- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.145
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
Canim igneyle birlikte veriyorlar klomeni ben de yan etki yapmio da bilmiom ben yine icmiyim dr ne derse ona gore hareket edeyimCANIM ARTIK KLOMEN İÇME DR SANA İGNE BASLAMIYACAKMIYDI.BENİM BİLDİGİM İGNE DAHA FAYDALI.BEN KLOMENİ SEVMEDİM.SENİ KORKUTMAK GİBİ OLMUYAYIMDA BENİM Bİ ARKADASİMİN YUMURTALIGI TERS DÖNDÜ ALDILAR.BİR ARKADASIMINDA KİST OLDU 1 HAFTA HASTANEDE YATTI.BEN BİR KERE KULLANDIM BİR DAHA KULLANMAK İSTEMİYORUM.AMA İGNEYLE ALAKALI PEK KOTU BİRSEY DUYMADIM
ben de senınle aynı seylerı yasıyorum cnm ıcın kan ağlarken guluyorsun gulmek zorundasın yoksa ınsanlar sana acımaya baslıyor ve bu canını daha cok yakıyor maalesef ağla rahatla canım ben bazen esım gıdınce aglıyorum rahatlıyırum ıcıne atma hıcbırseyı bır de soyle dusun kımseye ıyı gorunmek zorunda degılsın ben oyle yapıorum yalnız kalıyorum bazen ama kımseyı de sallamıyorum nasıl kı kımsenın sevıncı benı germıyorsa germemesı gerekıyorsa benım uzuntum de kımseyı germemelı oyle dusun cevreyı bosver kuzum nasıl rahat edıyorsan oyle davran bızden degerlı baska kımse yokşimdiden yap kuzum :) ben adet oluyom sanırım bel ağrımın şiddeti arttı geceye gelir ben şimdiden takvimimi sıfırlıyayım:) sil baştan yeni kocaman bir ay offff kine offf valla zor tutuyom kendimi ağlamıycam .öyle bir durumki kimseye belli etmemek için uğraşmak içinde fırtınalar koparken gülmek. her ay yerden yere vurulmak.o kadar ilaç iğnenin vücudunu ve duygulrını sarsmasını darmadağın etmesi.daha ne sayayım ben hangi bir duyguyu sayayım ağlamıycam dedim bunları yazarken döküldüm.
şimdiden yap kuzum :) ben adet oluyom sanırım bel ağrımın şiddeti arttı geceye gelir ben şimdiden takvimimi sıfırlıyayım:) sil baştan yeni kocaman bir ay offff kine offf valla zor tutuyom kendimi ağlamıycam .öyle bir durumki kimseye belli etmemek için uğraşmak içinde fırtınalar koparken gülmek. her ay yerden yere vurulmak.o kadar ilaç iğnenin vücudunu ve duygulrını sarsmasını darmadağın etmesi.daha ne sayayım ben hangi bir duyguyu sayayım ağlamıycam dedim bunları yazarken döküldüm.
Canim igneyle birlikte veriyorlar klomeni ben de yan etki yapmio da bilmiom ben yine icmiyim dr ne derse ona gore hareket edeyim
DR NE DERSE ONA GÖRE HAREKET ET.BEN MESALA 2.Cİ GÜNÜ İÇMEYE BASLAMISTIM.CÜNKÜ ADET ARALARIM COK KISA.SENİN ADET ARALARIN UZUN 5.Cİ GÜNÜ BASLATIR DR.SENİ MUAYANE EDECEK ONA GÖRE VERECEKCanim igneyle birlikte veriyorlar klomeni ben de yan etki yapmio da bilmiom ben yine icmiyim dr ne derse ona gore hareket edeyim
BENDE KİMSEYLE PAYLASMIYORUM EŞİM DAHİL.ONA BİLE HİSSETTİRMİYORUM.CÜNKÜ HERKESİN SÖYLEDİĞİ TEK ŞEY VAR.KAFAYA COK TAKIYORSUN.İNSANLARA ÇOK KOLAY GELİYOR SÖYLEMESİ.TMM ÇOK İSTİYORUM AMA KAFAYA TAKTIGIMI DÜŞÜNMÜYORUM.BEN RABBİMDEN İSTİYORUM.BİRDE BURDA SİZİNLE KONUSUNCA RAHATLIYORUMben de senınle aynı seylerı yasıyorum cnm ıcın kan ağlarken guluyorsun gulmek zorundasın yoksa ınsanlar sana acımaya baslıyor ve bu canını daha cok yakıyor maalesef ağla rahatla canım ben bazen esım gıdınce aglıyorum rahatlıyırum ıcıne atma hıcbırseyı bır de soyle dusun kımseye ıyı gorunmek zorunda degılsın ben oyle yapıorum yalnız kalıyorum bazen ama kımseyı de sallamıyorum nasıl kı kımsenın sevıncı benı germıyorsa germemesı gerekıyorsa benım uzuntum de kımseyı germemelı oyle dusun cevreyı bosver kuzum nasıl rahat edıyorsan oyle davran bızden degerlı baska kımse yok
Bende cnm hatta sizinle tanisali beri artik kimseye bebekten bahsetmiyorum kendi annem dahil bide bazi tipler var gelip sana soruyor napiosun cocuk dusunmuomusun niye yapmiosun sonra olur olur tasalanma bak su on tane dusurdu su 20 tane dusurdu bak simdi aslan gibi oglu var sabret diyenler var yha ben sana sikayet ettigimi hic hatirlamoyorum ne ayaksin diyesim geliyoBENDE KİMSEYLE PAYLASMIYORUM EŞİM DAHİL.ONA BİLE HİSSETTİRMİYORUM.CÜNKÜ HERKESİN SÖYLEDİĞİ TEK ŞEY VAR.KAFAYA COK TAKIYORSUN.İNSANLARA ÇOK KOLAY GELİYOR SÖYLEMESİ.TMM ÇOK İSTİYORUM AMA KAFAYA TAKTIGIMI DÜŞÜNMÜYORUM.BEN RABBİMDEN İSTİYORUM.BİRDE BURDA SİZİNLE KONUSUNCA RAHATLIYORUM
Canim sana hikayemi anlatayim 2011 temmuzda evlendik hemen cocugumuz olsun istedik hic korunmadik 6 ay denedik olmadi her ay husran yasadik sonra bi arkadasim geldi ben cok iyi bi dr taniyorum dedi gittim tedaviye basladik pko oldugumu biiyordum zaten neyse 3 ay tedavi oldu olmadi sonra rahim filmi cekelim dedi cektik o ay hamile kaldim keseyi goremeden dustu durur muyum sonraki ay tekrar hamile kaldim ogrendigim gun kipkirmizi kanamam basladi on gun surdu ama dusmedi tehlikeyi atlattik mutluyuz derken 16. Haftada birden suyum geldi apar topar hastaneye gittik dr bu bebek gitti umudunuzu kesin dedi yattik bir gece sabahina muayene oldum bebegim ölmüştü zaten ilac verdiler dogum yaptim dunyam basima yikildi gun gece agladimne kadar bedbah ve mutsuz durumdayım artık tam kırmızı kartı yedim zaten.içimde çok büyük öfke doluyor içinde bulunduğum duruma ne zamana kadar gitcek böyle , ben artık bu işin çocuktu zevkti tatlılıktı tarafını unuttum unutmak zorunda kaldım. Kızlar ağız tadıyla bir gebelik önceside yaşayamıyorum 9 ay sıkıntı hamile olana ,ama ben 15 aydır hamile gibi sıkıntıdayım ne bitiyor ne başlıyor sürekli ve doğurana kadarda sürcek böyle.gebe kalsamda bu saatten sonra zar zor elde edilmiş gebeliğin 9 ayıda ne kadar sıkıntı ve korkuyla geçecek.ama bu imtihan çok ağır geliyor bana yarabbim sen beni affet.
doracım , xperiaz ve blgsdr sağolun arkadaşlarım.bu günü atlatsam 2 güne toparlarım inşallah. önümde yine yürüyerek geçmem gereken kocaman bir dağ var ve ben o dağın haşmeti önünde yılgın yılgın bekliyorum...
Kullaniyorum cnm sen de kulaniosun di miPko için sen glifor falan kullanıyo muydun canım?
Ben tarlusalin 7. Gununde oldum cnmAllah hepimize sabır versin her adet öncesi ben de çok karamsar oluyorum bu ay 50 gün oldu adet olmayalı daha rahatım duygusal açıdan tarlusal bugün bitti inş tez zamanda adet olurum da yeni çalışmalara başlarım
canım üzülme umudunu ümidini yitirme. Allah çoook buyuk rabbım bir gün bizlerede verecek ınanıyorum buna allahım hepımıze sabır versınşimdiden yap kuzum :) ben adet oluyom sanırım bel ağrımın şiddeti arttı geceye gelir ben şimdiden takvimimi sıfırlıyayım:) sil baştan yeni kocaman bir ay offff kine offf valla zor tutuyom kendimi ağlamıycam .öyle bir durumki kimseye belli etmemek için uğraşmak içinde fırtınalar koparken gülmek. her ay yerden yere vurulmak.o kadar ilaç iğnenin vücudunu ve duygulrını sarsmasını darmadağın etmesi.daha ne sayayım ben hangi bir duyguyu sayayım ağlamıycam dedim bunları yazarken döküldüm.
Aynen canim birde beceriksiz demiyorlarmi.bebek Allah vergisi kul yapimi degil.aslinda gunaha bile giriyorlar farkinda bile degiller.Bende cnm hatta sizinle tanisali beri artik kimseye bebekten bahsetmiyorum kendi annem dahil bide bazi tipler var gelip sana soruyor napiosun cocuk dusunmuomusun niye yapmiosun sonra olur olur tasalanma bak su on tane dusurdu su 20 tane dusurdu bak simdi aslan gibi oglu var sabret diyenler var yha ben sana sikayet ettigimi hic hatirlamoyorum ne ayaksin diyesim geliyo
Aynen canim birde beceriksiz demiyorlarmi.bebek Allah vergisi kul yapimi degil.aslinda gunaha bile giriyorlar farkinda bile degiller.
Bende bugün hastaneye gittim 2 ci ve son aşılamam için bi ay ara vermem lazim mis bundan sonra ki adet imde baslicakAmin cnm benim bugun sokuldu adetim sukurler olsun cars tedaviye basliyorum
Ohh bidaki ay da senin guzel haberini alicaz insallahhBende bugün hastaneye gittim 2 ci ve son aşılamam için bi ay ara vermem lazim mis bundan sonra ki adet imde baslicak
kızlar selamlar nasılsınız..dun dedim ya pozitif çıktı diye bugün kan verdim...su anda 4.haftadayım ve değerim 3880 çıktı...ya bu değer çok yüksek değil mi...lütfen bir şeyler yazın hani mol gebelik falan gibi şeyler duyuyoruz...
canım benim sonucu şimdi aldım yarın gideceğim doktora ama ne bileyim 4. haftalarda böyle yüksek olur mu bilemedim...şimdi içim içimi yiyor....Selam canım bebegın hayırlı olsun saglıkla kucagına alırsın ıns degerler hakkında pek bılgım yok ama kotu dusunme ıcını ferah tut hersey normaldır doktora sormamıs mıydın yuksek mı dıye
canım benim sonucu şimdi aldım yarın gideceğim doktora ama ne bileyim 4. haftalarda böyle yüksek olur mu bilemedim...şimdi içim içimi yiyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?