hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

valla adrenalincim olacağa da olmayacağa da şükür demekten baska caremiz yok canım beklemekten baska carem yok..stres yapmamaya çalısıyorum...
ne stresı kızz yerınde olsam sevıncten gobek atardım gebelıgının tadını çıkar

anladım canım ben de klomen kullanmıştım önceden ben de 39 mm olmuştu kist...1 ay doğum kontrol hapı kullandım zaten geçti hemen...böyle olmasının da bir hayrı vardır elbet sonradan anlayacağız...şimdi bu kadar çekiyoruz mükafatı olacak insallah

inşallah canım ama belkı sen de farkedıyorsun uzgun degılım hırslı yada ezık degılım oysa her doktordan boyle bı haberle geldıgımde ağlamaktan perişan olıyordum ya sankı emınım bıdakı ay olacak hele bı başla olacak dıyor bana ıcımden bırsey çogu zaman da haklı cıkar

Merhaba kızlar ben bugün rahim filmi çektirdim tüylerim açık çok şükür eşimde de sorun yok bu çocuk neden grlmiyorr anlamadım

baskanım yazdıklarından ruh halini anlayabiliyorum ne güzel bak iyi şeyler hissediyorsun zaten tedavinin en önemli safhası düşüncelerimizi pozitiflestirmek değil mi...sen bunu yaptıktan sonra gerisi gelir Rabbimin izniyle...hem hislerinde de yanılmayan biriymişsin olacak ben de inanıyorum...birbirimize destek olup bu yolda herkesten güzel haberler alacağız...

canım gözün aydın ne güzel haberler bunlar...seninki de hepimizinki gibi nazlı sanırım...ağırdan alıyor:)))
Çok tşk ederim cnm evet sanırım çok nazlı olacak benimkide :))) rahim filminden kurtuldum ya büyük bir yük kalktı üstünden ama hiç forumlarda yazdığı gibi acı verici değilmiş boşuna korkmuşum :)

kesınlıkle bende saskınım bu halıme ama sankı sayılı gun cabuk gecer sa sayılı gun kaldı önceden hep belırsızdım hadı bakalım hayırlısı stresten uzak kafam rahat bır ay geçireceğim ben

ınsallah herkesten guzel haberler alırız kımsenın eeklerını boş çıkarmasın rabbim

ben de rahim filmi çekilmeden çok korkmuştum ama şükür geçti gitti...insallah bundan sonrası sizin için yeni başlangıç olur canım...

amin canım amin...

canlar yeni yılda kucaklarımız bebeklerimizle dolsun inşallah her şey güzel olsun hepimiz için.

ayışığı canım benim çok mutlu ol inşallah arkandan bizde gelelim allahın izniyle ve hayırlısıyla.bu mutluluğun tadını doyasıya çıkar yavrun yeni yılda neşesiyle geldi.

adrenalincim sen soğan kürü yaptınmı hiç .ben bu ay reset atcam sadece soğan kürü yapcam pko için iyiymiş benimde var 2.33 mm onun için hemde temizlemek için yapcam.o topiğe bi uğra benim msjlarımdan bul bulamazsan atayım.hep gebe olursam gider diye kaçtım .ama bu ay gebeliği düşünmeden yani vazgeçip onu yapcam.bir ayım feda olsun hep kaçıp diğer aylardan olmaktansa bu ay kafaya koydum.yaparken kalanlarda var gerçi bişey olmaz diyorlar ama ben en kötü ihtimal bir ay kaybederim diyorum. yapıcam bakalım kiste ne olcak:)

İNANMIYORUM YA BU İNSANLAR KAFAYI YEMİŞ

demi ya... bunu diyen insanın evladı varsa allah af etsin diyorum. anne olamaz bu insan.anne olan insan allahtan korkar.ben eğer hamile kalırsam bir gün eğer bu isteği içten içe yaşayan insanlar vardır etrafımda diye ,sevincimi buradan ve yalnızken yaşıycam.
çok dikkat edicem.ister istemez insanın yüreği için için acıyor.
ve ben geçen ay çok büyük kötülük yaptım kendime bu yüzden sabah akşam bir tane almam gereken klomeni
(iki hamile arkadaşımla yemeğe çıktık gündem gebelik tabi onlar konuştukça ben için için durumuma kendime acıdım ve ne kadar çok istediğimi biliyorlar arada benim durumda konu oluyor ,ki onlarda zamanında benim gibi çocuk hasreti çekenler) sabah akşam 3.gündü 2 tane içtim büyüsün iyice diye nasıl bir psikolojiye girdim bir düşünün.yumurtalarım 11.gündü çatladı o yüzden 24.günde adet oldum.bunu yapcak insanmıydım hayır ama o gün çok çok çaresiz hissettim kendimi ... ben o yüzden çok dikkatli olcam.

ayışığı canım benim çok mutlu ol inşallah arkandan bizde gelelim allahın izniyle ve hayırlısıyla.bu mutluluğun tadını doyasıya çıkar yavrun yeni yılda neşesiyle geldi.
alyam canim gece yatmadan hepinizi kalbimden gecirip dua ediyorum dualarimiz kabul olacak insallah...bu arada ben bu ay sogan kurunu adetten sonra 1 hafta yapip biraktim zamanim olmuyor diye...su etraftaki anlayissiz insanlara uzulmemek lazim ama olmuyor canim ya ayni durumlari hepimiz yasiyoruz...gecen okulda hamile bir arkadasimiz vardi nasil gidiyor diye sordum hemen siz dusunmuyor musunuz diye soruyor hakbuki neler yasadigimi az cok biliyorlar...iste boyle densizler cikinca insan maalesef uzulmeden edemiyor...ama bu yasadikkarimiz sinavimizin parcasi mukafati daha buyuk olacak Rabbimin izniyle....

kizlar ben bir de hamile kaldiktan sonra akil verenlere bazen cok gicik oluyorum...arkadaslarimin cogunun hamile kalirken yasadiklari sureci biliyorum bebek olmasi icin ellerinden gelen her seyi yapiyorlardi kurler dr.a gitme vb...sonra hamile kaldiklari ay vay efendim hemen bilmislik taslayip HIC DUSUNMEDIGIM AY HAMILE kaldim diyorlardi...nasil dusunmuyorlarsa anlamadim hepsi de nerdeyse adetleri gecmeden gebe olduklarini ogrenmislerdi...herkes tutturmus kafadan atmak lazim...evet psikoloji cok onemli dogru ama her seyin ustunde Rabbim ol dedikten sonra ister dusun ister dusunme uzul veya uzulme olacagina varir...bu yolda kalbimizden nasil geliyorsa oyle davranmamiz lazim...ben bir ara surekli dr.a gittim olmadi sonra dedim herkes gibi biraz oluruna birakayim stres de yapmadim...bu ay yum. takibi yaptirdim stresim de vardi ne olacak bitecek diye sukurler olsun ki sonuc gebelik....yani bu isler her birimize gore ayri isliyor biz ahkam kesmeyi seven milletiz...oyle olmasaydik hamile kalan arkadaslarimiz yanimizda bu kadar rahat konusamazdi....inanin kizlar ben burda gebe oldugumu yazarken bile kendimi pek rahat hissetmiyorum...insallah hepimizin gebelik muhabbeti yapacagimiz gunler de gelir....hepimiz icin hayirli saglikli bir yil olmasi dilegiyle...sevgiyle kalalim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…