- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #1.141
pko lu olduğum için adetlerim düzensiz ama 28. günüm dün doldu ovulasyona göre pazar günü bekliyordum adeti ama dün sabahtan beri aşırı derece bulantım vardı tabiiki gebeliğe yormak istemedim nasılsa yoktur olsa da bulantılar bu kadar erken başlamaz diye ama sabah dayanamadım ve test yaptım ama inanamıyorum bir türlü yanlıştır diye düşünüyorum korkuyorum ümitlenmeye uzun zamandır bekleyince ve sağlık problemleri de olunca hayal gibiydi anne olmak benim için
Gel buyur hosgeldin cnm tanisalimMerhaba kızlar.konu dikkatimi çekti bendede aynı sıkıntı olduğu için.aranıza katılmak istedim.
ben 7 aylık evliyim benim eşim tedaviyi hemen kabul etti bende şu anda bisorun yok ama yaş 39Hoş bulduk canım.teşekkür ederim.ben 2 yıllık evliyim ama 1 yıldır çocuk istiyoruz bende pko var eşim 1 yılımız tam dolmadığı için muayene olmadı henüz.burdaki bilgiler hoşuma gitti yararlı buldum
Ben 24 yaşındayım.eşimde kabul ediyor ama 1 yılımız tam dolmadığı için kaç tane doktora gittiysek tam dolsun öyle gelin diyor.ya kardeşim ben istiyorum işte ne oyalıyosunuz işte.benim annem küçük kardeşimi 42 de doğurduben
ben 7 aylık evliyim benim eşim tedaviyi hemen kabul etti bende şu anda bisorun yok ama yaş 39
ben özel hastaneye gittim iyi bir doktor çokda nazik yani evliliğimin 3 ayında gittim malum yaş belli iyi güzel dedi bekle 6 ay dedi 6 ay dolar dolmaz doktor demeden bezmialemde amh fsh falan yaptırdım gittim doktora dedimki 6 ay zor bekledim güldü baktı eşimi istediBen 24 yaşındayım.eşimde kabul ediyor ama 1 yılımız tam dolmadığı için kaç tane doktora gittiysek tam dolsun öyle gelin diyor.ya kardeşim ben istiyorum işte ne oyalıyosunuz işte.benim annem küçük kardeşimi 42 de doğurduYaş etkiliyo tabi ama sadece yaş önemli olmuyo bence ben 24 ümde ne oluuyo sanki
Abla desem ayıp olmaz demi saygısızlık yapmak istememde.eşinin ne sorunu var[/QUOTE][QUOTE="esmasultan34, post: 38767465, member: istememde
ben 7 aylık evliyim benim eşim tedaviyi hemen kabul etti bende şu anda bisorun yok ama yaş 39
allah iyiliğini versin tabiki abla diyceksin teyze diyenler bile varAbla desem ayıp olmaz demi saygısızlık yapmak istememde.eşinin ne sorunu var
Bizde hem özele hem devlete gittik ama erken diye ciddiye almadılar pek.sorunumu söylüyolar pko var diyolar ama bi ilaç vs.bişey vermiyolar bekle diyolarben özel hasta gittim iyi bir doktor çokda nazik yani evliliğimin 3 ayında gittim malum yaş belli iyi güzel dedi bekle 6 ay dedi 6 ay dolar dolmaz doktor demeden bezmialemde amh fsh falan yaptırdım gittim doktora dedimki 6 ay zor bekledim güldü baktı eşimi istedi
hayırlısı canım ya bekle biraz yaşın daha küçük stres yapma bence biraz zaman bırak ha bana dersen ben yaşımdan dolayı acele ettim yoksa en az 1 yıl beklerdim rabbim kısmet etcekse en güzel zamanı ondan başka kimse bilemezBizde hem özele hem devlete gittik ama erken diye ciddiye almadılar pek.sorunumu söylüyolar pko var diyolar ama bi ilaç vs.bişey vermiyolar bekle diyolar
valla eşiminde sorun varmı yokmu bilmiyoz doktor hani onada bakalım dedi[/QUOTE]allah iyiliğini versin tabiki abla diyceksin teyze diyenler bile varseviyon onlarıda
Öyle tabi rabbimin verdiğine itiraz edemeyiz ama işte insan sabırsız oluyor biran önce yanında bi yoldaş istiyor.benim eşim görevi sebebiyle dış görevlere gider geceleri geç gelir o yüzden ben kendimi bazen çok yalnız hissediyorum o yüzden biraz sabırsızlanıyorum galibahayırlısı canım ya bekle biraz yaşın daha küçük bence biraz zaman bırak ha bana dersen ben yaşımdan dolayı acele ettim yoksa en az 1 yıl beklerdim rabbim kısmet etcekse en güzel zamanı ondan başka kimse bilemez
Ne biliyim benim annem falan kendine abla teyze diyenlere kızıyoda ondan şeyittimvalla eşiminde sorun varmı yokmu bilmiyoz doktor hani onada bakalım dedi
öyle deme herşey kısmet bak benim yengem 7 sene çocuğu olmadı sonra 1 oğlu oldu 7 sene yine olmadı sonra 1 kızı oldu olmaycak sandılar ama kurban olduğum rabbim kızdan sonra 1yıl arayla 2 kız daha verdi 41 yaşında 4 hamile 3 ay sonra doğacak[/QUOTE]Ne biliyim benim annem falan kendine abla teyze diyenlere kızıyoda ondan şeyittimBazı insanlar istemiyo ya.anladım hayırlısı abla yaa ama ben hep dua ediyorum Allah ım benim ilerdede çocuğum olmazsa sıkıntı eşimde olsun bana bişey demesin aileside.hep sorun olcaksa ilerde eşimde çıksın inşallah diyorum
inş. canım yaa hatırlıyor musun bilmiyorum yaklaşık 1 ay önce yazmıştım topikte doktor lh ım 8 olduğu için doğum kontrol hapı verdi hiç istemiyorum kullanmak diye sen de bana kullanma hayıt al demiştin bana cesaret vermiştin bende kulllanmadım ve hayıt içtim inş. doğrudur canımOhhh masallah canim aksam baska bu topikten arkadasim silik cizgi gordu yoktur falan diye dusunurken betasi 239 cikti masallah sana canim hayirlisiyla kucagina al insallah var var bebis yanlis cikmasi cok dusuk bi ihtimal pozitif cikinca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?