hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

Catlar herhalde 9 10 mm cok iyi diye biliyorum ama ustu olunca bilmiorum

Kimyasallar pkodan rahim ici beslenemedi bebekler tutunamadi 6 aylik ve 4 ayliklrim rahim agzi yetmezliginden

rahimağzı yetmezliği nasıl anlaşıldı?
rahim içi beslenemedi derken nasıl yani
canım benmkilerde kimyasal keseyi görmedn düştü 2side onun çözümünü bulmuşsun sanırım biri 4 diğeri 6 aylık olabildiğine göre banada yardımcı olurmusun bu konuda
allah birdaha yaşatmasın böyle acılar çok zor çok geçmişolsunnn

Yum gununden sonra progestan icmistim digerlerinde drum iyiydi hemen vermisti cok sagol cnm in donup bakiyorumda nasil dayanmisim Allah guc veriyor demekki

hayırlı olsun topiğin

hayırlı olsun topiğin inş burda hamileyim die paylaşırım

selam kızlar nasılsınız bayadır yazmaya fırsat bulamıyorum ama takıp ediyorum yazılanları...benim bat 1 gün geçti ama hiç belirtim yok...

Kizlarrrrr oleyyyy sonunda adet oluyorum sanirim pembe akintim geldi koyulasiyor insallah iyi sokulurum

Yum gununden sonra progestan icmistim digerlerinde drum iyiydi hemen vermisti cok sagol cnm in donup bakiyorumda nasil dayanmisim Allah guc veriyor demekki
allah birdaha aynı acıları yaşatmasın inşallah canım kusura bakma soru sorup duruyorum ama beni anlıyorsundur endişelerimi aynı şeyleri yaşamktan korkutuğumdan nekadar çok önlem alırsam başta okadar iyi olur benim için yani progestoron eksikliğindenmi kimyasal gebelik oluyormuş progestanla durumu çözdünüz yani doğrumu anladım
peki rahimağzı yetmezliği nasıl anlaşıldı

adrenalincim hayırlısı ümitlenmek istemiyorum daha önce de böyle gecikmişti bir kez sonuç hüsrandı...adetin insallah güzelce sökülür de çalışmalara başlarsın..

.
adrenalincim hayırlısı ümitlenmek istemiyorum daha önce de böyle gecikmişti bir kez sonuç hüsrandı...adetin insallah güzelce sökülür de çalışmalara başlarsın..
ınsallah cnm benım temennım bu yonde ınsallah sokulur yarın olur da baslarım iğnelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…