- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.145
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
ayyy dogrudur o dogrudur hamıle olunca hemen cıkıyo sıp dıye masallah canım ohhh yhaa soyle mutlu haberler artsın topık bebıs dolsunnnnn hayırlısyla kucagına al cnm benımmmselamlar kizlar nasilsiniz...dun yazmistim bat 1 gun gecti diye eve geldim simdi test yaptim ikinci cizgi de hemen cikti...ama test 2 liralik testlerden guvenemedim aksam esime farkli bir test aldirip deneyeyim diyorum kafam karisti yaa...insallah test dogrudur...
kuzum ya ne bileyim dun de dedim ya hic belirtim yok...aksam yatmadan farkli bir marka ile tekrar deneyecegim...insallah hepimiz aliriz kucagimiza...ayyy dogrudur o dogrudur hamıle olunca hemen cıkıyo sıp dıye masallah canım ohhh yhaa soyle mutlu haberler artsın topık bebıs dolsunnnnn hayırlısyla kucagına al cnm benımmm
merak etme cnm korkmaaa ve stres yapma bundan sonra iki canlısın :) amın cnm bana da dua et carsamba ınsallah baslıyorum tedavıye olumlu sonuc alırım ınsallahkuzum ya ne bileyim dun de dedim ya hic belirtim yok...aksam yatmadan farkli bir marka ile tekrar deneyecegim...insallah hepimiz aliriz kucagimiza...
canım başka bir test daha yaptım ve bunda da 2. çizgi çıktı...sabah kan verecegim kesinleşsin insallah...ah canım dua ederim çarşamba günü insallah tedavin iyi bir şekilde başlar ve hayırlısı ile biter kalpten duacınızım hepinizin...merak etme cnm korkmaaa ve stres yapma bundan sonra iki canlısın :) amın cnm bana da dua et carsamba ınsallah baslıyorum tedavıye olumlu sonuc alırım ınsallah
Aminnnn valla ne yalan diyim topimteki ilk hamile oldun cok sevindim yhaaa kendim olsam bu kadar sevinirdim yani benim ilk hamisim simdi gidip eylul annelerine katilip bizi birakma sakin tamam miiiicanım başka bir test daha yaptım ve bunda da 2. çizgi çıktı...sabah kan verecegim kesinleşsin insallah...ah canım dua ederim çarşamba günü insallah tedavin iyi bir şekilde başlar ve hayırlısı ile biter kalpten duacınızım hepinizin...
Kesinlikle katiliyorum tum kalbimle insniyorum buraya yaziorum gelecek oİnsallah en kisa zamanda birbirimize guzel haberler veririz.herkesin gonlune gore olsun.bu bekleyis cok zor cok yipratici.ama Alla sabredenlerle beraberdir inaniyorum bizim de yuzumuze gulecek
ayyyy nihayet bi hamile yaa maşallahh gözün aydın ayısıgı..Darısı başımıza ilki geldi geriside geliir..Ayisigi hamile cnm
Ay ewettt yhaa 80 sayfada anca geldi ilk guzel haberimizzz masallah artik acildi onumuz senlensin buralar gelsin sira sira bebislerayyyy nihayet bi hamile yaa maşallahh gözün aydın ayısıgı..Darısı başımıza ilki geldi geriside geliir..
valla benimde kasıklarım ağrıyo yumurtlamayı hissedermi insan acaba..Yumrutlama günüm dündü testte bugün de pozitif ama dünki gibi kıpkırmızı deil ay ne bilim dünya umut dünyasıAy ewettt yhaa 80 sayfada anca geldi ilk guzel haberimizzz masallah artik acildi onumuz senlensin buralar gelsin sira sira bebisler
Canim ben mesela catlamayi oyle yogun hissediyorum ki bu kimyasal gebelikte pazartesi ignemi vurundum sali gunu saat 4 te catladi kosa kosa ewe gittom kocami cagirdim cok komiktik bir an once bitirdik isi ve bebis geldi ama benim ihmalkarligimdan gitti progestan icmedim nasip degilmis femekkivalla benimde kasıklarım ağrıyo yumurtlamayı hissedermi insan acaba..Yumrutlama günüm dündü testte bugün de pozitif ama dünki gibi kıpkırmızı deil ay ne bilim dünya umut dünyası
ben sadik biriyimdir adrenalincim burasi benim ilk goz agrim bu yolda birlikte olacagiz insallah kesinlessin sirada sizler varsiniz ben inqniyorum canimAminnnn valla ne yalan diyim topimteki ilk hamile oldun cok sevindim yhaaa kendim olsam bu kadar sevinirdim yani benim ilk hamisim simdi gidip eylul annelerine katilip bizi birakma sakin tamam miiii
aynen canim ne guzel yazmissin ilk gelirse gerisi de gelir Rabbimin izniyle...hepimizin yuzu gulsun canim yaaa...ayyyy nihayet bi hamile yaa maşallahh gözün aydın ayısıgı..Darısı başımıza ilki geldi geriside geliir..
ben de oyle umuyırum cnmm ınsallah ayagını suru bız de gelıyoruz arkandanben sadik biriyimdir adrenalincim burasi benim ilk goz agrim bu yolda birlikte olacagiz insallah kesinlessin sirada sizler varsiniz ben inqniyorum canim
canım nasıl yanı hamılesın ve leke mı gelıyo cnmayışığı tebrik edeerim hamilesinnnmaşallah yaaa maşallah
kızlar sattan sonra 24.günüm ve bu gün şu gıcık pembe leke geldi yine peçeteye öğlen ve şuan deli gibi gazım vaarrr geçen ayda leke oldu devamıda gelmişti zaten hemen iğneden sonra 13 36.saatten sonra 12.günüm erkenmi adet oldum yaaayinemi turşu bu ay yaaa ben adet olursam şunu anlıycam ben 36.saatten önce çatlıyorum karnım gur gurr gur içerde neler oluyor
arastırıldı mı dusuk nedenlerı cnmalyacim tesekkur ederim canim...yarin kanda da cikar da rahatlarim...daha once 2 dusugum var sevinemiyorum inani ki kizlar zor surecler Rabbim yardimcimiz olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?