hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

Gel gel bendensin sende ben daha vahim durumdagim pkom varr dusuklerim varrr var da var gel destek olalim birbirimize
aynen canım bendede varda var rahim tersliği var yumurtlama problemi yani pco var 2 düşüğüm var eşimin spermleri norml sayılır ama mükemmel değil çok korkuyorum yine olursa gebelik düşecek diye senn kaç düşüğün var

Manisa merkzdeyim canim ne kadar ücret aliyorlar ki acaba zor durumdayim cok
Tatlım devlet hastanesi sağlık problemine göre yani eşinde problem yoksa ki benim esimde varikosel vardı devlet bize 2 defa aşılama 3 defa tüp bebek hakkı verdi aşılama için devlete para vermiyorsun ilaçlar 200 tl civarı tutuyor tüp bebek ise 500 hastaneye veriosun 1000 1500 ilaçlar tutuyor tam emin değilim ama o kadar tutmadigi ni soluyolar ben henüz aşılama surecindeyim

Canim benim klomen le 3 kayitli bir kayitsiz gebeligim var hepsi dustu tabi. Bana asilama ya da tup bebek cikar mi

Canim benim klomen le 3 kayitli bir kayitsiz gebeligim var hepsi dustu tabi. Bana asilama ya da tup bebek cikar mi
Devlet Hastaneleri 39 yaşına kadar işlem yapıyor doğrusu istanbul zeynep Kâmil hastanesinde n başka bi yerde bu şekilde yararlaniyabiliyormusun bilmiyorum devlette aşılama tüp bebekten yararlanmadiysan yararlanabilirsiniz ben 88 doğumluyum inferlite bölümünden randevu alıyorsun eşinden test aliyolar adetin 2 ci günü ile 4 gününe kadar senden kan aliyolar alttan muane oluyorsun amir testi veriosun rahim filmi çekiliyor eşinin testinin sonucuna göre rapor veriyor üroloji doktoru bunun sonucunda size kaç defa aşılama kaç defa tüp bebek verileceği belli oluyor bence vakit kaybetme çok güzel arastiriyolar devlet olduğu içinde düşük meblağ lar aliyolar benim esimde Devlette ki bütün haklarımızı deneyelim sonrasında özel e gideriz olmazsa dedi istanbuldaysan vakit kaybetme

kızlar merhabaa yeni topiğimiz hayırlı olsun sizlere bi hatırlatmada bulunmak istiyorum
malum burda hepimiz çocuk istiyoruz ve inşallah folik asit içmeyi ihmal etmiyoruz değilmi???

selam kızlar bende hamile kalmaya çalışıyorum 7 aylık evliyim 6 aydır deniyoruz olmadı..bu arada evlendiğimden beri hep hastalığa yakalandım idrar yolu iltihabı ,mantar..ve geçmiyor artık antibiyotiklerle doktorum hsg istedi birde adetinin 2. günü gel dedi nedenini bilmiyorum sizce neden ? yumurta sayımımı yapıcak acaba o adetin 2. günü yapılıyordu dimi ? kızlar bu nasıl bir hasret ya nasıl bir acı burda yıllardır gebe kalamayanları okudum birbirimizi tanımasak görmesekte acımızı paylaşabilmek çok güzel ve herkez için teker teker dua ediyorum inşallah Allah herkeze bu mucizeyi tattırır kimseyi mahrum bırakmaz.. inanın günlerdir mutsuzum umutsuzum evlenmeden önce sanırdım ki hemencecik hamile kalınabiliyor bir kerede bile.. meğer ne zormuş.. Allah herkeze sabır versin bu yolda..

Yokkk yha tokattayim ben carsamba kadin dogima gitcem devlet hastanesinde arastirsinlar bakalim ne cikaracaklar bize cok sagol cnm beni aydinlattin

Hosgeldin cnm oncelikle 6 ay cok uzun bir zaman degil kendini rahat birak stresten uzak dur bizim en buyuk dusmanimiz o aurica su mantar enfeksiyon falan ondan kurtul once yoksa gebeligini zorlastirir olsa da tutunamaz bence rahat ol ikinci gunu de hormonlarina bakmak icin cagirdi seni yumurta olmaz adetin ikinci gununde

kızlar merhabaa yeni topiğimiz hayırlı olsun sizlere bi hatırlatmada bulunmak istiyorum
malum burda hepimiz çocuk istiyoruz ve inşallah folik asit içmeyi ihmal etmiyoruz değilmi???
Edermiyiz ballim olcturdum 20 normal ust sinir benimki 18.
Tez vakitte aliriz guzel haberleri insallah henuz hamilemiz yok ama ben kisa zamanda olacagini dusunuyorum

Evet canım kurtulmaya çalışıyorum ama devamlı tekrarlıyor..en sonunda doktorum cinsel ilişkiden dolayı oluyor dedi ufak yırtılmalar tahrişler oluyordur dedi tam ıslaklık olmadan ilişkiye girme dedi ve bi kayganlaştırıcı jel verdi..aslında tamda bi anlam veremedim ama bunuda denicez son çare napalım antibiyotikle geçicek gibi değil çünkü artık.. haklısın canım bir çok insana göre 6ay uzun değil ama her ay hüsranla sonuçlanması artık bana sanki imkansız gibi hissettirmeye başladı birde ben daha 22 yaşındayım ya herkez bu yaşlarda doğurganlığın en verimli olduğu zaman derlerdi hani Canım bu tüpler kapalıysa tek çare tüp bebekmi ? bu konuda bi bilgin varmı ? okudum okudum ama kafam karıştı...

Cok interntte dolasma cnm dr un dedigini yap o muayene ederken anlamistir birde yeni evlilerde olur oyle tahris yara dogurganlik kisiyye gore degisir cnm tahlil sonuclarin ciksin sorun yoksa olur kendiliginden merak etme bwn ileri derece pkoyum dogal yolla olmuyo ama tedaviye cevap veriyorum hemen hamile kaliyorum dusuyo benim derdim de bu Allah dermansiz dert vermesin hersey hallolur cnm inanclimisin bilmiyorum ama inancliysn Allah de otesini birak biraz sabir vakti gelince olucak insallah

Canım inşallah eninde sonunda seninde bebişlerinden biri tutunacak hayata..En azından hamileliği tatmışsın bu bile çok büyük bir şey... Pko'dan bende şüphelemiyorum aşırı derecede adet düzelsizliğim var 30 32 36 günde bir belli olmuyor ama ilk defa biraz önce regl oldum ve bu 27. gün ilk defa bu kadar erken hastalandım normalde hep geç olurdu doktorum adetin 2. günü gel demişti ya şimdi hastalanınca aradım yarın pazar diye pazartesi gel dedi bakalım ne olacak..bendede ufak ufak bir sürü kist varmış..ve bir keresindede biri sol yumurtalığında kist var kanatmış fln tarzı bir şey demişti Allahım her doktorda farklı bir şey diyor anlamadım ki ben bu işi.. Pko da yumurtalık kisti oluyor değilmi canım ? Vallahi insan çaresiz anında Allaha sarılıyor evlenmeden ve tüm bu sorunları yaşamadan önce yalan olmasın inançlı değildim,yani özellikle değildim değil ama bu konuda düşünmüyordum..ama şimdi her saniye Allaha dua ediyorum..

Ne guzel iste Allah biz onu unutmayalim diye bize sikinti veriyor sende de pko olabilir cok kist varsa pkodur zaten bende oyle 30 36 38 gunde adet olurum ama pko cocuga engel degil cnm ozellikle tedaviye en iyi cevap veren grup yani uzulme stres yapma Allah ol dedigi zaman olacak cnm

Amin canım inşallah.. ve inşallah dediğin gibi bir sorun varsada pko'dur Allah daha büyük sorunlar vermesin.. Yalnız bir şey sorucam doktor bu kistlerin varlığını söyledi ama pko'dan hiç bahsetmedi bana..Herşeye bakıcak diğer şeylerde sorun yoksamı pko diyecek sende öylemi olmuştu canım ?

Yani cnm pko teshisini hemen koymuyorlar hem ultrason hem hormon hem kilo killamma vs tum durumlara bakiyolar

Kizlar bende de yumurta takibine basladi yeni doktorum.klomen kullandim bu ay.carsamba gitttim yumurta 18 mm di.bugun tekrar gittim 24 mm olmus ama catlamamis.bugun 14.gunumdeyim onumuzdeki carsmaba bir daha gidecegim.bugunku kontrolde yumurta catlamis olsaydi cok sevinecektim dedi doktor.catlamamasi cok normal degil dedi.carsamba gunku kontrolde daha netlesir dedi.catlatma ignesi vermedi.bi bakalim vucut kendi kendine neler yapabiliyor onu bi gorelim dedi ama bu 24mm biraz fazla buyuk degil mi? Rahim kalinligi da 13mm dedi bu da biraz fazla geldi bana ne biliyim .bu konularla ilgili tecrubesi olanlar var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…