- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #1.221
fsh 1.44 dheas372
evet dusuk galıba o zaman napmlıyım bılmıomkıDheas böbrek üstü bezinden salgılanıyor cnm normal değerler 880-3300 arasıdır 372 biraz düşük gibi ama belki farklı bir laboratuvar kriteri ile bakılmııştır.
ama yınede bebegım olmuo
benım esımınde herseı normal oooooooof cıldrcamAh cnm benim bende tüm testler normal çıktı d vitamini bile eşimde de aynı şekilde rahim filmi de tertemiz ama 14 aydır bebek yok bizede nasip deyip dua etmekten başka bir yolu kalmadı.
evet dusuk galıba o zaman napmlıyım bılmıomkı
benım esımınde herseı normal oooooooof cıldrcam
onu bılmıorum cnm da hıpofız salgılatıyor prlyi hıpofız de bas hormon bezı canım hepsının patronu yanıPeki canım prl neden yüksek oluyo sadece hipofiz bezinden mi kaynaklanıyo yoksa ben de dermoid kist (teratom) çıktı ya malum onla alakali olabilir mi
dheas düşük sanırım fsh da 3 ıdeal en guzel dger 6 nın yukarısında cıkınca zorluyor gebelıgı on ustru cıkarsa yumurtalık rezervı azalmış demekkı senın fsh ıyı cnm olmamasının tek sebebı yumurtlama olmuyor canım rahım ıcı kalınlıgı beslenmesı de cok onemlıfsh 1.44 dheas372
olur mu ıllakı herseyde bır hayır vardır sen de en kısa zamanda alıcaksın guzel haberı merak etme tedavı oldun mu hçbenım patronumda kafasına gore takııo heralde aglancak halıme guluom
yumurtlamamdheas düşük sanırım fsh da 3 ıdeal en guzel dger 6 nın yukarısında cıkınca zorluyor gebelıgı on ustru cıkarsa yumurtalık rezervı azalmış demekkı senın fsh ıyı cnm olmamasının tek sebebı yumurtlama olmuyor canım rahım ıcı kalınlıgı beslenmesı de cok onemlı
2 defa klomen ve catlatma ıgnesı kullandım olmadıolur mu ıllakı herseyde bır hayır vardır sen de en kısa zamanda alıcaksın guzel haberı merak etme tedavı oldun mu hç
yumurta mı olmadı yoksa hamılelık mı olmadıyumurtlamam
2 defa klomen ve catlatma ıgnesı kullandım olmadı
Canim senin icin ve kendim icin ve bizim gibi olan herkes icin Rabbim den sabir diliyorum.herseyin gececegine ve birbirimize iyi haberler verecegimize inaniyorum.Ben de hamile kalsam bile diyorum ya birsey olursa diye surekli tedirgin surekli korku icinde gecirecegim diyorum.ama sonra da diyorum ki bana bunu nasip edecek olan Allah hersekilde eder.Allahin korudugunu ne koruyabilir ki?Allahim yardimcin olsun.ben bir suredir uzak kaldim aranizdan.isyerinde yil sonu yogunlugu vardi yorgunluktan gunlerdir ayaklarim agriyor.neyse dualarim senin ve bizim gibilerle.Allaha emanet ol.Rabbim bizi isyan ettirme Rabbim.ne kadar bedbah ve mutsuz durumdayım artık tam kırmızı kartı yedim zaten.içimde çok büyük öfke doluyor içinde bulunduğum duruma ne zamana kadar gitcek böyle , ben artık bu işin çocuktu zevkti tatlılıktı tarafını unuttum unutmak zorunda kaldım. Kızlar ağız tadıyla bir gebelik önceside yaşayamıyorum 9 ay sıkıntı hamile olana ,ama ben 15 aydır hamile gibi sıkıntıdayım ne bitiyor ne başlıyor sürekli ve doğurana kadarda sürcek böyle.gebe kalsamda bu saatten sonra zar zor elde edilmiş gebeliğin 9 ayıda ne kadar sıkıntı ve korkuyla geçecek.ama bu imtihan çok ağır geliyor bana yarabbim sen beni affet.
doracım , xperiaz ve blgsdr sağolun arkadaşlarım.bu günü atlatsam 2 güne toparlarım inşallah. önümde yine yürüyerek geçmem gereken kocaman bir dağ var ve ben o dağın haşmeti önünde yılgın yılgın bekliyorum...
Canim kist olunca dk hapi icmek istemiosan kendi kendine erimesini bekleyeceksin benimde vardi 37mm kistim dk hapina basladim adetimin 3.. Gunu gecen gun patladi onunla bebek tedavisi olmaz zatenarkdaslar bn 2 yıldır vajınusmustum 3 ay once yendım ve dleı gıbı bebk. ıstıyorum.2,5 ve 3,5 cm olmak uzere 2 tane kıstım var bnm. kndılıgınden gecmıo d.kontrol hapı kullanmak ıstemıyorum doktorum cok rahat dvranıo . ne yapcam blmıorum pko lu olup kıstlerın erımesını beklemeden tedavı olamk mumkun degıl mıı
Teşekkür ederim canım. tT3 3.29 T4 1.46 TSH 2.69 FSH 7.36 LH 7.38 prolaktin 24.11[/QUOTE][QUOTE="yasell 87309, member: 590441 Yaz cnm ben bildiğim kadarıyla yardımcı olurum
Teşekkür ederim canım. tT3 3.29 T4 1.46 TSH 2.69 FSH 7.36 LH 7.38 prolaktin 24.11[/QUOTE][QUOTE="yasell 87309, member: 590441 Yaz cnm ben bildiğim kadarıyla yardımcı olurum
Allah tez zamanda guzel haberi verdirsin cnmSevindim yaa ağzına sağlık diyimben 6 gün sonra adet günüm gene adet olursam 1vsene oluyo tam doktora gitcem artık oyalanmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?