- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.145
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
Yaaa oyle naalesef ama takan kim umursamiyorum kimseyi zaten ne derlerse desinler be bliyorum cocugum olacak rahatim yani bir ay gec olmus neİNANMIYORUM YA BU İNSANLAR KAFAYI YEMİŞ
Ayyy bide onlar var simarikliktan o cnm hamileler ya birde tum dunya kendi etrafinda donsun isteyen hamileler varkizlar ben bir de hamile kaldiktan sonra akil verenlere bazen cok gicik oluyorum...arkadaslarimin cogunun hamile kalirken yasadiklari sureci biliyorum bebek olmasi icin ellerinden gelen her seyi yapiyorlardi kurler dr.a gitme vb...sonra hamile kaldiklari ay vay efendim hemen bilmislik taslayip HIC DUSUNMEDIGIM AY HAMILE kaldim diyorlardi...nasil dusunmuyorlarsa anlamadim hepsi de nerdeyse adetleri gecmeden gebe olduklarini ogrenmislerdi...herkes tutturmus kafadan atmak lazim...evet psikoloji cok onemli dogru ama her seyin ustunde Rabbim ol dedikten sonra ister dusun ister dusunme uzul veya uzulme olacagina varir...bu yolda kalbimizden nasil geliyorsa oyle davranmamiz lazim...ben bir ara surekli dr.a gittim olmadi sonra dedim herkes gibi biraz oluruna birakayim stres de yapmadim...bu ay yum. takibi yaptirdim stresim de vardi ne olacak bitecek diye sukurler olsun ki sonuc gebelik....yani bu isler her birimize gore ayri isliyor biz ahkam kesmeyi seven milletiz...oyle olmasaydik hamile kalan arkadaslarimiz yanimizda bu kadar rahat konusamazdi....inanin kizlar ben burda gebe oldugumu yazarken bile kendimi pek rahat hissetmiyorum...insallah hepimizin gebelik muhabbeti yapacagimiz gunler de gelir....hepimiz icin hayirli saglikli bir yil olmasi dilegiyle...sevgiyle kalalim....
Dr dogum kontrol hapi verdi yhaa benim pko ileri duzey oyle kurler bitkiler iyi gelmiyor bana sogan kuru yaptigim ay 6 cmlik kist oldu bende uzak duruyorum oyle deylerdenadrenalincim sen soğan kürü yaptınmı hiç .ben bu ay reset atcam sadece soğan kürü yapcam pko için iyiymiş benimde var 2.33 mm onun için hemde temizlemek için yapcam.o topiğe bi uğra benim msjlarımdan bul bulamazsan atayım.hep gebe olursam gider diye kaçtım .ama bu ay gebeliği düşünmeden yani vazgeçip onu yapcam.bir ayım feda olsun hep kaçıp diğer aylardan olmaktansa bu ay kafaya koydum.yaparken kalanlarda var gerçi bişey olmaz diyorlar ama ben en kötü ihtimal bir ay kaybederim diyorum. yapıcam bakalım kiste ne olcak:)
o haldeeee bana çok çok edıosun :) :) :) çunku benım de yaarın adetımın 3. gunu bır sorun çıkamssa yıne tedavıye baslıycam duaların kabul olsun sorun cıkmasın ınsallahhh başkanım çok hosuma gıttı bu arada
Ayyy bide onlar var simarikliktan o cnm hamileler ya birde tum dunya kendi etrafinda donsun isteyen hamileler var
canım ben bu msjı görmeden sormuşum tedavini kusura bakma bu ay oks kullanıcaksın yani peki gifor falan gibi bişey kullanıyomusun pko içinşimdi şöyle ıkı ay klomen kullandım ıkıncı ayda gebelık oldu 4+6 oldum düştü 8 kasımda adet oldum muayene oldum temızlenmıssın dedı ve klomen içtim yum gelısmedı ve 55 gun ustune anca sımdı adet oldum bugun 3. gunum işte
kizlar ben bir de hamile kaldiktan sonra akil verenlere bazen cok gicik oluyorum...arkadaslarimin cogunun hamile kalirken yasadiklari sureci biliyorum bebek olmasi icin ellerinden gelen her seyi yapiyorlardi kurler dr.a gitme vb...sonra hamile kaldiklari ay vay efendim hemen bilmislik taslayip HIC DUSUNMEDIGIM AY HAMILE kaldim diyorlardi...nasil dusunmuyorlarsa anlamadim hepsi de nerdeyse adetleri gecmeden gebe olduklarini ogrenmislerdi...herkes tutturmus kafadan atmak lazim...evet psikoloji cok onemli dogru ama her seyin ustunde Rabbim ol dedikten sonra ister dusun ister dusunme uzul veya uzulme olacagina varir...bu yolda kalbimizden nasil geliyorsa oyle davranmamiz lazim...ben bir ara surekli dr.a gittim olmadi sonra dedim herkes gibi biraz oluruna birakayim stres de yapmadim...bu ay yum. takibi yaptirdim stresim de vardi ne olacak bitecek diye sukurler olsun ki sonuc gebelik....yani bu isler her birimize gore ayri isliyor biz ahkam kesmeyi seven milletiz...oyle olmasaydik hamile kalan arkadaslarimiz yanimizda bu kadar rahat konusamazdi....inanin kizlar ben burda gebe oldugumu yazarken bile kendimi pek rahat hissetmiyorum...insallah hepimizin gebelik muhabbeti yapacagimiz gunler de gelir....hepimiz icin hayirli saglikli bir yil olmasi dilegiyle...sevgiyle kalalim....
Dr dogum kontrol hapi verdi yhaa benim pko ileri duzey oyle kurler bitkiler iyi gelmiyor bana sogan kuru yaptigim ay 6 cmlik kist oldu bende uzak duruyorum oyle deylerden
canım ben de 15 gün kadar önce karar vermiştim yapıcam diye bi 5-6 gün yaptım soğan kürünü ama sabah öğle içilecek diodu ben sabah işe gittiğim için kahvaltı bile yapmaya zaman bulamazken soğanı kaynatıp soğumasını bekleyip içemedim akşam yemeğinden önce ve yatmadan önce yaptım sonra 1 gün şehir dışına çıktık o gün hiç yapamadım bi iki gün daha devam ettim adet olmayalı da 45 gün olmuştu işte doktora gittim rahim kalınlığım 6 mm çıktıayy korktum ben şimdi yaa yapmak istiyorum ama ne yapcam şimdi.semin hangi hormonlarında sıkıntı var kuzum.benim östrojen düşük testesteron sınır yüksek dhea da sınır üstüydü 430 geçenlerde 380 miydi oda sınır yüksek yani normal değer ama sınıra dayanmıştı hatırlıyom
Endokrine gidip ogrenicem yeniden su anda sadece lh hormonu sikintida o yuksekayy korktum ben şimdi yaa yapmak istiyorum ama ne yapcam şimdi.semin hangi hormonlarında sıkıntı var kuzum.benim östrojen düşük testesteron sınır yüksek dhea da sınır üstüydü 430 geçenlerde 380 miydi oda sınır yüksek yani normal değer ama sınıra dayanmıştı hatırlıyom
Glifor kullaniyom bide folik asit kullaniyom baskada bisey kullanmiyom carsamba gunu endokrine gidecegim bakalim ordan bisey cikacak micanım ben bu msjı görmeden sormuşum tedavini kusura bakma bu ay oks kullanıcaksın yani peki gifor falan gibi bişey kullanıyomusun pko için
alyam ben son adetim bitti sogana basladim 1 hafta ictim sonra biraktim bu ay da gebelik oldu ama ben yazin da bir ay yapmistim...bu yaptiklarimiz kendimizi rahatlatmaya yariyor sebep ariyoruz iste...insallah sende ise yarar bazilarinda cok yaradigini duydum....bende yaradimi bik
kuzum ya sen bu ay güzel haberle bize umut oldun çok rahat ol bizim yanımızda burda yaşıycaz bu mutluluğu tabiki...
sen soğan kürünü bir haftamı yaptın ve o ay bu hamile kaldığın aymıydı tatlım.kistin varmıydı.
benim östrojen düşük testesteron yüksek dhea hormonumda yüksek(
evet ya dün arkadaşla konuştum ben çok takıyordum o ay bıraktım umut etmedim salladım hamile kaldım dedi onla durumumuz aynıydı.hatta hormonları benimkinden daha kötü dhea sı 700 lerde benim 380 di
canım ben de 15 gün kadar önce karar vermiştim yapıcam diye bi 5-6 gün yaptım soğan kürünü ama sabah öğle içilecek diodu ben sabah işe gittiğim için kahvaltı bile yapmaya zaman bulamazken soğanı kaynatıp soğumasını bekleyip içemedim akşam yemeğinden önce ve yatmadan önce yaptım sonra 1 gün şehir dışına çıktık o gün hiç yapamadım bi iki gün daha devam ettim adet olmayalı da 45 gün olmuştu işte doktora gittim rahim kalınlığım 6 mm çıktıben de hem saatine uymadığımdan hem aksattığımdan hem de faydasını o ana kadar görmediğimden bıraktım. deamını getiremedim. bilmiorum soğan kürü ile hamile kalanları da okudum hiç bi işe yaramadı dienleri de :S bi taraftan duyduğum herşeye rabbimin önüme çıkardığı bi sebep olabilir diye sarılıyorum bi taraftan da içten içe bi işe yaramayacağına inanıyorum.. bilmiorum her şey çok acaip geliyo artık ruh halim o kadar dengesizleşti ki bazen giriyorum foruma umutsuz olanlara kızıyorum olacak inş ama zamanı gelmedi diorum bazen de işte elimden hiçbişey gelmeyeceğini bilmek beni de umutsuzlandırıyo. evlenmeden önce 2-3 sene çocuk düşünmüyorum diodum eşimle flört dönemimiz çok kısa sürdüğü için birbirimizi anca tanırız falan diodum. 2. ayda fikrim değişti eşimi çok seviyorum çok huzurluyum neden bi bebeğimiz de olmasın ki diyerek başladık denemeye 2 düşük oldu işte.. şimdi evleneli daha 1.5 sene olmamışken bekarlık düşüncemi hatırlıyorum2-3 sene istemeyişimi ama olmayınca işte hırs mı desem ne desem bilemedim... olsun istiyorum. olmadığı için mi bu kadar istiyorum falan diye kendime soruyorum. ama hayatımda bebek yokken bile bazen kendimi çok yorgun hissediyoken bebek olduğunda herşeye nasıl yetişecem falan die düşünüyorum.şimdi olmaması belki daha hayırlı belki de ben hazır değilim diorum. öylee karmakarışığım işte... an be an duygularım düşüncelerim değişiyo
alyam ben son adetim bitti sogana basladim 1 hafta ictim sonra biraktim bu ay da gebelik oldu ama ben yazin da bir ay yapmistim...bu yaptiklarimiz kendimizi rahatlatmaya yariyor sebep ariyoruz iste...insallah sende ise yarar bazilarinda cok yaradigini duydum....bende yaradimi bi
miyorum cunku benim hep prolaktin hormonum yuksek ciliyordu bu ay ilaca basladik belki o da etkili olmustur....
canim benim kistim yoktu...aynen ya benim annem de surekli ic diyordu ayniyiz yani...kuzum benim ictigim ilac prolaktin hormonuna bagli olarak benden beyin mri istediler filmde nodul cikti onu baskilamak icin PARLODEL diye bir ilac ictim...prolaktin dussun diye...ben de daha once klomen 2 ay kullandim bende de kist yapmisti ama geciyor canim o kistler...sen bu ay dene bence sogan kurunu insallah sebebin olur canim...klomen miydi ilaç.evet kesinlikle bir umut ve kendini rahatlatma işi aslında.annem yap yap diyordu hep kaçıyordum bir deneyeyim dedim artık.kistin varmıydı benim var biraz da onun için yapıyorum .geçen gün eski ultrson kağıdını buldum klomenden 2 3 ay önceki 8 mm tek yumurtam varmış o ay demekki yavaş büyüyormuş klomenle 19 mm görmüştü.o zaman bakmamışım büyüklüğüne ve anlamıyordum görünce klomen beni iyi yönde etkiliyormuş demekki önümüzdeki ay yeniden içicem bu ay ara veriyimde
Hic bilmiyorum canim tatile gitmistir.sen ilaca basliyacaktin basladinmiloyalim nerde yhaaaaaa gelmedi kaç gündür yok
yok canım yhaa benım kistim olmus 37 mm dogum kontrol hapı kullanıyorum gecer dedı bırdaha ki ay başlıycaz iğnelere dr hem daha ıyı olur lh hormonu da baskılanır daha ıyı cevap alırız dedı bakalımHic bilmiyorum canim tatile gitmistir.sen ilaca basliyacaktin basladinmi
canım benm kayınvalidem de 6 senenin üstüne yakı ile gebe kalmış ama ona soramadım sana sorayım bari bu yakı eczanede satılan yakı mıdır bi de ne kadar kalıo nasıl yapılıo falan? bu arada maşallah sağlıkla kucağına alman dileğiyleMerhaba kızlar cok şükür 5haftalik hamileyim. Belki sizede bi umut olur burda yazan bi yöntemle hamile kaldım belime yakı yaptığım ay güzel haberi aldım inşaallah sizlerede faydası olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?