- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.145
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
Ohhh iyice de degerlendirdiysen hicbi sorun yok bugune bakalim yer yok sanirim yarin muayene olucm heralde nasil olsa adet falan oldugum yok ayyy agzin bal damlio cnm hakkaten oluyomus oyle cok sasiririm ve cok sevinirim oyle bisey olursaHadi bakalim birde dr diyormuski 18mm yumurtan var catlatma ignesi yapalim yarinda asilama yapalim.kendini hazirla herseye.ben ultrasona girdigimde daha adetimin 5.ci gunuydu ve 19mm yumurtam vardi.buarada 3 aydir olan kasik agrim bu ay yok.belkide 3ay kullandigim klomen ve catlatma ignesinden sonra kist oldu ve gecen ay ictigim sogan suyuyla eridi ve erkenden adet oldum erkenden yumurtlama oldum.bu arada 3 gundur yumurtlama akintim kesildi.yumurtlama akintim 3 gun surdu
İnşallah canım hayırlı haberler alırsın bende perşembe gidecem doktora umarım güzel bir haber verir banada bende hastalanmadım daha test yapmadım perşembeyi bekliyorum hastalanmazsam gidince yaptıracam diye bi umut işteOhhh iyice de degerlendirdiysen hicbi sorun yok bugune bakalim yer yok sanirim yarin muayene olucm heralde nasil olsa adet falan oldugum yok ayyy agzin bal damlio cnm hakkaten oluyomus oyle cok sasiririm ve cok sevinirim oyle bisey olursa
İnşallah canım hayırlı haberler alırsın bende perşembe gidecem doktora umarım güzel bir haber verir banada bende hastalanmadım daha test yapmadım perşembeyi bekliyorum hastalanmazsam gidince yaptıracam diye bi umut işte
Bilmiorum cnm yha seytan midir nedir icimden birsey senin cocugun olmayacak diyor psikolojim bozuldu yhaaaAllah'tan umut kesilmez ne örnekler var kendiliğinden olan o istesin yeterki imkansızı oldurur.Herzaman bi umudumuz olacakki sonu mutlu olsun.Umudunu yitirme bence..
Ama piskoloji çok önemli önce sen inanmalısın ki moralin iyi olmalıki oda hayatına yansısın kov bakalım şeytanları içindenBilmiorum cnm yha seytan midir nedir icimden birsey senin cocugun olmayacak diyor psikolojim bozuldu yhaaa
Canım ne dedi doktor geçmiş mi kistin umarım her şey yolundadirAmin canim insallah tez zamanda evladimiz olsin insallah. Bende yarin sabah muayene ye gidiorim
Bakalim kist ne alemde
OncelikleCanım ne dedi doktor geçmiş mi kistin umarım her şey yolundadir
Öncelikle geçmiş olsun benimde öyle olmuştu ama dr demişti ki yılda bir en fazla iki kez olabiliyormuş bu notmalmiş her ayın yumurtası aynı kalitede de olmuyormuş o yüzden kendini üzme bende bir ay doğum kontrol hapı kullandım sonraki ay ikitane birden oluşmuştu iyi çalışırsan ikiz bile tutar belkiOncelikle
Merhaba kizlar. Evet sag yumurtalikta klomen yuzunden olusan kist gecmis. Rahmin super dedi adetini kabul etmis ve bitirmis dedi. Ancak tabi soldaki kistim hala duruo. Yalniz soyle bise oldu. Ben normalde doktora her gittigimde adetin 5 ya da 6.gunu ufaktan yumurtalarim olusurdu ama bu sefer gorunmedi.
Yumurta yokmu dedigimde yok
Bu ay beklemicez
Dedi. Ve yumurtaliklari baskilayip onumuzdeki 4,5 ay yumurta garantilemek ocin dogum kontrol hapi verdi smdi ona basladim. Bu ay da umutlar bitti yani. Haftaya pers bida gidicem kontrole bakacakmis tekrar cunku.ben anlamadim gercekten hadi gecen ay sagimda kist var
Yumurta atilmasigi icin yumurta uretemedkm peki bu ay niye boyle yaaa
Ama benim yumurtalarimda sorun yoktu iste hep klomen yuzunden dir dusunuyorum.sagimda bi kiste neden oldu gecen ay hem gecen ayimi hemde bu ay yumurtalarimi etkilediÖncelikle geçmiş olsun benimde öyle olmuştu ama dr demişti ki yılda bir en fazla iki kez olabiliyormuş bu notmalmiş her ayın yumurtası aynı kalitede de olmuyormuş o yüzden kendini üzme bende bir ay doğum kontrol hapı kullandım sonraki ay ikitane birden oluşmuştu iyi çalışırsan ikiz bile tutar belki
Ayy bende umut da yok ama drum yine once test yapalim sonra kullan dedi bakalim esimle konusayim belki yarin sabah belki bu aksam giderim gidesim de yok acikcasi yhaa pek bi umutsuzum
amiiinnn canım inşallah uğur getırsın dıye actıımmm hepimiz burdan hamıle olalım çıkalım ınsallahh :)
Amin! Amin! Amin! Amin! Affet bizi Rabbim, kurban oldugum Allahim ben ve benim gibi evlat isteyen butun arkadaslarima yardim et.Allah'ım "OL" emrine muhtacım...İmkansız diye birsey yoktur.Hersey senin "OL" emrine bağlıdır.Gönlümde olanı bilen Sen'sin "OL" de oluversin.Rabbim nolur dualarimi kabul et.Dualarımın kabul olmasını engelleyen tüm günahlarımı affet Allah'ım.Kalbime kabul edeceğin duaları ilham et.Kalbime kabul olunmuş dua selameti ver Rabbim.Amin
Duami sizlerle paylasmak istedim
evet canım sorMerhabalar ben birsey ögrenmek istiyorum
bende adet olmadım yarın gıdıcem artık da bılmıorum gıtmek de ıstemıyorum artık oraya ertelıyorum bu yuzden habıreBen bugun kan tahlili yaptım koca bi 0.0 pfff adet olmadim bugün de
Evet klomenden de olabilir ama doğal bişey ondan olmasa bile kafaya takılacak birşey değilAma benim yumurtalarimda sorun yoktu iste hep klomen yuzunden dir dusunuyorum.sagimda bi kiste neden oldu gecen ay hem gecen ayimi hemde bu ay yumurtalarimi etkiledisenin cocugun varmi peki? Suan ne durumdasin yani?
Adet oldun sanirim cnm o da cok guzel bisey biliyor musun cnm ben 41 gundur olmadimGerek kalmadi sormaya gene husran . bir tarafim hep eksik insan icine cikamiyorum cok uzuluyorum . Bile bile durumumu gene bebek soruyolar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?