- 24 Şubat 2014
- 12.534
- 23.228
- 348
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #1.201
Canım bu msjı yeni gördüm darısı başıma inş. Pazartesi doktorla görüşüp yeniden haber edicemcanım maalesef prolaktın yüksek cıkmıs...benim en son 59 çıkmıstı o da gecen aydı ılac kullandım bilmiyorun belki etkili olmuştur hamile kaldım...bazı doktorlar gerek yok kullanma dediler bazıları ise gebe kalana kadar kullanman gerek dediler...ben 1 yıldır doğru duzgun kullanmadım bu ay kullandım diyorum ya belkş ilaç etkili oldu...su da bır gercek ki prolaktın önemli bir hormon cünki yumurtlamayı etkılıyor...sağlıklı yumurtaların gelişmesi beyinden hipofiz bezinin salgısıyla oluyor..ıhmal etme derim ben keske daha önce kullansaymısım...hem ben ilk ölçtürdüğümde 30 larda cıkmıstı ve dr.ilac kullanmalısın demişti...seni endokrinolojiye yönlendirirler muhtemelen cunku bu dahaçok onların alanına gırıyormus canım...merak etme ilaçla düşer insallah....
benım bıldıgım dostınex den sonra 1 ay korunmak gerekıyormus cok da engel degıl yanıCanım senin prl kaçtı ne zamandır ilaç kullanıyosun kaç oldu dostinex i bende okudum sanırım daha hızlı düşürüyormuş ama gebelikte sıkıntı oluyormuş düşük gibi
Peki canım prl neden yüksek oluyo sadece hipofiz bezinden mi kaynaklanıyo yoksa ben de dermoid kist (teratom) çıktı ya malum onla alakali olabilir mibenım bıldıgım dostınex den sonra 1 ay korunmak gerekıyormus cok da engel degıl yanı
bısey dceeem ltfen cvpPeki canım prl neden yüksek oluyo sadece hipofiz bezinden mi kaynaklanıyo yoksa ben de dermoid kist (teratom) çıktı ya malum onla alakali olabilir mi
Söyle canımbısey dceeem ltfen cvp
bu hormon degerlerınden anlamıom fsh lhd falan elımde test sonuclarım varSöyle canım
Canım ben de anlamıyodum ama arkadaşlar yardım etti sen bi yaz bakalımbu hormon degerlerınden anlamıom fsh lhd falan elımde test sonuclarım var
fsh 1.44 dheas372bu hormon degerlerınden anlamıom fsh lhd falan elımde test sonuclarım var
prolaktın 8.32 normalmıfsh 1.44 dheas372
Prl normal heralde canım fsh benim 6.45 seninki daha düşük geldi ama dediğim gibi çok fazla bilmiyorum yaş kaç canımprolaktın 8.32 normalmı
29Prl normal heralde canım fsh benim 6.45 seninki daha düşük geldi ama dediğim gibi çok fazla bilmiyorum yaş kaç canım
buara bır kac rahatsızlıgım nedenıyle asırı ılac kullandım
LH kaç pekibuara bır kac rahatsızlıgım nedenıyle asırı ılac kullandım
Benim 10.59 ama senin değerin de normal sınır aralığında görünüyo yani senin galiba bi fsh düşük dheas hiç bilmiyorum benim bakılmadı
bılmıom kıBenim 10.59 ama senin değerin de normal sınır aralığında görünüyo yani senin galiba bi fsh düşük dheas hiç bilmiyorum benim bakılmadı
prolaktın 8.32 normalmı
ama yınede bebegım olmuoProlaktin çok normal cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?