hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

Peki canım prl neden yüksek oluyo sadece hipofiz bezinden mi kaynaklanıyo yoksa ben de dermoid kist (teratom) çıktı ya malum onla alakali olabilir mi
onu bılmıorum cnm da hıpofız salgılatıyor prlyi hıpofız de bas hormon bezı canım hepsının patronu yanı

fsh 1.44 dheas372
dheas düşük sanırım fsh da 3 ıdeal en guzel dger 6 nın yukarısında cıkınca zorluyor gebelıgı on ustru cıkarsa yumurtalık rezervı azalmış demekkı senın fsh ıyı cnm olmamasının tek sebebı yumurtlama olmuyor canım rahım ıcı kalınlıgı beslenmesı de cok onemlı

yumurtlamam
olur mu ıllakı herseyde bır hayır vardır sen de en kısa zamanda alıcaksın guzel haberı merak etme tedavı oldun mu hç
2 defa klomen ve catlatma ıgnesı kullandım olmadı

arkdaslar bn 2 yıldır vajınusmustum 3 ay once yendım ve dleı gıbı bebk. ıstıyorum.2,5 ve 3,5 cm olmak uzere 2 tane kıstım var bnm. kndılıgınden gecmıo d.kontrol hapı kullanmak ıstemıyorum doktorum cok rahat dvranıo . ne yapcam blmıorum pko lu olup kıstlerın erımesını beklemeden tedavı olamk mumkun degıl mıı

[QUOTE="yasell 87309, member: 590441 Yaz cnm ben bildiğim kadarıyla yardımcı olurum [/QUOTE]
Teşekkür ederim canım. tT3 3.29 T4 1.46 TSH 2.69 FSH 7.36 LH 7.38 prolaktin 24.11

Canim senin icin ve kendim icin ve bizim gibi olan herkes icin Rabbim den sabir diliyorum.herseyin gececegine ve birbirimize iyi haberler verecegimize inaniyorum.Ben de hamile kalsam bile diyorum ya birsey olursa diye surekli tedirgin surekli korku icinde gecirecegim diyorum.ama sonra da diyorum ki bana bunu nasip edecek olan Allah hersekilde eder.Allahin korudugunu ne koruyabilir ki?Allahim yardimcin olsun.ben bir suredir uzak kaldim aranizdan.isyerinde yil sonu yogunlugu vardi yorgunluktan gunlerdir ayaklarim agriyor.neyse dualarim senin ve bizim gibilerle.Allaha emanet ol.Rabbim bizi isyan ettirme Rabbim.

Canim kist olunca dk hapi icmek istemiosan kendi kendine erimesini bekleyeceksin benimde vardi 37mm kistim dk hapina basladim adetimin 3.. Gunu gecen gun patladi onunla bebek tedavisi olmaz zaten
Dr bana adet olunca tedaviye baslayabilecegimi soyledi cok mutlu oldum dk hapi zararli ama 10 yil kullaninca zararli boyle bir aydn birsey olmaz

[QUOTE="yasell 87309, member: 590441 Yaz cnm ben bildiğim kadarıyla yardımcı olurum
Teşekkür ederim canım. tT3 3.29 T4 1.46 TSH 2.69 FSH 7.36 LH 7.38 prolaktin 24.11[/QUOTE]
Degerlerin guzel prl ust sinirda ama o degerle hamile kalinir cnm fsh lh orani 1 gayet iyi yumurtluyosun

Sevindim yaa ağzına sağlık diyimben 6 gün sonra adet günüm gene adet olursam 1vsene oluyo tam doktora gitcem artık oyalanmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…