hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

Allah tamamına erdırsın canım hıc bır sorun yasamadan vaktınde kucagına alırsın ınsallah keseyi gördunuz artık ıcın rahat olsun

Aynen canim :) benim 11 ay olacak bu ay sonu. Dkh hi biraktim ben kanamam oldu 2 hafta once zaten sende demistin ha kanaman olur die devam edemedim hic istemedim bapim. Bu ay dan bende umutsuzum
Artik bide adetimde gec olacak o kanamamyuzunden

Aynen canim :) benim 11 ay olacak bu ay sonu. Dkh hi biraktim ben kanamam oldu 2 hafta once zaten sende demistin ha kanaman olur die devam edemedim hic istemedim bapim. Bu ay dan bende umutsuzum
Artik bide adetimde gec olacak o kanamamyuzunden
Senin rahim filmi çekilmişmiydi cnm?hayırlısı olsun cnm napalım geç olsun güç olmasın. Bir iki aya kendine gelir Cnm kistim gitti mi ?

Sagimda klomemden dolayi olusan gitti. Ama
Solumda 2,5 cmlik var bi kist. Rahim filmi cekilmedi daha canim.
Bazı Kistler kendiliğinden gidiyo cnm benim çikolata kistim vardı normalde erimez derler kaç yıl durdu öyle iki Cm bu yıl kayboldu kendiliğinden doktor da şaşırdı adetle gider belki seninki de. Onu da ister yakında dr gebelik oluşmazsa inş gerek kalmaz.

valla mı benım klomenden olusan bır kıstım vardı adetın 3. gunu dk hapı verdı acaba gıtmısmıdır ya da bu ay erır mı 37mm ıdı

valla mı benım klomenden olusan bır kıstım vardı adetın 3. gunu dk hapı verdı acaba gıtmısmıdır ya da bu ay erır mı 37mm ıdı
Evet cnm su kistiyse adetle birlikte gidiyormuş progestron hormonu düşüyor ya adete yakın oda eriyormuş benim iki tane su kistim vardı onlar için ilaç içmemiştim doktor zararsız kendiliğinden trmizlenir demişti 4 Cm di biri ilk adette iki Cm küçülmüştü sonrakinde yoktu artık. seninki de öyle olur büyük ihtimal cnm

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindim adına bize de çok dua et

gelişme olmaz mı cnm dk hapı kullanıoyorum kıstım cıktı gecen muayenede öğrendım :) gelişme bu bendeki
insallah onumuzdekı ay bır puruz cıkmassa tedavıye baslıycam
Canım ya ben hala adet olmadim tarlusal biteli yarın 7. Gün olucak sen bittikten kaç gün sonra oldun 10 güne kadar normal diyolar ama

Canım sen mi kullandın eşin mi vitaminleri

Canım ya ben hala adet olmadim tarlusal biteli yarın 7. Gün olucak sen bittikten kaç gün sonra oldun 10 güne kadar normal diyolar ama
ewet cnm ben 7. gun oldum 10 gune kadar normal rahım duvarı yeterıonce kalınlasınca adet oluyosun bu ara olursun cnm

inşallahhhhh gitsin de bebiş gelsin

Hayirli olsun canim kotu seylerle doldurma kafani hamilelgn tadini cikart

eşime iki kez test yaptırdık birşey çıkmadı o yüzden ben kullandım sadece..
sağol canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. ben de şu proxed plusı duymuştum vitamin ama erkek kullanıyomuş onu sanırım. senin söylediğini yeni duydum benm eşimin de sperm değerleri normal çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…