- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.145
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
Günaydınn inşallah canım yarın doktor banada güzel bir haber verir inşallah :)Selam kizlar herkese gunaydin nasiliz bu sabah bugun cok guzel haberler alacagimiz guzel bir gun olsun ben adet oluyum insallah
Evet canim o vesveseyi veren seytan.sana vesvese veriyorki umudunu kesip Allaha dua etmiyesin.Bilmiorum cnm yha seytan midir nedir icimden birsey senin cocugun olmayacak diyor psikolojim bozuldu yhaaa
Gercektentenmi lekenmi gelmeye basladiSelam kizlar herkese gunaydin nasiliz bu sabah bugun cok guzel haberler alacagimiz guzel bir gun olsun ben adet oluyum insallah
İnsallah mutlu haberler alalim artik.ben dogum kontrol kullansam da bu ay Allahtan umidimi kesmicem asla.Evet klomenden de olabilir ama doğal bişey ondan olmasa bile kafaya takılacak birşey değilKistler ilaçlardan olabilir evet ama basit su kistidir kendiliğinden gider genelde benim yok çocuğum yumurtlama takibi yaptırıyorum dört aydır yumurta oluşuyor çalıyor sorun yok ama bebiş gelmedi bir yıldır istiyoruz bu ay rahim filmi çektirecek bakalım hayırlısı hepimiz için bizim acelemiz var da bu doktorların hiç yok o yüzden yavaş ilerliyor işler
Senin ne sikintin vardi canim?Ben de bu sabah gittim doktora kistim kuculmus.adetimin 4.gunundeyim yarin klomene basliyorum ben de.yumurta olusmus ama catlamamis ondan kist olusmus dedi.insallah olumlu sonuc alirim.
Yoook hicbisey yok insallah bugun gelirGercektentenmi lekenmi gelmeye basladi
Ayyy nalet olsun o seytan kesermiyim hic umudumu olacak hayirli ewlat istedigim icin hemen olmuyo olsun da ne olursa olsun desem hemen olurEvet canim o vesveseyi veren seytan.sana vesvese veriyorki umudunu kesip Allaha dua etmiyesin.
Kader arkaşıyız deseneİnsallah mutlu haberler alalim artik.ben dogum kontrol kullansam da bu ay Allahtan umidimi kesmicem asla.
Mucize olur olur yani :)sende ayni bendensin. Bizde 2 ay sonra 1
Yilimizi doldurucaz cocukta. Bende 4 aydir yumurtlama takibi yaptiriorum ve benimde gecen ve bu ay i saymazsak hem ilacli hem ilacaiz
Yumurtalarim olusuo ve catliyordu. Hatta doktorum 3,4 ay daha devam
Edicez
Klomenle yumurtlama tedavisine olmazsa asilama
Ve rahim filmi cektiricez diordu. Ama
İsler
Degisti tabi bak bu ay dkh kullanmam
Gerekti.
Canim yeni doktor yeni baslangic demek. Ben zaten doktorumdan memnunum ve her gittigimde kafamdan atmam gerektigini soyluyor:) cok dusunuyorum cunku. Artik zamana birakacagim Rabbim isterse olacak insallah.Kader arkaşıyız desenebenim bir arkaşım var onun da 6 yıl olmamış çocuğu taksimde bir yere gitmiş orda ilk aşıda hamile kalmış kızı var bir yaşında rahim filminden sonra oraya mı gitsem diyorum kafam karıştı hakkımızda hayırlısı
Doğru diyorsun bende memnunum doktorum dan :) ben çok taktım bi ara ama artık çok umursamıyorum diyebilir çünkü taksan da takmasan da elinden birşey gelmiyor eskiden dr verdiği çalışma günlerine çok dikkat ederdim ama artık bıraktım o işleri :) kuzenim 3 kardeşim4 arkadaşım ilk ayda hamile kaldılar bu yıl. arkadaş 95 Kilo şekeri var 30 yaşında ama kaldı işte o yüzden herşey nasip aslında:) eşinin değerlerine bakıldı mı peki cnmCanim yeni doktor yeni baslangic demek. Ben zaten doktorumdan memnunum ve her gittigimde kafamdan atmam gerektigini soyluyor:) cok dusunuyorum cunku. Artik zamana birakacagim Rabbim isterse olacak insallah.
Bakildi canim esimde hicbir problem yok cok sukur. İste benim yumurta problemim var 2 ay cok guzel yumurtlamistim 18 mm ve 20 mm amaDoğru diyorsun bende memnunum doktorum dan :) ben çok taktım bi ara ama artık çok umursamıyorum diyebilir çünkü taksan da takmasan da elinden birşey gelmiyor eskiden dr verdiği çalışma günlerine çok dikkat ederdim ama artık bıraktım o işleri :) kuzenim 3 kardeşim4 arkadaşım ilk ayda hamile kaldılar bu yıl. arkadaş 95 Kilo şekeri var 30 yaşında ama kaldı işte o yüzden herşey nasip aslında:) eşinin değerlerine bakıldı mı peki cnm
O problem değil ki cnm okadarı hepimizde olabilir rahim filmini çektr daha da çabuk olur bence öyle oluyormuş diye okudum :)Bakildi canim esimde hicbir problem yok cok sukur. İste benim yumurta problemim var 2 ay cok guzel yumurtlamistim 18 mm ve 20 mm ama
Olmasi o zamanlarda.
Benim de sebepsiz indertilite diyorlar ama ben bir kere hamile kaldim kendiliginden fakat maalesef kaybettim 2 aylikken aradan 9 ay gecti hala olumlu birsey yok.toplamda 3 yildir mutlu sona ulasamadim anlayacagin.senin durumlar nasil?Senin ne sikintin vardi canim?
Adet oldun sanirim cnm o da cok guzel bisey biliyor musun cnm ben 41 gundur olmadim
Selam kizlar herkese gunaydin nasiliz bu sabah bugun cok guzel haberler alacagimiz guzel bir gun olsun ben adet oluyum insallah
adet olmak kesınlıkle ıyı bısey cnm yasadıgım ıcın bılıyorumCevap icin tesekkur ederim adrenalin85. Canim artik neyin iyi neyin kotu oldugunu unutmus durumdayim. Umudumu yitiriyorum
Canim bende 2 ay iyi yumurtladim fakat o aylar olmadi gebelik. Gecen ay da klomen yuzunden cok yumurtam oldu ve hepsini atamadigim icin gecen ay kist oldu sagda bu ay ki adetle onu da attim sukur. Ancak bu ay da doktorum yumurtaliklari bastirmak veBenim de sebepsiz indertilite diyorlar ama ben bir kere hamile kaldim kendiliginden fakat maalesef kaybettim 2 aylikken aradan 9 ay gecti hala olumlu birsey yok.toplamda 3 yildir mutlu sona ulasamadim anlayacagin.senin durumlar nasil?
Rahim filmini iste 3,4 ay sonra cekexekti. Cunku 3,4 ay bana klomenlenle yumjrta tedavisi uygulayacakti. Amamiste gecen ay kist yuzunden ve bu ay da dkh yuzunden isler degisti.Ama haftaya pers gunu kontrole gidicem rahim filmk ne zaman cekiceksiniz die sorucamO problem değil ki cnm okadarı hepimizde olabilir rahim filmini çektr daha da çabuk olur bence öyle oluyormuş diye okudum :)
O Sperm yumurtaya girecek başka yolu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?