bence..
Bilmiorum cnm yha seytan midir nedir icimden birsey senin cocugun olmayacak diyor psikolojim bozuldu yhaaa

Ama piskoloji çok önemli önce sen inanmalısın ki moralin iyi olmalıki oda hayatına yansısın kov bakalım şeytanları içinden melekler bizimle birlikte ve bize küçük meleklerimizi gönderecekler Allah'ın izniyle..

Bilmiorum cnm yha seytan midir nedir icimden birsey senin cocugun olmayacak diyor psikolojim bozuldu yhaaa
Ama piskoloji çok önemli önce sen inanmalısın ki moralin iyi olmalıki oda hayatına yansısın kov bakalım şeytanları içinden melekler bizimle birlikte ve bize küçük meleklerimizi gönderecekler Allah'ın izniyle..

Canım ne dedi doktor geçmiş mi kistin umarım her şey yolundadir
Oncelikle
Merhaba kizlar. Evet sag yumurtalikta klomen yuzunden olusan kist gecmis. Rahmin super dedi adetini kabul etmis ve bitirmis dedi. Ancak tabi soldaki kistim hala duruo. Yalniz soyle bise oldu. Ben normalde doktora her gittigimde adetin 5 ya da 6.gunu ufaktan yumurtalarim olusurdu ama bu sefer gorunmedi.
Yumurta yokmu dedigimde yok
Bu ay beklemicez
Dedi. Ve yumurtaliklari baskilayip onumuzdeki 4,5 ay yumurta garantilemek ocin dogum kontrol hapi verdi smdi ona basladim. Bu ay da umutlar bitti yani. Haftaya pers bida gidicem kontrole bakacakmis tekrar cunku.ben anlamadim gercekten hadi gecen ay sagimda kist var
Yumurta atilmasigi icin yumurta uretemedkm peki bu ay niye boyle yaaa

Öncelikle geçmiş olsun benimde öyle olmuştu ama dr demişti ki yılda bir en fazla iki kez olabiliyormuş bu notmalmiş her ayın yumurtası aynı kalitede de olmuyormuş o yüzden kendini üzme bende bir ay doğum kontrol hapı kullandım sonraki ay ikitane birden oluşmuştu iyi çalışırsan ikiz bile tutar belki

Ama benim yumurtalarimda sorun yoktu iste hep klomen yuzunden dir dusunuyorum.sagimda bi kiste neden oldu gecen ay hem gecen ayimi hemde bu ay yumurtalarimi etkiledi senin cocugun varmi peki? Suan ne durumdasin yani?

Allah'ım "OL" emrine muhtacım...İmkansız diye birsey yoktur.Hersey senin "OL" emrine bağlıdır.Gönlümde olanı bilen Sen'sin "OL" de oluversin.Rabbim nolur dualarimi kabul et.Dualarımın kabul olmasını engelleyen tüm günahlarımı affet Allah'ım.Kalbime kabul edeceğin duaları ilham et.Kalbime kabul olunmuş dua selameti ver Rabbim.Amin
Duami sizlerle paylasmak istedim

Ayy bende umut da yok ama drum yine once test yapalim sonra kullan dedi bakalim esimle konusayim belki yarin sabah belki bu aksam giderim gidesim de yok acikcasi yhaa pek bi umutsuzum

Ben bugun kan tahlili yaptım koca bi 0.0 pfff adet olmadim bugün de

Amin! Amin! Amin! Amin! Affet bizi Rabbim, kurban oldugum Allahim ben ve benim gibi evlat isteyen butun arkadaslarima yardim et.
Ol de oluversin Yuce Rabbim!

Ama benim yumurtalarimda sorun yoktu iste hep klomen yuzunden dir dusunuyorum.sagimda bi kiste neden oldu gecen ay hem gecen ayimi hemde bu ay yumurtalarimi etkiledi senin cocugun varmi peki? Suan ne durumdasin yani?
Evet klomenden de olabilir ama doğal bişey ondan olmasa bile kafaya takılacak birşey değil Kistler ilaçlardan olabilir evet ama basit su kistidir kendiliğinden gider genelde benim yok çocuğum yumurtlama takibi yaptırıyorum dört aydır yumurta oluşuyor çalıyor sorun yok ama bebiş gelmedi bir yıldır istiyoruz bu ay rahim filmi çektirecek bakalım hayırlısı hepimiz için bizim acelemiz var da bu doktorların hiç yok o yüzden yavaş ilerliyor işler

Gerek kalmadi sormaya gene husran . bir tarafim hep eksik insan icine cikamiyorum cok uzuluyorum . Bile bile durumumu gene bebek soruyolar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…