hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

ayyy dogrudur o dogrudur hamıle olunca hemen cıkıyo sıp dıye masallah canım ohhh yhaa soyle mutlu haberler artsın topık bebıs dolsunnnnn hayırlısyla kucagına al cnm benımmm

ayyy dogrudur o dogrudur hamıle olunca hemen cıkıyo sıp dıye masallah canım ohhh yhaa soyle mutlu haberler artsın topık bebıs dolsunnnnn hayırlısyla kucagına al cnm benımmm
kuzum ya ne bileyim dun de dedim ya hic belirtim yok...aksam yatmadan farkli bir marka ile tekrar deneyecegim...insallah hepimiz aliriz kucagimiza...

kuzum ya ne bileyim dun de dedim ya hic belirtim yok...aksam yatmadan farkli bir marka ile tekrar deneyecegim...insallah hepimiz aliriz kucagimiza...
merak etme cnm korkmaaa ve stres yapma bundan sonra iki canlısın :) amın cnm bana da dua et carsamba ınsallah baslıyorum tedavıye olumlu sonuc alırım ınsallah

merak etme cnm korkmaaa ve stres yapma bundan sonra iki canlısın :) amın cnm bana da dua et carsamba ınsallah baslıyorum tedavıye olumlu sonuc alırım ınsallah
canım başka bir test daha yaptım ve bunda da 2. çizgi çıktı...sabah kan verecegim kesinleşsin insallah...ah canım dua ederim çarşamba günü insallah tedavin iyi bir şekilde başlar ve hayırlısı ile biter kalpten duacınızım hepinizin...

Aminnnn valla ne yalan diyim topimteki ilk hamile oldun cok sevindim yhaaa kendim olsam bu kadar sevinirdim yani benim ilk hamisim simdi gidip eylul annelerine katilip bizi birakma sakin tamam miiii

İnsallah en kisa zamanda birbirimize guzel haberler veririz.herkesin gonlune gore olsun.bu bekleyis cok zor cok yipratici.ama Alla sabredenlerle beraberdir inaniyorum bizim de yuzumuze gulecek
Kesinlikle katiliyorum tum kalbimle insniyorum buraya yaziorum gelecek o

ayyyy nihayet bi hamile yaa maşallahh gözün aydın ayısıgı..Darısı başımıza ilki geldi geriside geliir..
Ay ewettt yhaa 80 sayfada anca geldi ilk guzel haberimizzz masallah artik acildi onumuz senlensin buralar gelsin sira sira bebisler

Ay ewettt yhaa 80 sayfada anca geldi ilk guzel haberimizzz masallah artik acildi onumuz senlensin buralar gelsin sira sira bebisler
valla benimde kasıklarım ağrıyo yumurtlamayı hissedermi insan acaba..Yumrutlama günüm dündü testte bugün de pozitif ama dünki gibi kıpkırmızı deil ay ne bilim dünya umut dünyası

valla benimde kasıklarım ağrıyo yumurtlamayı hissedermi insan acaba..Yumrutlama günüm dündü testte bugün de pozitif ama dünki gibi kıpkırmızı deil ay ne bilim dünya umut dünyası
Canim ben mesela catlamayi oyle yogun hissediyorum ki bu kimyasal gebelikte pazartesi ignemi vurundum sali gunu saat 4 te catladi kosa kosa ewe gittom kocami cagirdim cok komiktik bir an once bitirdik isi ve bebis geldi ama benim ihmalkarligimdan gitti progestan icmedim nasip degilmis femekki

ayışığı tebrik edeerim hamilesinnn maşallah yaaa maşallah

kızlar sattan sonra 24.günüm ve bu gün şu gıcık pembe leke geldi yine peçeteye öğlen ve şuan deli gibi gazım vaarrr geçen ayda leke oldu devamıda gelmişti zaten hemen iğneden sonra 13 36.saatten sonra 12.günüm erkenmi adet oldum yaaa yinemi turşu bu ay yaaa ben adet olursam şunu anlıycam ben 36.saatten önce çatlıyorum karnım gur gurr gur içerde neler oluyor

Aminnnn valla ne yalan diyim topimteki ilk hamile oldun cok sevindim yhaaa kendim olsam bu kadar sevinirdim yani benim ilk hamisim simdi gidip eylul annelerine katilip bizi birakma sakin tamam miiii
ben sadik biriyimdir adrenalincim burasi benim ilk goz agrim bu yolda birlikte olacagiz insallah kesinlessin sirada sizler varsiniz ben inqniyorum canim

canım nasıl yanı hamılesın ve leke mı gelıyo cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…