hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

yok canım nerden aklına getırdın mol gebelıgı belkı ıkızdır belkı erken dollenmıstır cnm deger çok da yuksek degıl

yok canım nerden aklına getırdın mol gebelıgı belkı ıkızdır belkı erken dollenmıstır cnm deger çok da yuksek degıl
ah adrenalincim öyle mi diyorsun ne bileyim ya neredeyse 4000 ve daha 4.haftadayım...belki de erken döllenmedir dediğin gibi ama işte insan korkmadan edemiyor...

ah adrenalincim öyle mi diyorsun ne bileyim ya neredeyse 4000 ve daha 4.haftadayım...belki de erken döllenmedir dediğin gibi ama işte insan korkmadan edemiyor...
mol gebelık 100 bınlerde oluyo cnm senınkı gayet normal ıkız degılse erken dollenme olmustur canım 4. hafta dıosun ultrasonda 5. hafta cıkabılır

mol gebelık 100 bınlerde oluyo cnm senınkı gayet normal ıkız degılse erken dollenme olmustur canım 4. hafta dıosun ultrasonda 5. hafta cıkabılır
ay canım ağzından bal damlıyor rahatlattınız beni Rabbim gönlünüze göre versin hepinizin...belki de erken döllenmedir ihtimal var çünkü...

ay canım ağzından bal damlıyor rahatlattınız beni Rabbim gönlünüze göre versin hepinizin...belki de erken döllenmedir ihtimal var çünkü...
baska seyler dusunme cnm sakın stres yapıp bebısımızı strese sokma sen benım ılk hamişimsin bak kızarım haaaa

ilk hamişiniz olarak sizlere dua ediyorum gece yatmadan hepinizi aklımdan geçirdim hatta yarın ki dr. randevun için bile dua ettim sana başkanım:))
o haldeeee bana çok çok edıosun :) :) :) çunku benım de yaarın adetımın 3. gunu bır sorun çıkamssa yıne tedavıye baslıycam duaların kabul olsun sorun cıkmasın ınsallahhh başkanım çok hosuma gıttı bu arada

o haldeeee bana çok çok edıosun :) :) :) çunku benım de yaarın adetımın 3. gunu bır sorun çıkamssa yıne tedavıye baslıycam sorun çıkmaması ıcın bana dua et
Hadi bakalım canım inşallah Rabbimin izniyle tedavin hayırlı başlar ve de öyle devam eder...sonra da minik bebeklerimiz gelir sırayla...bu topik hepimize uğur getirecek inşallah...hepinize ediyorum dua Rabbim kabul buyursun...

bi soru soracam aşılama ile hamıle kalanlar var mı başarı oranı kaçççç

böyle şeyler okuyunca o kadar heycanlanıyorumki.inş hamişsindir ya allahım inş

canım benim allahım inşaal bizede tattıracak o güzel duyguyu ama çok yılgın hissediyorum ben kendimi ne kadar güçsüzmüşüm ya ben

kızlar birde ben bu ay klomen e ara vermek istiyorum dr a hiç gidesim yok benim.bide vücudum dinlensin.ara versem olurmu klomen in etkisi kırılırmı ne yapmalıyım sizce 2.kullanışımdı 3.kullanımı bir ay erteliyimmi yardım istiyorum

canim kafan nasil rahat edecekse oyle yap onemli olan kafamizin rahat olmasi...klomen sende kist yapti mi canim peki

Klomenin etkisi bir ay devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…