- Konu Sahibi oglak_kadini
-
Evet eczane de satılan yakı adetim bittikten 2 gün sonra belime yapistirdim 2 gün kaldı çok yakıyor ama sonuca değer 2 gün beraber olmaya çalış ve sabah banyo yap. Teşekkür ederim darısı sana olsuncanım benm kayınvalidem de 6 senenin üstüne yakı ile gebe kalmış ama ona soramadım sana sorayım bari bu yakı eczanede satılan yakı mıdır bi de ne kadar kalıo nasıl yapılıo falan? bu arada maşallah sağlıkla kucağına alman dileğiyle
amin tüm isteyenlere inşallah cnm çok saol cvp için deneyeyim bakalım bi adet olabilsemmmEvet eczane de satılan yakı adetim bittikten 2 gün sonra belime yapistirdim 2 gün kaldı çok yakıyor ama sonuca değer 2 gün beraber olmaya çalış ve sabah banyo yap. Teşekkür ederim darısı sana olsun
yakı ne canım anlatsanaMerhaba kızlar cok şükür 5haftalik hamileyim. Belki sizede bi umut olur burda yazan bi yöntemle hamile kaldım belime yakı yaptığım ay güzel haberi aldım inşaallah sizlerede faydası olur
bi de canım markası neydi kullandığının yakı da cins cins görünüyo ağrı kesici olanı varmış falan tam adını yazsan yada resmini falan koysan canımEvet eczane de satılan yakı adetim bittikten 2 gün sonra belime yapistirdim 2 gün kaldı çok yakıyor ama sonuca değer 2 gün beraber olmaya çalış ve sabah banyo yap. Teşekkür ederim darısı sana olsun
yaa peki adet bıtınce mı ılla yapıstırılacak yumurta gunune yakın olması gerekıyormu benı 19. gunde falan oluyo alakası varmı yoksa illa adet bıtınce mı koyuluyorEvet eczane de satılan yakı adetim bittikten 2 gün sonra belime yapistirdim 2 gün kaldı çok yakıyor ama sonuca değer 2 gün beraber olmaya çalış ve sabah banyo yap. Teşekkür ederim darısı sana olsun
amin canım inşallah öpüyorumcanim benim kistim yoktu...aynen ya benim annem de surekli ic diyordu ayniyiz yani...kuzum benim ictigim ilac prolaktin hormonuna bagli olarak benden beyin mri istediler filmde nodul cikti onu baskilamak icin PARLODEL diye bir ilac ictim...prolaktin dussun diye...ben de daha once klomen 2 ay kullandim bende de kist yapmisti ama geciyor canim o kistler...sen bu ay dene bence sogan kurunu insallah sebebin olur canim...
Aslında yumurtlama ya yakın ama ben erken yapistirdim sabredemedimyaa peki adet bıtınce mı ılla yapıstırılacak yumurta gunune yakın olması gerekıyormu benı 19. gunde falan oluyo alakası varmı yoksa illa adet bıtınce mı koyuluyor
hımmm ıkı gun mu takılıyor mesela ben bu ay alsam taksam bıdakı ay da yum gununden once taksam etkili olur mu acabaAslında yumurtlama ya yakın ama ben erken yapistirdim sabredemedim
Aaaaamiiiiiinamiiinnn canım inşallah uğur getırsın dıye actıımmm hepimiz burdan hamıle olalım çıkalım ınsallahh :)
hoşgeldıııınnn inşallah tez zamanda alıcaz guzel haberlerıAaaaamiiiiiin
teşekkür ederim rabbim isteyip dileyen herkese hayırlısı ile nasip etsinhoşgeldıııınnn inşallah tez zamanda alıcaz guzel haberlerı
AMİN MUBAREK GÜZEL GÜNÜN VESİLESİYLE KABUL OLSUN DUALARIMIZteşekkür ederim rabbim isteyip dileyen herkese hayırlısı ile nasip etsin
Inşallah canimOhh bidaki ay da senin guzel haberini alicaz insallahh
Bende yeni katildim araniza. 3 yıldır bebek istiyoruzInsallahhhh canim hosgeldin aramiza
Ikimiz de yeniyiz hoşgeldik heraldemerhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorumben de ilk defa tedaviye başladım sizden de destek bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?