hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

Amin Canım Allah sabır versin hepimize yavrularımıza kavuştuğumuz gün bütün güçlükleri unutucaz. Canım pazartesi doktorla görüşüp prl yüksekliği için tedavi olucam Allah sizden razı olsun kimse bana hormon bakalım demedi 8. Aya girdim olmayalı eğer sıkıntı bundan kaynaklanıyosa Rabbim sizi sebep etmiş olur yavruma kavuşmaya bana çok destek oldunuz En kısa zamanda hayırlı sağlıklı gebelikler nasip etsin Allahım

Kizlar testi yaptim tek cizgı bile belli belirsiz cikti test bozukmu acaba
Allah allah bilemedim canım hiç öyle bişey yaşamadım ben ama bozuk olabilir tek çizginin belirgin çıkması lazım bu ay ilaç kullanmış mıydın canım

Canım burda düzenleme yapacak mısın benim sat 10.01.2015 bat 10.02.2015 deneme 8

Amin cnm benim hepimize tez zamanda insallah

aslında benm sıkıntım dk hapını uzun sure kullanmak ıstememem. bıraz sabırszım galıba

aslında benm sıkıntım dk hapını uzun sure kullanmak ıstememem. bıraz sabırszım galıba
DEDIM YA CANIM BIR IKI AYDAN BIRSEY OLMAZ BIR IKI AY IYI BILE GELIR SIMDI BEN DE KULLANIYORUM BU AY MESELA HEM DIGER KUCUK KISTLERIMI BASTIRACAK HEM DE LH HORMONUMU DUSURECEK

DEDIM YA CANIM BIR IKI AYDAN BIRSEY OLMAZ BIR IKI AY IYI BILE GELIR SIMDI BEN DE KULLANIYORUM BU AY MESELA HEM DIGER KUCUK KISTLERIMI BASTIRACAK HEM DE LH HORMONUMU DUSURECEK

aslında bnm merak ettıgım kıstı olanlara ogum kontrol hapı dıısnda farklı bı ılacla hem bebek ıcın hem kıst ıcın tedavı uygulanıyormu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…