hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

Kist nerden cikti simdi yumurtan yoktuki kistin olsun o kadar dr gittin geldin kist demediler hic.şok oldum simdi hemde 37mm.

Kist nerden cikti simdi yumurtan yoktuki kistin olsun o kadar dr gittin geldin kist demediler hic.şok oldum simdi hemde 37mm.
Cnm folikul kisti degil zaten anekojen kist cikmis sag overde gecer dedi dr bakalim insallah gecer gecmesse sikinti cunku e2 167 cikti gebelige engel yani dk hapi verdi bakalim daha buyukleri erimis bir ayda bu da erir heralde

Cnm folikul kisti degil zaten anekojen kist cikmis sag overde gecer dedi dr bakalim insallah gecer gecmesse sikinti cunku e2 167 cikti gebelige engel yani dk hapi verdi bakalim daha buyukleri erimis bir ayda bu da erir heralde
Ah canim nerden cikti bu kist ya bu ay tedaviye baslayacaktin.off ya moralim bozuldu simdi

Ah canim nerden cikti bu kist ya bu ay tedaviye baslayacaktin.off ya moralim bozuldu simdi
Olsun cnm hayirlisi boyleymis ne yapalim su kimyasal gebelik benim duzenimi bozdu ben 2 ay adet olmadigim cok nadir olmustur 30 35 gunde olurdum yani neyse vardir bir hayir birdahaki ay belki mutlu haberi aliriz su yasin listesi bi bitsin bi sure girmiycm buraya da biraz uzak durayim vakit dha hizli gecer

Merhaba kızlar ben çarşamba günü rahim filmi çektirdim ara ara lekelenmelerim oluyor. rahim filmi çektiren arkadaşlarım sizde kanama oldu mu acaba kaç gün sürdü bilgi verebilirmisiniz Lütfen?

Merhaba kızlar ben çarşamba günü rahim filmi çektirdim ara ara lekelenmelerim oluyor. rahim filmi çektiren arkadaşlarım sizde kanama oldu mu acaba kaç gün sürdü bilgi verebilirmisiniz Lütfen?
Ben cektirdim ama kanama olmadi hic ama olmasi da dogaldir heralde fazla surmez bence

Bende katliym kizlar araniza polikistik over cikti bende doktor cok onemsiz bisey gdbi anlatti ama formdan okuduklarmdan korktm dogrusu 7 aydr olmuyo benimde bebisim

Bende katliym kizlar araniza polikistik over cikti bende doktor cok onemsiz bisey gdbi anlatti ama formdan okuduklarmdan korktm dogrusu 7 aydr olmuyo benimde bebisim
hoşgeldin cnm benm de polikistik over olduğu kesin değil ama şeker ilacı verdi doktor. glifor diye bi hafta falan oluyo kullanmaya başlayalı.özel kliniğe gidiyorum tahlil bakamıyo doktor ama adet düzensizliği başladı kürtajdan sonra yani 8 aydır. kilo da var. 7 aydır benm de gebelik olmuyo işte. senn varmı düşük kürtaj kimyasal boş gebelik vs..

Bende pkoyum 4 defa hamilelik yasadim uzulme hamile kalamam diye sakin pko bebege engel degil

Canım ben de aynı senin gibiydim doktor beni de gönderdi 6 ay dene olmazsa gelirsin dedi benim de 7 ay boyunca kendiliğinden olmadı şimdi tedaviye başladım önemsiz bişey değilmiş ya araştırdıkça anladım ben de resmen kısırlık işte ilaçsız tedavisiz hamile kalabilen nerdeyse yok dua edelim de ilaçla olsun tüp bebeğe falan uzamasın

tüp bebekle olanda varmış kendiliğinden olanda ne diyim artık Allah kötü şeyler yasamaktan korusun

Sağol cnm cvp için genelde kanama olmamış çektirecen arkadaşlarda benim hala devam ediyor o yüzden sordum. Bu ay yumoşu kaçıracağız herhalde kanama devam ederse.
Olsun endiselenme gec olsun temiz olsun

Canım sen klomenle mi hamile kaldın bi de kaçıncı seferde oldu
Ewet hep klomenle kaldim ikisi 6 haftalik dustu buyuklerim var onlarin dusme nedeni baska ama eger pko varsa yum gununden sonra mutlaka progestan icmelisin ben icmedigim icin iki ay once dustu simdi 13 hftalik olacaktim

Pko kisirlikta en iyi grup ama bizde cok yumurta gelistihi icin en iyi pkolar cevap veriyo tedaviye tupe gerek kalmio cnm bence klomen catlatma ignesiyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…