hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

Bence biran önce çektir çünkü allah korusun bir Problem çıkarsa boşa hormon almış olacaksın kaç aydır filmini çektirip klomen alırsan tüpler de açıksa daha çok artar şansın. Çünkü hiç birşey almadan bile filmden sonra hemen hamile kalıyorlar. Doktoruna Danışman lazım o daha iyi bilir tabi.

adet olmak kesınlıkle ıyı bısey cnm yasadıgım ıcın bılıyorum

Canim benimde gecmiste adet duzensizligim vardi.2 ay hastalanmadigimi biliyorum ve evet kotu fakat sana nacizane benimde deneyip sonuc aldigim civanpercemi otu kurunu tavsiye ediyorum .1 hafta ictim adet oldum.daha sonra ki ay adetime bir hafta kala ictim duzene girdi.yapilisina gelince 1.5 su bardagi kaynar suya 2 dal koy 5 dk deme kalsin sekersiz icilir.sabah aksam 1 hafta kullanilir. Insaallah sanada bana iyi geldigi gibi iyi gelir.

Yarin dra gidicem artik kacarim yok gibi sonrasinda nakarim ben ileri derece pko oldugum icin bitkiler bende ise yaramio

Evet canim bu durumu mutlaka sorucam haftaya pers randevum var yine. Bakalim ne dicem rahim filmi olayina

İnsan ne yapacagini sasiriyor arkadasim.biz biran once olsun isterken doktorlar gayet rahat.ben de klomene baslayacagim ama korkuyorum.doktorlar anlamiyor halimizi.gonlune gore versin Rabbim.
olmadi mi olmuyor iste.Hep bir engel cikiyor.Demek ki suan bizim icin hayirli olan boylesi.İnsallah senin de gonlune gore olur.En kisa zamanda kavusursun bebisine.Ben de bu ay klomene basliyorum tekrardan ama korkuyorum yan etkilerinden.Bir de ilac kullandikca daha cok umutlaniyor insan,beklentiye giriyor.Sonra olmayinca daha cok uzuluyor.

Aynen canim yaa acaba diorum artik gitmesemmk doktora? Haftaya pers gunu kontrolum var 10 gun kullanmami istedi dogum kontrol hapimi 10 gun sonra kontrol edeyim dedim. İste 25 aralik pers 10. Gun yapio. Neden cagirdigini da anlamadim. Sol yumurtaligimdaki kistin gecebilmesi icin adet olmam gerekio yani sogum kontrol hapi hemen 10 gun icinde kiste etki etmez ki. Ama doktoe bu ay dkh kullanmami su sebepten istedi. Bu ay kullan dedi hem sol yumurtaligindaki kist erirmi ona bakalim hemde sag yumurtalik ta baskilanmis
Olur ve boylece onumuxeki ay sag yumurtaliktan daha cok yumurta elde
Ederiz die dkh kullan dio.

Bise sorucam canim rahim filmini kendi istegim ile cektirebilirmiyim? İlla doktorun onay kagidi yada recete gibi biseymi vermesi lazim? Haftaya pers kontrolum var demistim ya o gun doktora solicem rahim filmi cektirmek istiorum die kabul etmezse ben kendim gidip bi hastanede cektirebilirmiyim acaba? Bide doktoruma dkh kullanmak istemedigimi solicem yaaa hic istemiorim dkh kullanmak.

Kendin çektiremiyorsun diye biliyorum cnm adet sonrası çekiliyor ama eşinle beraber olmaman gerekiyormuş rahim boynu daralması diye bişey varmış yumurtlama dönemine geçince herkezde oluyormuş ozaman çektşrirsen çok ağrı oluyormuş doktorum söyledi o yüzden geçen ay çekmedi geçen ay 10. Gün gittim geç olmuş dedi bu ay 6.gün gidicem.

Anladim canim adetinin 6.gunumu gideceksin? Adet bitimine yakin yani. Bakalim benxe pers gunu bu istegimi dile
Getirixem. Benimkide illaki onumuzdeki ay a kalacak o zaman.

Anladim canim adetinin 6.gunumu gideceksin? Adet bitimine yakin yani. Bakalim benxe pers gunu bu istegimi dile
Getirixem. Benimkide illaki onumuzdeki ay a kalacak o zaman.
Evet cnm bitmek üzereyken gel dedi senin regl günün nezaman? Evet büyük ihtimalle ay belki bebişler aynı ayda gelir Cnm filmden hemen sonra inş :) bu ay olsa daha iyi olurdu ama bende herhangi bir belirti yok sende varmı farklı birşey?

Yok canim :) benim adetim zaten dun bitti :) zaten 10 gun dkh kullanicam ya zor bebis olmasi bu ay aklimda yok yani

benimde klomen ve oviotrelle de 2 .ayım kızlar 15 aydır da bebek istiyoruz. bir kimyasal gebeliğim var.yine olurmu olursa düşermi hep soru ve sorun. bu ay da olmazssa rahim filmi çekilecek önümüzdeki ay

İnsallah bu cektiklerimizin mukafatini aliriz.ben de ne yapacagimi sasirdim ama asilama ve tup bebek yonteminden once yine bastan baslayip daha basit tedavilerle sonuc almayi beklemeye karar verdim.normal bir devlet hastanesine gittim oradaki doktorun tavsiyeleri ve tedavisiyle devam ediyorum.klomen kullanicam yumurta takibi yapilacak.bugun 6.gun.11.gun kontrole gidicem.hayirlisi bakalim

Anladım cnm yinede de allahtan ümidini kesme rabbim ol derse olur :)
Bisey dicem canim sende ayni benim gibi kullanmkssin ya bi ara dkh. Benim bu 4. Gunum ve de aksamlari aliorum dkh acaba diorum kullanmasammi yaaa. Nie simdi yumurtalarimi engelliyimki. Bir ay daha kaybedeyim. Yani ztn doktorun bu ay dkh kullanmami istemesinin sebebi hem
Sol kistini eritebilir hemde sag yunurtalik daha baskin olur ve onumuxdeki 4,5 ay yumurta almamiz garabti olur die. Ama acaba bugunden itibaren daha almasammi diorum. Ne dersin?

Başladıysan bitir derim çünkü bu haplar bitince adet geliyor ya bikaç güne bırakırsan adetin erken gelebilir düzenin bozulabilir. Ben bir ay kullanmıştım bende çok yan etki yapıyor çok ama ona rağmen bırakmadım adet düzenim bozulmasın diye o bozulursa yumurtlama günü de kayar doğal olarak. Zaten şuan bıraksan bile bu ay yumurylamazsın artık büyük ihtimalle vicudundan hemen çıkmaz ilaç. Bir aydan birşey olmaz kaç aylar bekledik biz bir ay daha bekleriz

Ole diosan ole yapayim canim. Gerci kullanali daha 3 gun oldu ama. Ben bu dkh ile yapilan tedaviden bir tirt cikmayacagi kanaatindeyim. Dkh vermek yerine bu ay ilacsiz kendi haline biraksaydi keske. Benim sdetime daha 3 hafta var simdi dkh almasammsen adetin gelir ni diosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…