- 7 Aralık 2014
- 1.252
- 1.353
- 158
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
valla adrenalincim olacağa da olmayacağa da şükür demekten baska caremiz yok canım beklemekten baska carem yok..stres yapmamaya çalısıyorum...erken cnm kese için 4+3 de kese gprulmez ama bebıs saglam tutunmus demekkı çok salgılıyor merak etme sıkıntı yok
ne stresı kızz yerınde olsam sevıncten gobek atardım gebelıgının tadını çıkarvalla adrenalincim olacağa da olmayacağa da şükür demekten baska caremiz yok canım beklemekten baska carem yok..stres yapmamaya çalısıyorum...
anladım canım ben de klomen kullanmıştım önceden ben de 39 mm olmuştu kist...1 ay doğum kontrol hapı kullandım zaten geçti hemen...böyle olmasının da bir hayrı vardır elbet sonradan anlayacağız...şimdi bu kadar çekiyoruz mükafatı olacak insallahşimdi şöyle ıkı ay klomen kullandım ıkıncı ayda gebelık oldu 4+6 oldum düştü 8 kasımda adet oldum muayene oldum temızlenmıssın dedı ve klomen içtim yum gelısmedı ve 55 gun ustune anca sımdı adet oldum bugun 3. gunum işte
inşallah canım ama belkı sen de farkedıyorsun uzgun degılım hırslı yada ezık degılım oysa her doktordan boyle bı haberle geldıgımde ağlamaktan perişan olıyordum ya sankı emınım bıdakı ay olacak hele bı başla olacak dıyor bana ıcımden bırsey çogu zaman da haklı cıkaranladım canım ben de klomen kullanmıştım önceden ben de 39 mm olmuştu kist...1 ay doğum kontrol hapı kullandım zaten geçti hemen...böyle olmasının da bir hayrı vardır elbet sonradan anlayacağız...şimdi bu kadar çekiyoruz mükafatı olacak insallah
baskanım yazdıklarından ruh halini anlayabiliyorum ne güzel bak iyi şeyler hissediyorsun zaten tedavinin en önemli safhası düşüncelerimizi pozitiflestirmek değil mi...sen bunu yaptıktan sonra gerisi gelir Rabbimin izniyle...hem hislerinde de yanılmayan biriymişsin olacak ben de inanıyorum...birbirimize destek olup bu yolda herkesten güzel haberler alacağız...inşallah canım ama belkı sen de farkedıyorsun uzgun degılım hırslı yada ezık degılım oysa her doktordan boyle bı haberle geldıgımde ağlamaktan perişan olıyordum ya sankı emınım bıdakı ay olacak hele bı başla olacak dıyor bana ıcımden bırsey çogu zaman da haklı cıkar
canım gözün aydın ne güzel haberler bunlar...seninki de hepimizinki gibi nazlı sanırım...ağırdan alıyor:)))Merhaba kızlar ben bugün rahim filmi çektirdim tüylerim açık çok şüküreşimde de sorun yok bu çocuk neden grlmiyorr anlamadım
Çok tşk ederim cnm evet sanırım çok nazlı olacak benimkide :))) rahim filminden kurtuldum ya büyük bir yük kalktı üstünden ama hiç forumlarda yazdığı gibi acı verici değilmiş boşuna korkmuşum :)canım gözün aydın ne güzel haberler bunlar...seninki de hepimizinki gibi nazlı sanırım...ağırdan alıyor:)))
kesınlıkle bende saskınım bu halıme ama sankı sayılı gun cabuk gecer sa sayılı gun kaldı önceden hep belırsızdım hadı bakalım hayırlısı stresten uzak kafam rahat bır ay geçireceğim benbaskanım yazdıklarından ruh halini anlayabiliyorum ne güzel bak iyi şeyler hissediyorsun zaten tedavinin en önemli safhası düşüncelerimizi pozitiflestirmek değil mi...sen bunu yaptıktan sonra gerisi gelir Rabbimin izniyle...hem hislerinde de yanılmayan biriymişsin olacak ben de inanıyorum...birbirimize destek olup bu yolda herkesten güzel haberler alacağız...
ben de rahim filmi çekilmeden çok korkmuştum ama şükür geçti gitti...insallah bundan sonrası sizin için yeni başlangıç olur canım...Çok tşk ederim cnm evet sanırım çok nazlı olacak benimkide :))) rahim filminden kurtuldum ya büyük bir yük kalktı üstünden ama hiç forumlarda yazdığı gibi acı verici değilmiş boşuna korkmuşum :)
amin canım amin...kesınlıkle bende saskınım bu halıme ama sankı sayılı gun cabuk gecer sa sayılı gun kaldı önceden hep belırsızdım hadı bakalım hayırlısı stresten uzak kafam rahat bır ay geçireceğim ben
ınsallah herkesten guzel haberler alırız kımsenın eeklerını boş çıkarmasın rabbim
ben de rahim filmi çekilmeden çok korkmuştum ama şükür geçti gitti...insallah bundan sonrası sizin için yeni başlangıç olur canım...
İNANMIYORUM YA BU İNSANLAR KAFAYI YEMİŞHe yhaa bana bi arkadasim cok dusuk yapiyorum diye sen rahmini baska birininkiyle degistir dedi hahaha diye de guldu seninki ise yaramio hesabi
İNANMIYORUM YA BU İNSANLAR KAFAYI YEMİŞ
alyam canim gece yatmadan hepinizi kalbimden gecirip dua ediyorum dualarimiz kabul olacak insallah...bu arada ben bu ay sogan kurunu adetten sonra 1 hafta yapip biraktim zamanim olmuyor diye...su etraftaki anlayissiz insanlara uzulmemek lazim ama olmuyor canim ya ayni durumlari hepimiz yasiyoruz...gecen okulda hamile bir arkadasimiz vardi nasil gidiyor diye sordum hemen siz dusunmuyor musunuz diye soruyor hakbuki neler yasadigimi az cok biliyorlar...iste boyle densizler cikinca insan maalesef uzulmeden edemiyor...ama bu yasadikkarimiz sinavimizin parcasi mukafati daha buyuk olacak Rabbimin izniyle....ayışığı canım benim çok mutlu ol inşallah arkandan bizde gelelim allahın izniyle ve hayırlısıyla.bu mutluluğun tadını doyasıya çıkar yavrun yeni yılda neşesiyle geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?