- 20 Haziran 2012
- 5.004
- 4.309
- 448
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
Ne kullanıyosun canım bugün benim doktorum da pco dan şüphelendi kistim yok tüylenmem de yok ama adet düzensiz bi de kilo aldım baya glifor başladı
İnşallah hamilesindir canım ama batma kasılma hatta bulantı bile oldu bu ay ama malesef rahim kalınlığı daha 6 mm olmuş 45 gündür adet olmadığım haldeHosbuldum
Özetliyorum: Sperm azlığı sorunu var bizde bir tüp bebek tedavisi gördüm olumsuz sonuçlanan. Aylardır takmıyorum, adetim geliyor geçiyor tin. Ama bu ay bi farklı 3 gündür sol kaşığımda batma hissediyorum umitlenmek istemiyorum 'nasılsa olmamaz' diye ..ama ne bilim işte. Rabbim büyük herseye kadir
Bat 29.12 ne dersiniz kızlar..
bende tüylenme var kilo var kist var.. glifor kullanıyorum . diane 35 kullanıyorum canım. 1 kilo vermişim. daha çok zayıflamam gerekli
Evet canım 1 sene önce denemeye başladık biz çocuk olmadı malesef ama doğurmuş kadar kilo aldımkilo vermem lazım elişi yapıyorum boş zamanlarda o çok bağlıyo koltuğa bi süre ara vericem örgüye artık
Gel buyur hosgeldin cnmbeni de alın aranıza
Tatlım öncelikle allah yardimcim olsun.maddi durum demişsin hangi şehirden yada kaç yasinda sin bilmiyorum ama bi an once zeynep Kâmil hastanesine git devlet karşılıyor çok düşük miktarlar alıyor ssk vardır senin yada eşinin allah yar ve yardımcın olsun.Bekliyorum Rabbim maddi yönden inşallah yolumuzu acarda tekrar evlatlarima yaklasirim bir adim
Gel gel bendensin sende ben daha vahim durumdagim pkom varr dusuklerim varrr var da var gel destek olalim birbirimizekızlar bende katılmak istiyorum aranıza
3 buçuk yıldır uğraşıyorum bebek için son 6 ay içinde 2 düşüğüm oldu 1 aşılama yoluyla diğeri kendiliğinden oldu biri 6 haftalık diğeri 3 haftalıktı buayın başında düşükyaptım çok canım sıkılıyor buduruma tekrarlayacak diye
zar zor hamile kalıp kolay kaybediyorumpco var bende yumurtlamam ya olmuyor yada ayda yılda biroluyor
Manisa merkzdeyim canim ne kadar ücret aliyorlar ki acaba zor durumdayim cokTatlım öncelikle allah yardimcim olsun.maddi durum demişsin hangi şehirden yada kaç yasinda sin bilmiyorum ama bi an once zeynep Kâmil hastanesine git devlet karşılıyor çok düşük miktarlar alıyor ssk vardır senin yada eşinin allah yar ve yardımcın olsun.
Amin cnm tez vakitte insallahAllahım inşallah HAYİRLİSİYLA en hayırlı zamanda bizlere de anne diyecek Miniklerimizi nasip eder inşallah en kisa zamanda aminnnnnn YA RABBIM
Sagol canim Igne vurulduktan sonra bi gerginlik ve cok hafif ağrı şişlik var ama catlamadi herhalde.Catladigi zaman kasiklarinda agri olacak ben tam o agri geldigi saatte yapiyorum dr ne zaman derse degil
Valla cnm benim bariz cok agiriyo anliyorumSagol canim Igne vurulduktan sonra bi gerginlik ve cok hafif ağrı şişlik var ama catlamadi herhalde.
Sen nasılsın canım hastalandin mi olamıyorum diyordun en sonValla cnm benim bariz cok agiriyo anliyorum
gerekiyordu hala gelmedi bekliyorum iste biran once gelsede baslasam 8 kasim son adetimSen nasılsın canım hastalandin mi olamıyorum diyordun en son
Inşallah bugün gelir de tedavine baslarsin bi an once hastalanmadikca sıkıntı da veriyordur sana. Rabbim şifa versin hepimizeBugun gelmesi
gerekiyordu hala gelmedi bekliyorum iste biran once gelsede baslasam 8 kasim son adetim
Vermezmi cnm balon oldum odemden siskinliktenInşallah bugün gelir de tedavine baslarsin bi an once hastalanmadikca sıkıntı da veriyordur sana. Rabbim şifa versin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?