hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

Evet eczane de satılan yakı adetim bittikten 2 gün sonra belime yapistirdim 2 gün kaldı çok yakıyor ama sonuca değer 2 gün beraber olmaya çalış ve sabah banyo yap. Teşekkür ederim darısı sana olsun

Evet eczane de satılan yakı adetim bittikten 2 gün sonra belime yapistirdim 2 gün kaldı çok yakıyor ama sonuca değer 2 gün beraber olmaya çalış ve sabah banyo yap. Teşekkür ederim darısı sana olsun
amin tüm isteyenlere inşallah cnm çok saol cvp için deneyeyim bakalım bi adet olabilsemmm

Merhaba kızlar cok şükür 5haftalik hamileyim. Belki sizede bi umut olur burda yazan bi yöntemle hamile kaldım belime yakı yaptığım ay güzel haberi aldım inşaallah sizlerede faydası olur
yakı ne canım anlatsana

bi de canım markası neydi kullandığının yakı da cins cins görünüyo ağrı kesici olanı varmış falan tam adını yazsan yada resmini falan koysan canım

yaa peki adet bıtınce mı ılla yapıstırılacak yumurta gunune yakın olması gerekıyormu benı 19. gunde falan oluyo alakası varmı yoksa illa adet bıtınce mı koyuluyor

amin canım inşallah öpüyorum

Ikiniz de hosgeldiniz buyrun kizlar beraber bekleyelim insallah desteklerimizle guzel haberler verecegiz birbirimize

Merhaba arkadaslar ben de yeni katiliyorum araniza.. 8 ay once 3 aylik dusuk yaptim o zamandan beri olmuyor bir turlu.. Bu ay da serophene ve catlatma ignesi oldum ama tutmadi sanirim Denemeye devam edicez bakalim ama cok yoruyor insani iste psikolojik olarak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…