hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

Canim igneyle birlikte veriyorlar klomeni ben de yan etki yapmio da bilmiom ben yine icmiyim dr ne derse ona gore hareket edeyim

ben de senınle aynı seylerı yasıyorum cnm ıcın kan ağlarken guluyorsun gulmek zorundasın yoksa ınsanlar sana acımaya baslıyor ve bu canını daha cok yakıyor maalesef ağla rahatla canım ben bazen esım gıdınce aglıyorum rahatlıyırum ıcıne atma hıcbırseyı bır de soyle dusun kımseye ıyı gorunmek zorunda degılsın ben oyle yapıorum yalnız kalıyorum bazen ama kımseyı de sallamıyorum nasıl kı kımsenın sevıncı benı germıyorsa germemesı gerekıyorsa benım uzuntum de kımseyı germemelı oyle dusun cevreyı bosver kuzum nasıl rahat edıyorsan oyle davran bızden degerlı baska kımse yok

Allah hepimize sabır versin her adet öncesi ben de çok karamsar oluyorum bu ay 50 gün oldu adet olmayalı daha rahatım duygusal açıdan tarlusal bugün bitti inş tez zamanda adet olurum da yeni çalışmalara başlarım

Canim igneyle birlikte veriyorlar klomeni ben de yan etki yapmio da bilmiom ben yine icmiyim dr ne derse ona gore hareket edeyim
DR NE DERSE ONA GÖRE HAREKET ET.BEN MESALA 2.Cİ GÜNÜ İÇMEYE BASLAMISTIM.CÜNKÜ ADET ARALARIM COK KISA.SENİN ADET ARALARIN UZUN 5.Cİ GÜNÜ BASLATIR DR.SENİ MUAYANE EDECEK ONA GÖRE VERECEK

BENDE KİMSEYLE PAYLASMIYORUM EŞİM DAHİL.ONA BİLE HİSSETTİRMİYORUM.CÜNKÜ HERKESİN SÖYLEDİĞİ TEK ŞEY VAR.KAFAYA COK TAKIYORSUN.İNSANLARA ÇOK KOLAY GELİYOR SÖYLEMESİ.TMM ÇOK İSTİYORUM AMA KAFAYA TAKTIGIMI DÜŞÜNMÜYORUM.BEN RABBİMDEN İSTİYORUM.BİRDE BURDA SİZİNLE KONUSUNCA RAHATLIYORUM

ne kadar bedbah ve mutsuz durumdayım artık tam kırmızı kartı yedim zaten.içimde çok büyük öfke doluyor içinde bulunduğum duruma ne zamana kadar gitcek böyle , ben artık bu işin çocuktu zevkti tatlılıktı tarafını unuttum unutmak zorunda kaldım. Kızlar ağız tadıyla bir gebelik önceside yaşayamıyorum 9 ay sıkıntı hamile olana ,ama ben 15 aydır hamile gibi sıkıntıdayım ne bitiyor ne başlıyor sürekli ve doğurana kadarda sürcek böyle.gebe kalsamda bu saatten sonra zar zor elde edilmiş gebeliğin 9 ayıda ne kadar sıkıntı ve korkuyla geçecek.ama bu imtihan çok ağır geliyor bana yarabbim sen beni affet.

doracım , xperiaz ve blgsdr sağolun arkadaşlarım.bu günü atlatsam 2 güne toparlarım inşallah. önümde yine yürüyerek geçmem gereken kocaman bir dağ var ve ben o dağın haşmeti önünde yılgın yılgın bekliyorum...

Bende cnm hatta sizinle tanisali beri artik kimseye bebekten bahsetmiyorum kendi annem dahil bide bazi tipler var gelip sana soruyor napiosun cocuk dusunmuomusun niye yapmiosun sonra olur olur tasalanma bak su on tane dusurdu su 20 tane dusurdu bak simdi aslan gibi oglu var sabret diyenler var yha ben sana sikayet ettigimi hic hatirlamoyorum ne ayaksin diyesim geliyo

Canim sana hikayemi anlatayim 2011 temmuzda evlendik hemen cocugumuz olsun istedik hic korunmadik 6 ay denedik olmadi her ay husran yasadik sonra bi arkadasim geldi ben cok iyi bi dr taniyorum dedi gittim tedaviye basladik pko oldugumu biiyordum zaten neyse 3 ay tedavi oldu olmadi sonra rahim filmi cekelim dedi cektik o ay hamile kaldim keseyi goremeden dustu durur muyum sonraki ay tekrar hamile kaldim ogrendigim gun kipkirmizi kanamam basladi on gun surdu ama dusmedi tehlikeyi atlattik mutluyuz derken 16. Haftada birden suyum geldi apar topar hastaneye gittik dr bu bebek gitti umudunuzu kesin dedi yattik bir gece sabahina muayene oldum bebegim ölmüştü zaten ilac verdiler dogum yaptim dunyam basima yikildi gun gece agladim

Ilk adetim geldi hemen druma gittim bu ay olmaz bidahaki ay gel dedi ertesi ay gittik basladik tedaviye ilk ay olmadi ikinci ay kist oldu bir ay dogum kontrol kullandim sonraki ayina yetisemedim 3. Gunu gidemedim dr bu aydan gecti dedi neyse dedik baska bi dra gittik o da ahanda dun yumurtan catlamis dedi sevincle ewe donduk o ay da maalesef olmadi sonraki ay da gittim olmaz 3 ay kendiliginden olmasini bekliycez yumurtluyosun dedi iyi dedik donduk geri 2 ay bekledim baktim olacagi yok kalktim yine gittim tamam dedi dr klomen verdi olmadi yine hic yumurta gelismedi bir ay daha deneyelim dedi ve iste guzel haber o ay hamile oldum 23 hafta surdu ve yine kaybettim gecen yil 31 ekimde

Sonra biraz ara verdim zayifladim derken 6 ay gecti ben yine dr yolunu tuttum ama yine ayni hikaye zayifla olur zayifladim 12 kilo verdim olmadi tahliller yapildi lh hormonu yuksek dedi drum once bunu dusurcez dedi iyi tamam dedim 2 ay kullandim boylece yaz da bitti ve eylul ayina geldik dr iyi dusmus dedi klomene basladik eylulde bir yumurtam gelisti ama olmadi ekim ayina geldik bu ekim iste yine bir yumurtam oldu ohh yine pozitiftim cok mutlu oldum cok sevindim 4+6oldum kamamam basladi 8 kasimda ve betam sifirlandi kimyasal gebelikmis neyse dedim bu sefer asilama yapacagiz dedim klomen kullanalim cok yumurta olmasin derken hic olmadi ve tam 55 gun sonra dun adet oldum

Iste benim hikayem cnm Allah beterinden saklsin

Ben tarlusalin 7. Gununde oldum cnm

canım üzülme umudunu ümidini yitirme. Allah çoook buyuk rabbım bir gün bizlerede verecek ınanıyorum buna allahım hepımıze sabır versın

Aynen canim birde beceriksiz demiyorlarmi.bebek Allah vergisi kul yapimi degil.aslinda gunaha bile giriyorlar farkinda bile degiller.

He yhaa bana bi arkadasim cok dusuk yapiyorum diye sen rahmini baska birininkiyle degistir dedi hahaha diye de guldu seninki ise yaramio hesabi
Aynen canim birde beceriksiz demiyorlarmi.bebek Allah vergisi kul yapimi degil.aslinda gunaha bile giriyorlar farkinda bile degiller.

kızlar selamlar nasılsınız..dun dedim ya pozitif çıktı diye bugün kan verdim...su anda 4.haftadayım ve değerim 3880 çıktı...ya bu değer çok yüksek değil mi...lütfen bir şeyler yazın hani mol gebelik falan gibi şeyler duyuyoruz...

Selam canım bebegın hayırlı olsun saglıkla kucagına alırsın ıns degerler hakkında pek bılgım yok ama kotu dusunme ıcını ferah tut hersey normaldır doktora sormamıs mıydın yuksek mı dıye

Selam canım bebegın hayırlı olsun saglıkla kucagına alırsın ıns degerler hakkında pek bılgım yok ama kotu dusunme ıcını ferah tut hersey normaldır doktora sormamıs mıydın yuksek mı dıye
canım benim sonucu şimdi aldım yarın gideceğim doktora ama ne bileyim 4. haftalarda böyle yüksek olur mu bilemedim...şimdi içim içimi yiyor....

canım benim sonucu şimdi aldım yarın gideceğim doktora ama ne bileyim 4. haftalarda böyle yüksek olur mu bilemedim...şimdi içim içimi yiyor....

ıns normaldır canım sımdıden yıpratma kendını bebegın var artık rabbım korusun yarın ıns sorup ogrenırsın ıyı dusun ıyı olsun guzel haberlerını beklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…